Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Zrider!
Barátom, ezt a kiscsákót tuti,hogy nem a postás csinálta !Tiszta apukája!Isten éltesse erőben, egészségben! Az anyukáját sem kell eldugni a világ szeme elől! Nagyon szépek vagytok!Mi is megyünk holnap civisbe,valami autót kőne venni!
Most h hazaértem bulizunk a kisgengszterrel, holnap meg a motogp után megyünk csavarogni egy kicsit Debibe, ezt kár lett volna kihagyni mikor amúgy is mennem kellett volna!
Tudjátok, ma óra átállítás!
1 órával kevesebbet alszunk!
Szégyenlem magam, mert mi végülés nem értünk oda !
Remélem h legközelebb összejön nekem is!
Hiszen eddig is ismertetek!
Örülünk, hogy megismertünk!
Egyet értek az előttem szóló jól szituált fiatalemberrel.
Jó volt új arcokat látni!
Remélem lesz még hasonló a nyáron.
Jó kis összejövetel volt, örvendtem az új ismerősöknek!
Sziasztok.A fene egye meg a munkát!Húsz perce értem haza.Elhúzódott a felrakóm németbe,és sajna a kamion csak 90-el megy..
Hali Zrider!
No akkor mi lessz a gyerek szülinapjával!? Vagy marad esti programnak?
Sajnos nem volt netem. 10:00 Jet kút, ha neked jó.
Ja annyi változás van a motoromon h lekerült az a csúnya Akrapovic matrica és az Aprilia feliratok fölé ragasztottam egy egy RSV matricát!
Még annyi h tudom h ez egy V2 találka, de nálunk a 4ből csak én leszek az
Bocsi...
Szia Ancsa!
Sajnos én már lebeszéltem az indulásunkat 11-re és ahhoz h ott tudjunk lenni 10-re majdnem 2 órával előrébb kellene hoznom. Ez tuti h nem fog menni, de 3/4-ed órát még lehet h + tudok játszani, akkor viszont Keszthelyen mondjuk a Mc-i parkolóban "egyesülhetnénk"!
Itt a számom: 06 30/85-46-370 hívj fel mielőtt indultok és + beszéljük a részleteket, ill. h egyáltalán oda tudunk e érni!
Köszi Szia
Szia pfvari!
Mikor indulsz holnap?
Na mindegy, legalább nem kopik a motor! nekem nem gáz, szinte mindig magam nyomulok mint Brandon Lee a Holló ugyanis a motoros spanok az indulás előtt többnyire lemondják! De nem hibáztatlak ,mert irtad is ,h nem tuti hogy jössz! Ha nem volna dolgom Komáromban én sem biztos ,hogy mennék, de igy már csak nem hagyom ki!
Szevasz Zrider!

Holnap Tihany helyett nekem meló lesz.
Majd legközelebb gurulunk egyet.

Üdv,
Lali
Szia Koko!

Mi Zalaegerszegről indulunk kb. 8-an, 10-kor van a találkozó a Shell kúton.
Ha gondolod...
Hali!
Írjál,hogy mikor indulsz,mert csak akkor megyünk arra.
8körül mehetünk, az is mindegy h merre, de ha gondolod itt vok Szobin, Mitlának csinálom az uj Sonicot a volt AFITba gyere ki v csörögj( 20 3345444)! oszt megdumáljuk! Z
Szevasz Zrider!

Mikor kéne indulni?
Útvonal? M3-as?
Még nem 100%, más dolgom lenne holnap, de azt megpróbálom elhasztani, ha összejön és akkor irány Tihany.

Üdv,
Lali
Én megyek, mert délután ugyis lenne dolgom a dunántulon!
Sziasztok!

Jön valaki Debrecen környékéről Tihany felé szombaton?

Üdv,
Lali
képlékeny még nekem a szombat sajnos, reggel lesz egy kis dolgom, szóval nemtudom még
Üdv mindenkinek!
Nem jön vki Somogy, Zala v Vas megyéből?
Ha igen ütközhetnénk vhol szombaton!