Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

29.-én megy valaki Hringre Aprilia napra?

énis ijen kis humorzsák vagyok ánuszbécikém
Végre valakinek tetszik!
Nekem a mocija tetszik :)
Aprilia
deszép neved van

Élményem, akit érdekel:
Tegnap, felépülve egynapos fosós-hányós meghalásomból megjelentem a Frontosa tesztmotorozásán. Volt szerencsém kipróbálni az MV Agusta Brutale 910-et, meg kíváncsiságból ráültem a Triumph Rocket III-ra is. Hát, ez utóbbi szerintem sohasem lesz a stílusom - még 60 év felett sem - de az MV! Zörgött ugyan, mintha egy vödör csavart rázott volna egy manó a motorjában, de az üléshelyzet, az irányíthatóság, az idegbeteg motor, a fínom váltó - és még mellé gyönyörű is! Ha egyszer majd hajlott korom miatt nem bírom már a hasalós technikát, s lótyi is lesz, azt hiszem ugyanolyan elégedett leszek vele, mint a mostani kedvencemmel. Aki teheti, próbálja ki!
*Szendehely után, de Rétság előtt
Már semmi elnéztem vmit!
Üdv!
minvest!
Mikor készítetted ezt a képet?
Kit láthattam ma KTM tesztnapon ?! Egy Tounoval olyan 2002-es lehetett.

Nagyon remélem, hogy megúszta az illető a bukást .
Ma, rétság után elesett valaki egy RSV-vel. Nem tudja valaki hogy mi történt?
Képen nem sok látszik, de csak ez van. sérült autót nem láttam, csak a motort.
Helló! Köszi a választ, az említett emberkével beszéltem, de sajnos ő csak a 650-esbe tud, viszont azt mondta szétszedhető és belerakható a régibe a görgő és a rugó is, ha a kosár egyben maradt. Megpróbáljuk, mégegyszer köszönöm a segítségat. Helló
Kupeczik Attila.
Kukasati!
Én túl vagyok egy cserén! Kereskedésből ~90E Ft, de tudok egy forrást, én onnan vettem 33E Ft-ért! Azóta is jó. Dusnoki a srác, a telefonja: 0670/7032122 Állítólag ez a szabadonfutó jó a pegasoba is, de a '90-es évjáratról nem tudok nyilatkozni. Szét kéne szedned és összehasonlítani. Beszerelésnél a forgásirányra ügyelni kell!
W.
Szia! Lehet, hogy kicsit későn, de most olvastam a szabadonfutó problémádról ami 2007-ben volt, én is ilyen problémával küzdök. Van egy 90' aprillia pegaso 600-as motorom, és elszállt a szabadonfutója. Meg szeretném kérdezni, honnan tudtál szerezni! Köszönettel: Kupeczik Attila.
Szia.A moci 2002 novemberi,36000km van benne,a kereket kicseréltem így szebb.Adok telefon számot 06-70-4144286.Ezen mindig elérhető vagyok,még külföldön is.Holnap indulok angliába,jövő hét közepe felé itthon leszek,és össze tudunk hozni egy vizitet.
Hali. Köszi,hogy észrevettél. Szép a motor, mikori kiadás? Lehet, hogy megnézném. Majd valami elérhetőséget adhatnál..Üdv : Szabi
Szia.Az enyém is eladó.Szeretnék új faktorit,de elöbb eladnám a mostanit.Bár már írtam régebben ha megmarad az sem nagy baj legalább lesz egy jó állapotú,szervizelt motorom.Megnézheted veszprémben.Az árról majd utána ráérünk beszélni.
Szia. Most adtam el a motoromat és keresgélek. Valószínü V2-est veszek,vennék,így a mille is szóba került. Ha megtennéd,hogy a motor paraméterit megírnád, (nem a teljesítményre gondolok) év járet, km, honnan származik, szerv.könyv, mióta van nálad,sérülések,állapot,ár,stb azt megköszönném. Lehet,hogy érdelelne,ja és hol lehet megnézni.Üdv: Szabi.
Ui. Megadom a mail-címem is ,ha neked színpatikusabb írhatsz oda is. szabi7104@freemail.hu
Kedves Mindenki!
Lenne egy kérdésem. Voltam benn egy Aprillia kereskedésben és ott azt mondták, hogy ha veszek egy nyitott dodbot az RSV-re akkor MINDENKÉPPEN újra kell írni az elektronikát, mert különben a hibás jel miatt tönkre fognak menni a szelepek . Kissé szkeptikus (vagy mi) vagyok a válasszal kapcsolatban, ezért kérlek írjatok ezzel kapcsolatban! Köszi.
Szia!

Cserélni nem akarok, mivel ha erre nincs időm akkor a másikra sem lenne és csak álna a garázsban!
Ha komolyan érdekel vedd meg tudok rá hitelt is intézni, aztán majd eladod a tiéd!

Szabolcs
OK! Várom.
Csö!
Holnap d.u megforgatom a gumit és beregisztrálok! Hétfő este hivlak és a részleteket megdumáljuk!
én nagyon szívesen elcserélném Veled, még bizonyos ráfizetéssel is akár :))
Szia harpi!

Jó volt így is a tempó, szoktam én lassan is menni. Legalább tudtam nézelődni, bámészkodni. Ha már nem bírtam tovább kicsit meghúzattam a gengsztert. Elég hosszan követtem egy Audi R8-at. Még nem láttam soha olyan autót. Próbált lelépni. Cseppet ideges volt a fickó, hogy ott voltam a hátsó lökhárítóján végig. Jól nyomta a nagy 430 Le-s motor a négy kipufogón a meleget és igen jólesett. Nagyon fasza hangja volt, majdnem szebb mint egy motornak.

Bejelentkezni itt kell.

Jó lenne, ha el tudnánk mennei. Részemről csak az időtől függ!

Üdv.: Tibi
Szerintem te hozzád és a motorodhoz elég lassú volt a csapat. Vagy tévedek?