Hosszú az út a kereskedésig. Valószínűleg meghúzták kicsomagolás közben, nem egy ilyen 0 kilóméteres motort fényeztem át. Más színre is, ha az épp divatosabb volt, vagy drágábban lehetett adni.
2006-ban vettem egy új RSV1000R-t amit nemrég megborítottam. Az alkatrész pótláshoz megnéztem az alvázszámot és 2004-es. Beballagtam az apriliához ahol szóban azt mondták ez egy 2004-es fekete factory alvázszám szerint, igazából meg egy 2006-is piros rsv1000R.
Tud valaki okosat, hogy lehetséges e az, hogy 2004 es alvázra tesznek rá egy 2006-os gépet?
Találkozott már valaki ilyennel?
Csákó Tibi! Tőllem már honapra az asszonyka elzárta a motorkulcsot meg valszeg ha megselyti ezt a Királyhágót cukrot önt a tankba! Negreninél jobbodalt van két f@sza kajálda, de el ne essetek, mer' ott párfajta motor mindig kényszeresen le szeretne feküdni 1 kicsit! !
Köszi Harpi!
Sajnálom, hogy elfoglaltak vagytok. Nekem is most szólt a Bandi komám, hogy nem megyek-e velük, mert én nem vagyok egyesületi tag és nem tudtam a túráról, de állítólag elég sokan mennek innen a környékről. Majd holnap meglátjuk!
Azt elhiszem! Vóna esze hozzá! Az én oldalkocsim miután lezúzott egy zsir passatot+1tipot, mostmár akkor érje be egy szaros kis dévótikóval ,azzal elfér a járdán is ha az úttest nem elég széles !
Zrider, Harpi vagy bárki aki tudja!
Romániába kell motorra is úthasználati díjat fizetni? Hogyan kell azt intézni? Tudtok róla valamit?
Holnap reggel az egyesület szervez valami gurulást a Királyhágóra azért kérdezem? Ti akkor tudtok jönni?
Üdv.: Tibi
Köszike! Tihanyban nem volt olyan szuperjó idő, de voltunk azért vagy 30-40 -en talán, én összetaliztam még Budaörsön egy factorys kollégával innen a fórumról és együtt toltuk a tihanyi révig majd ott csapódtunk a többiekhez. A képeimen nem látszik, de nem voltunk kevesen! Milyen ótót akarsz
Lehet nem kéne elsiklanod a dolog felett.
Tud valaki okosat, hogy lehetséges e az, hogy 2004 es alvázra tesznek rá egy 2006-os gépet?
Találkozott már valaki ilyennel?
Ha jössz csörrents már meg légyszi! Úgy tudom 9 kor van indulás, hogy honnan azt a gyagya Bandi komám sem tudta persze.
Üdv.: T
Az asszony úgy sem jön. Aszongya hogy hány.
Még az autóka is már lassan!
Sajnálom, hogy elfoglaltak vagytok. Nekem is most szólt a Bandi komám, hogy nem megyek-e velük, mert én nem vagyok egyesületi tag és nem tudtam a túráról, de állítólag elég sokan mennek innen a környékről. Majd holnap meglátjuk!
Zrider, Harpi vagy bárki aki tudja!
Romániába kell motorra is úthasználati díjat fizetni? Hogyan kell azt intézni? Tudtok róla valamit?
Holnap reggel az egyesület szervez valami gurulást a Királyhágóra azért kérdezem? Ti akkor tudtok jönni?