Érdekességnek elment, mert én még nem voltam arrafelé. Hat motorral mentünk tízen. Három chopper, cruiser meg három túra. Csavartuk azért néha neki, főleg mert végig az eső is íjesztgetett bennünket.
Nem volt túl jó idő még. Majd jobb időben meglépjük mégegyszer úgy gondolom.
Apropó!
15-én Yamaha tesztnap lesz a Hungaroringen, fel lehet menni a pályára saját motorral is. Nincs kedved jönni. Én már felíratkoztam. 9 óra körül indulok.
Na vazze' új fejlemény! Megkérdeztem hozzáértőktől én is ezt a gumi kérdést. Aztán lett nagy kopp!
Ugyanis az én első gumám is fordítva van fent, mert nem azt a nyilat kell nézni amit mi is néztünk a felrakáskor, hanem az oldalán lévő nagy nyilat ami a Tiéden is van. Az enyémen azért van állítólag a futófelület élén a sok apró nyíl, mert ha hátsó! kerékként használják az a mérvadó. Amúgy meg az oldalán lévőt kell nézni. Sajna én már megtettem vele 6000 km-t. úgyhogy szerintem már így marad, mert nem igen érdemes ill. szabad megfordítani.
Nem nagyon van szerencsém ezzel a garnitúrával, mert kb. 1500 km után kaptam a hátsóba egy szeget, mostmeg ez a malőr.
Így jártam! A Te eseted valamivel szerencsésebb.
Vazzeg azért ez e gumist is minősíti!Szerintem nem hozzá viszem vissza, inkább fizetek a melóért még egyszer!Annak idején a centírozással is szerencsétlenkedett!
Hello Zrider! Ha kivillan a nancsága veszedelem akkor még kb. 7 liter benzin még van a tankban.
Ezután ha debiben járok figyellek, mert hajdúböszörményben egyedül vagyok rsv-s
13.000. Km. körül van benne és Irányárban 1.150 ezerért szeretném eledni.
Tényleg kitűnő állapotban van, de meg lehet nézni az első féktárcsát is amin nincsenek bolygatva a csavarok és nincs rajta kopás sem. Majd a vevő meglátja, hogy nem átverés!
Hali Zrider!
11óra van és 18 fok ! Ez nem jó idő? Ja persze te 6 fokban szeretsz Eger felé motorozni !
A viccet félretéve már indulnék,de árulom az autóm és a vevő 10.30-ra igérkezett. Persze késik ! Úgy hogy lehet csak egy rövidebb gurulás lessz! Basssszus!
Háj! Nincs olyan fasza idő, hogy élmény lenne most mátrázni! Én tegnap lekarcoltam Csongrád mellé Felgyőre ,majd vissza és egy izben mikor besárgult az üzemanyag lámpám még elmentem negyvenvalahány kilómétert, már paráztam ,h kifogy, majd útbaesett 1 benyakút és mégse tudtam tankolni bele csak 15litert+ egy kicsit!
Tehát ,ha kivillan a narancs, még lájtosan lehet menni talán egy százast is!
Különben fasza vót, már beletekertem jan28 .óta 3300-at
Ja nem nekem kell. Csak mondtam valakinek, hogy lesz Ő meg szeretne hivatalos megerősítést is kapni.
De akkor kérdezek. Hány csoport lesz? Mikortól lehet regisztrálni? Van valamilyen anyagi vonzata az egésznek?
15.-e jónak tünik ! Amennyiben az idő o.k mehetünk, hol kell bejelentkezni?