1. Dugó felső holtpontra (kis csavarhúzóval ellenőriz, de úgy is oda áll be a lendkerékmágnes miatt)
2. Kiegyenlítő tengely gravitációnál fogva alsó holtponton
3. Kiegyenlítő tengely annyi fokot balra fordít amekkora a hengerszög (kb. 5-10 fok)
Képzeld úgy, hogy a gravitáció a kiegyenlítő tengelyre nem függőlegesen, hanem a henger függőleges tengely vonalával párhuzamosan hat! Magyarul: a kiegyenlítő tengelyt néhány fokot (amekkora a hengerszög) balra kell fordítani. Ha nem voltam érthető el mondom másképp!
aha addig értem hogy a dugot a felsöholtpontraviszem azt a kiegyelitötengely alapba alulvan
de utána? Én ugy vedtem ki hogy azt kell velle csinálni hogy a a hajtokarhoz párhuzamosan kell álitania kegyelitötengely hogy egy vonalba legyenek amikkor a dugoa felsölotponton van?
Hello azt szeretném kérdeni hogy a kuplungnak ezt a részét lehet e venni9 ujan és hogy mijen árba vayn vagy vallakinek nincs bontotan? ellöre is kösz hello
DE azona fogaskeréken a mia fötengelyen van meg akiegyelitötengelynek a fogaskerekén is van egy jelölés és ha azok ge be esnek akkor elvileg nem jonak kell lennie?
Ugye a kiegyenlítő tengely az alaphelyzetben lefele áll! Nos a dugót a felső holtpontra hozod, amikor legfelül áll, a kiegyenlítő tengely meg legalul lesz alapből, utána elforgatod annyira, hogy a henger dőlésszögét belevéve, pont a hajtókarral egyvonalban legyen! Gondold ezt végig, és rájösz!
2. Kiegyenlítő tengely gravitációnál fogva alsó holtponton
3. Kiegyenlítő tengely annyi fokot balra fordít amekkora a hengerszög (kb. 5-10 fok)
Nekem van komplett kuplungom ára:10eft
de utána? Én ugy vedtem ki hogy azt kell velle csinálni hogy a a hajtokarhoz párhuzamosan kell álitania kegyelitötengely hogy egy vonalba legyenek amikkor a dugoa felsölotponton van?