Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

175Le-vel a segged alatt Te is megbátorodnál!
ezt én így nem mertem megfogalmazni !
Akkor nyaljanak szart.
itt az időrend, ez így egy nagy kalap f!ng lesz!
A moci utolsó ára 1.300.000.Ft és tuti állapotú! Délután teszek fel képeket rólla. Sajnos csere nem lehetséges akkor el se adnám mert hibátlan a gép.
múltkor 3X20 perc volt 5000, most 3X25 perc lesz, és 25 percenként 2500 HUF. ennyi a változás
Na ennek örülök :) Akkor valószínű, hogy kimegyek, ha az idő is kedvez.
Árról lehet valamit tudni? Ugyan úgy 6ezer/3x25perc, mint a múltkor?
Ez biztos, a millemotortól mondták fél órája. ez a végleges döntés.
Ez tényleg biztos, hogy lehet saját motorral menni? Annyi mindent mondtak már, meg olvastam, hogy már tényleg nem tudom, hogy akkor mi van, hogy kinek/minek lehet hinni...
11-én szerdán aprilia tesztnap a hringen, végleges infó szerint lesz saját motorral is lehetőség menni, de csak apriliával. uff
Kiváncsi vok rá, mert pegazusok jól néznek ki + jó hangosak is! Ha nincs hozzáállitva az injektor, akkor is legrosszab esetben ha kis fordulaton ráteszed a tüzet, megtorpan mielőtt megindul, gázelvételnél meg a szokásosnál is jobban durrog.
OK Filyúk! Akkor csak b@szni kell valamit, mert nekem eddig gyári dob volt fenn, most csináltattam cegléden Pegasus dobot! Ennek legalább van hangja. Majd dobok fel képeket. (persze csak ha egyáltalán érdekel valakit)
Hali!
Én is három programról tudok: amikor megvettem a gépet, s "letelt" az első 1000 km, lecseréltem a dobokat, s a márkaszervízben a kettes programot állították be.
Nyugodtság van Api! Ami késik , arra kicsit várni kell, de a hóvégén a polákokra már midketten az az uj csűvel hozzuk a szivbajt
Jut eszembe, a póknak ,akit keresel ez a 2 száma van meg: 703353921 v 20 2118624. Jól vágja a digit müszerfalat, ha értetlenkedik, hivatkozz rám!
Csőváz Zrider!
Megrendeltem a nyitott verziós chip-pet! Jövő héten megjön...Szóval ne sokat szarozzál azzal a dobbal !Különben szerintem is csak le akarják venni a kuncsaftokat ezzel a gyujtás térkép átírással!Biztos vannak nállam tájékozottabb motorosok,de pont a múltkor láttam egy rsv promót, abban az olasz mérnök azt mondta 3 mappa van feltöltve a gépre. 1.= gyári verzió. 2.=nyitott dobok. 3.=nyitott rendszer! Szerintem a többi csak a manitu elcsalásáról szól!
Ja és remélem nincs hejesírásí hibbám!
Aszt észre sevetem én hüje
Nézz
ott
Te Zoner nyelvtan tanár vagy ? Néz körül a honlapotokon mert ót is van hiba !
Sztem nem kell csinálni semmit vele, mert rajta van már az akra -program(az is nyitott dob) az ezres szerviz óta.Meg amilyen fakezü vagyok ugysem érzem a különbséget, megy ez igy is, mint a barom Azok az apriliások meg mindig szétfontoskodják az agyukat, nyilván, hogy egy kis pénzt keressenek vele a tudatlan tulajokon
De a hétvégére már megvan az uj cső, rápattintom, megtesztelem, azt majd megosztom a tapasztalataimat ,hogy jobb v rosszabb lett!
csere?
egyébként mi pénz a gép?
Üdv! Ha valakit érdekel van egy fullextrás 2002 rsv mille R eladó! Egy garantáltan hibátlan gép,minden földi jóval felszerelve! Sajnos lakásvásárlás miatt meg kell válljak tőlle.
zrider!
Ha lecseréled a dobot egy teljesen nyitottra, az elektronikán kell igazítani? Voltam benn a debreceni aprilia kereskedésben és ott azt mondták, hogy kell, különben katasztrófa lesz Mit gondolsz erről? Te (vagy bárki) mit hallottál erről?
Én csak az elejét és a végét olvastam el, de:

"odaadni" egybe kell írni. Mezei hozzászólásnál nem lényeg, maximum szerény képességűnek gondolják a tulajdonosát, de egy PR/Marketing szövegnél ez már több, mint gáz.

Mellesleg ez még mindig Aprilia topic