Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz Zsoolti! pont olyan kéne, mint a tieden van , holnap felhivom a Dangert!
Harpi! Én azért csak elgurulok Kunmadárra, mivel igazából nem a rendezvény ,hanem az ismerősök miatt megyek, meg veszek pár ezt-azt ,ami megteccik.
Az oldalkocsim sajna nem tud jönni, mert a fősulin van aznap meg másnap, de megpróbálom vmelyik spannőmet beszervezni taxisnak
Hali!
Ja össze hegessztettem az eltört füleket!Egy kemény ezresembe került !Az oldal idomot kellene még festeni,de majd szezon végén az nem olyan veszélyes!Elsején melózok,de amúgy sem mennék madarasra!Szerintem a rendezvény minősége nagyon szar,ráadásul még drága is!Másodikán majd találkozunk,ne motorral gyere az asszonyt szervezd be, aztán beverünk egy pár sört és jól meghámozzuk a nullát a többi hazudozós motoros cimbivel !
Nézd meg itt.
http://www.danger.hu
Volna még kérdésem a tisztelt Mille-tulajokhoz, konkrétan valami sikkesebb rendszámtábla tartót és egy magasabb plekót szeretnék begyüjteni a fostalicskámra, de olyan forrást keresek ,ahol nem hónapokig igérgetik, hogy rövidesen meglesz, hanem napokon belül hozzámvágják!
Valami ötlet
Jah, juteszembe, megszegelted már a szekeret, amivel árokba dőltél
Mégpedig térhálós csővázzzzz! Voltam már jobban is, de nem panaszkodom, magamnak kerestem a bajt, ha idehaza sakkoztam volna, most nincs ez a szarság
Tegnap motoroztam vagy 80km-t azért az fasza volt , de ha már le kell parkolni v egyáltalán állni a lámpánál ,az már necces, mert még annyira se vagyok stabil mint Deák Bill
Azt tudom ,hogy 1.én valahogy elevickélek Kunmadárra, ha jössz beugrom érted és elkéreztetlek az asszonpajtitól!
A tervezett villányi bulit ezekután valszeg kihagyom, mert ha megállit valami polisz úközben, tuti szónélkül lepuffant a szolgálatival, amér' törött lábbal motorra mertem ülni! Igy hát másodikán ugy néz ki ,nállatok emelem a rendezvény szinvonalát , ha meg nagyon ledobja az agyam a szijjat, dobjatok nyugodtan a kocsma mögötti vasuti töltés mellé, a millét meg boriccsátok rám, h ne tudjak izegni-mozogni, úgy másnapig nem lesz gond velem
Csőváz Zrider!
Mi a helyzet, hogy van a lábikód? Mikor tudunk egy jót eggyütt motorozni? Remélem jöttök a ladányi bulira!
Köszi!Mindenképp összefutunk!
Na ez egyre izgalmasabb

majd kiderül, legalábbis inkább derüljön , mint boruljon aznap

T
Saját motorral 6000 a 3 kör
Sziasztok

Megy esetleg valaki Ringre Kecskemét környékéről?
Nekem a kereskedő azt mondta, h saját motorral ingyenes, de lehet, h nem volt pontos az infója. Természetesen csak Apriliával.
Próbáljatok meg a kereskedőtöknél előre foglalni helyet a motorokra, mert már helyben lehet, h nem lesz rá lehetőség.

Üdv.:Tomi
Hú de irigyellek! Na nem az eső miatt!
Jó utat, aztán ha megjössz, mindenképpen fussunk össze!
Van egy épp ugyanilyen töröttem
Köszönöm a meghívást!
De későbre kell halasztanom,szombaton indulunk olaszba motorral,ducati,ferrari gyárlátogatásra,6 nap.Néztem az időjárást,elméletileg folyamatosan ázunk,de nem baj.Lesz még időnk bőven túrázni.Majd tartjuk a kapcsolatot addig is ha nem bánod.
Most hétvégén, ha minden összejön, tervezek egy kis motorozást, pl. Dobogókő, egy hagymás-zsíroskenyérrel füszerezve. Már hetek óta készülök, de mindig közbejön valami - család, vírus, eső stb. Május elsején pedig megfelelő időjárás esetén Kunmadaras, újdonsült TL-es és RSV-s ismerőseimmel. Szerintem egy S4R csak emelné a társaság fényét!
Köszi!
Remélem majd összefutunk egyszer egy gurulásra,vagy valami.
Hali!
Már picivel több, mint egy éve. Néhányszor láttam már a gépedet, gondolom veled, csak mindig kocsival voltam. Nagyon jó a hangja (is).
Hali Mindenki!
Egy kis segitség kellene!Sikerűlt megcsikarni a falcomat! Nem komoly,de a jobb oldali tükröm alsó konzolja trapára ment! Nagyon kellene egy ilyen alsó konzol!Esetleg valakinek nincs elfekvőben?Minden megoldás érdekel!
Cső végbéla!

Szép a vasad!Látom ráckevei vagy.
Hello!

Ápr.29.
Tudomásom szerint kapunyitás 8:00, helyszínen kell regisztrálni, Aprilia tesztflotta motorjaival ingyenes, saját vassal 5000.- a 3x20 perc.

Én biztos kimegyek csak még azt nem tudom pontosan mikor.
Én is mindenképpen tiszteletemet teszem.
Kora délelőttől ott leszek.
Gomez üdv.!

Most lesz áprilisban az Aprilia nyílt nap? Én lehet, hogy megyek!

Hol lehet részleteket megtudni? Ha te tudsz mindent írd ide a fórumra!

Üdv.:imik74
Jelen!
én e
naná