Hali Zrider!
Barátom, ezt a kiscsákót tuti,hogy nem a postás csinálta !Tiszta apukája!Isten éltesse erőben, egészségben! Az anyukáját sem kell eldugni a világ szeme elől! Nagyon szépek vagytok!Mi is megyünk holnap civisbe,valami autót kőne venni!
Most h hazaértem bulizunk a kisgengszterrel, holnap meg a motogp után megyünk csavarogni egy kicsit Debibe, ezt kár lett volna kihagyni mikor amúgy is mennem kellett volna!
Ja annyi változás van a motoromon h lekerült az a csúnya Akrapovic matrica és az Aprilia feliratok fölé ragasztottam egy egy RSV matricát!
Még annyi h tudom h ez egy V2 találka, de nálunk a 4ből csak én leszek az
Bocsi...
Szia Ancsa!
Sajnos én már lebeszéltem az indulásunkat 11-re és ahhoz h ott tudjunk lenni 10-re majdnem 2 órával előrébb kellene hoznom. Ez tuti h nem fog menni, de 3/4-ed órát még lehet h + tudok játszani, akkor viszont Keszthelyen mondjuk a Mc-i parkolóban "egyesülhetnénk"!
Itt a számom: 06 30/85-46-370 hívj fel mielőtt indultok és + beszéljük a részleteket, ill. h egyáltalán oda tudunk e érni!
Köszi Szia
Na mindegy, legalább nem kopik a motor! nekem nem gáz, szinte mindig magam nyomulok mint Brandon Lee a Holló ugyanis a motoros spanok az indulás előtt többnyire lemondják! De nem hibáztatlak ,mert irtad is ,h nem tuti hogy jössz! Ha nem volna dolgom Komáromban én sem biztos ,hogy mennék, de igy már csak nem hagyom ki!
8körül mehetünk, az is mindegy h merre, de ha gondolod itt vok Szobin, Mitlának csinálom az uj Sonicot a volt AFITba gyere ki v csörögj( 20 3345444)! oszt megdumáljuk! Z
Barátom, ezt a kiscsákót tuti,hogy nem a postás csinálta !Tiszta apukája!Isten éltesse erőben, egészségben! Az anyukáját sem kell eldugni a világ szeme elől! Nagyon szépek vagytok!Mi is megyünk holnap civisbe,valami autót kőne venni!