Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég megbízhatóak az itthoni Aprilia kereskedések ezekszerint...
én meg kecskemétre :)
Hosszú az út a kereskedésig. Valószínűleg meghúzták kicsomagolás közben, nem egy ilyen 0 kilóméteres motort fényeztem át. Más színre is, ha az épp divatosabb volt, vagy drágábban lehetett adni.
Ezek szerint hazaértetek!
Negreni után nekünk tavaj egy hanyattfeküdt nyergesvontató zárta el az utunkat keresztbe
Én Pécsre tippelek.....
Üdv! Hol vetted azt a Millét? Elég ha csak a várost írod!
Én még nem! Minden esetre nagyon érdekes! Akár még ügyet is csinálhatnál ebből.
Lehet nem kéne elsiklanod a dolog felett.
2006-ban vettem egy új RSV1000R-t amit nemrég megborítottam. Az alkatrész pótláshoz megnéztem az alvázszámot és 2004-es. Beballagtam az apriliához ahol szóban azt mondták ez egy 2004-es fekete factory alvázszám szerint, igazából meg egy 2006-is piros rsv1000R.
Tud valaki okosat, hogy lehetséges e az, hogy 2004 es alvázra tesznek rá egy 2006-os gépet?
Találkozott már valaki ilyennel?
Jóccakát!
OK, de mostmár tolom aludni, mert a mai veretéstől még most is zúg a fülem!
Jó, jó Te tudod mit terveztél!

Ha jössz csörrents már meg légyszi! Úgy tudom 9 kor van indulás, hogy honnan azt a gyagya Bandi komám sem tudta persze.

Üdv.: T
Köszi a az Ő nevében is (már alszik)! Majd látom reggel h mi alakul, mongyuk nézni akartam a motogépét is !
Ja! De hüle vagyok! Boldog szülinapot a kisfiadnak! Sok puszi Neki!
Elviszlek én komi, nem kell motoooor!
Az asszony úgy sem jön. Aszongya hogy hány.
Még az autóka is már lassan!
Üdv.: Tibi
Csákó Tibi! Tőllem már honapra az asszonyka elzárta a motorkulcsot meg valszeg ha megselyti ezt a Királyhágót cukrot önt a tankba! Negreninél jobbodalt van két f@sza kajálda, de el ne essetek, mer' ott párfajta motor mindig kényszeresen le szeretne feküdni 1 kicsit! !
Köszi Harpi!
Sajnálom, hogy elfoglaltak vagytok. Nekem is most szólt a Bandi komám, hogy nem megyek-e velük, mert én nem vagyok egyesületi tag és nem tudtam a túráról, de állítólag elég sokan mennek innen a környékről. Majd holnap meglátjuk!

Azt elhiszem! Vóna esze hozzá! Az én oldalkocsim miután lezúzott egy zsir passatot+1tipot, mostmár akkor érje be egy szaros kis dévótikóval ,azzal elfér a járdán is ha az úttest nem elég széles !
Hali motorra nem kell úthasználati díj!Jó utat! Kajáljatok egy jót a hágó utáni étteremben!
Sziasztok!

Zrider, Harpi vagy bárki aki tudja!
Romániába kell motorra is úthasználati díjat fizetni? Hogyan kell azt intézni? Tudtok róla valamit?
Holnap reggel az egyesület szervez valami gurulást a Királyhágóra azért kérdezem? Ti akkor tudtok jönni?
A feleségemnek a Ford c-max tetszik,nekem meg nagyon mindegy,csak legyünk már túl rajta !
Azért ez már meggyőzőbb kép ! Sajnálom, hogy nem lehettem ott!
Köszike! Tihanyban nem volt olyan szuperjó idő, de voltunk azért vagy 30-40 -en talán, én összetaliztam még Budaörsön egy factorys kollégával innen a fórumról és együtt toltuk a tihanyi révig majd ott csapódtunk a többiekhez. A képeimen nem látszik, de nem voltunk kevesen! Milyen ótót akarsz
Úgy látom Tihanyban nem sokan voltatok ! Meglepő!