Semmi köze hozzá, hogy 4T vagy 2T! Az 1 henger a lényeg, az egyenletesebb járást biztosítja! Ha el van téve nem hogy csökkenti, hanem növeli a motor rezonanciáját (fizika). Egyébként már sokszor volt róla szó a Tuareg/Pegaso fórumon, olvass vissza.
Ha kintről behozot a motor, akkor először köröztetni kell, utána ha megkaptad róla a papírt, hogy nem körözik, akkor meg kell csináltatni az eredetiség vizsgálatot, ha megvan, akkor elviszed műszakiztatni, utána kell rá biztosítás, aztán meg a vámhivatalba regisztrációs adó, utána ha megvan minden akkor az okmányirodába oda adják a rendszámot, és már csak fel kell csavarozni
oh nekem a felnik tégla alakuak vótak, de nem vettem észre... na jo cask kissé odavoltak (bvannak még most is talán mert tökéletesre nem sikerültek, a hátso az nagyon jo az elsö elmegy) de tudtam rola és sztem ahhoz képest h milyen állapotban van és milyen idös az ára korrekt volt
téged mér nem lehet látni MSNen? letiltottál mert détés vok? kidiszkrimináltá?
Megvolt mindkét kerek, hangja jó vót, nem volt benne csörgőkígyó, felnik is a helyükön vótak, egyenesen futottak, a váz nem, csak a gázkar volt megcsavarva amikor próbáltam...
meglegyen a két kereke ilyenek...
amugy sztem a hangját hallgasd meg nagyon h csörög-e, felniket nézd meg, meg h egyenesen futnak a kerekek nincs megtekeredve a váz... a lényeg h ne siesd el a vásárlást soha, igyis akad mindig valami ami otthon derül ki...
Milyen váltóolajat javasoltok RXbe?most valami disznózsír van benne,le kéne cserélni :S
téged mér nem lehet látni MSNen? letiltottál mert détés vok? kidiszkrimináltá?
Neked is minden rendben volt a dété esetében?
amugy sztem a hangját hallgasd meg nagyon h csörög-e, felniket nézd meg, meg h egyenesen futnak a kerekek nincs megtekeredve a váz... a lényeg h ne siesd el a vásárlást soha, igyis akad mindig valami ami otthon derül ki...