Most nézem az adatlapodat, mi találkoztunk már .
2 éve Lepence és Szentlászló között mentünk egy jót!
A fekete tl-el voltál, és még nekem is az volt.
Emlékszel?
Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
üdv nektek! nemtudjátok véletlenül milyen árba van 07 rsv-hez a sportlégszürő?jo nektek hogy mentek hétvégén tihanyba én sajna nemtudok menni mert más dolgom akadt! jo motorozást kivánok nektek,meg persze szép időt!
Én pedig szentendréről, szóval ha pest felé támadsz, találkozhatunk valahol
És akkor még azt is elmondhatod magadról hogy a főszervezővel jöttél együtt
Hát mint irtam MIVV-et akartam kezdettől fogva, azért adtam el a 2 originál akrát, de lett akciósan 2 másik , mondom feldobom mig nem lesz MIVV, addig se teljesen lopakodóba járkáljak
Üdv Peter! A kipuffokat amit adtak vele nem is láttam, mert még dobozban eladtam, majd miután nem tudtam egyelőre az áhitott Mivv kipukat megvenni, igy kevéske pénzért meg egy kis cserébe adott lomért ismét csak Akra lett szinte zsiruj állapotban. Viszont volt nállunk január 8.-án egy lakástűz, ahol a pince fullon kiégett, benne dobozban ez a 2Akra is . Nade mivel titánium a tűz nem égeté meg, kipoliroztattam ,rátoltam a gyáriak helyére , ezres szervizen hozzáállitották a progit oszt góóóó! A karbonbilincsek viszont sajna visszaváltoztak szénné . Az ülés poziról csak annyit ,h mig nem találtam a helyem rajta , fájt a hátam a nyakam 1szóval kínpad, de párszáz km után megtaláltam mi ajó és azóta minden klassz! Szép a hangja amúgy az Akrának, csak sztem nem elég hangos ,de persze egyéni izlés kérdése.
hali Zrider !most lesem hogy neked milyen kidörrentőid vannak?apriliától kaptad vagy ugy külön vetted hozzá,mert ez nem a gyárija !nekem is nemsokára meglesznek az akrák veszek hozzá sportlégszürőt elviszem belövetni a motort hozzá utána hagy szoljon!énsem érzem hogy elfáradnák az enyimen,jol eltalálták az üléspoziciot aránylag!vigyázz magadra!napsütésben gazdag napot mindenkinek!
Hát velem nem lesz nehéz, mer' megyek mint a töketlen mindig vmerre ,csak birnod kell a tempót! Májusba Lengyelo, nyáron Szlovénia+ Erdély, aug Brno motogp,ősszel meg még ami belefér az anyagiakba , az ilyen kis párórás cspatásokról meg még nem is beszéltünk, mint ez a mai !
Jólvan na! Azért vigyázz magadra, nehogy lefagyj a motorról! Nyáron jó lenne még eggyütt lezavarni egy pár ezer km-et!A hétvége nekem is necces lessz! Szombat meló,vasárnap családi összeborulás lessz!/Megint meghámozzuk a nullát a sógorommal,és megiszunk egy vagon sört! / Talán péntek du,de akkor sem fogok tudni egy jót túrázni,pedig már nagyon
jó volna!
Nem volt se hó se eső Legalábbis a Nagyhegyes Sirok Bükkszék Eger Bogács Mezőkövesd és vissza utvonalon nem . Motorost alig láttam volt 1 csopperes Egerbaktán, 1 endurós Egerben (piszokul füstölt ) ,meg még vagy kettőt láttam Kövesden mikor tankoltam. Vertem neki szépen lájtosan 6000körül olyan kilóhetvennel, else hiszem de nem lehet elfáradni se rajta! Királysáááááág!
Még csak ezernyócszázvalahány, mer' az utóbbi 2 hétvégén a motardokat koptattam , de a millernek is meghuztam a fülét olyan kettőhetvenig, bár elég nagy vót a cug rajta , uh kell egy duplabubis plekó, ha látsz valahol diszkontba ! Ha lesz utam arra ,előtte odakolompolok, és kifogyasztalak az összes készletedből!
Hogy a fenében nem futottunk mi még össze soha a környéken?
Pedig az RSV származékokat mindig különösen figyelem .....
A fekete szépség megvan még nekem
2 éve Lepence és Szentlászló között mentünk egy jót!
A fekete tl-el voltál, és még nekem is az volt.
Emlékszel?
Mikor indulsz Szentendréről? Átmennénk a jet kútra.
Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
És akkor még azt is elmondhatod magadról hogy a főszervezővel jöttél együtt
Szombaton megy valaki Pest felöl Tihanyba? Mi Esztergomból mennénk.
jó volna!