Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimentem lecsekkolni, hát ez a vihar még vitorlásversenyhez is sok lenne, talán délután v estére bepunnyad egy kicsit, mer' mindenképp ki kell ma menni járatni a szekeret!
Hát nemtom, majd megpróbálok hátszélbe menni! A hétvége (vasárnap ) azért nem jó ,mert a kisfiam szülinapja lesz, nem akarok lelépni a kiscsákó bulijából, szombaton meg még sajna melózom a világvége 6szám alatt !
Hali zrider!
Én inkább várok még egy kis jóidőt ,most lefúj a szél a motorról!A hétvégére 17c fokot ígér,napsütéssel! Na az már nekem való idő!Akkor itthon leszel?
Pompás napot! Volna kedve a környékről vkinek v2brummogtatáshoz
Hali!
Ennek nagyon szép hangja van!
Mikortól lehet majd kapni?
Hahó!Mindenki motorozik?
Jah, félek még az se lenne elég neki!
Hali!
Na mi van!? Húsvétra előkerült a kedvenc rokonod ?Ha látjuk a radaron küldünk rá egy Mig-et !
Háj! pedig fincsi lett volna hangoskodni 1 kicsit , aztán + menekülni a tojászápor elöl ,de az időjárkálás lehúzta a bulit . Ha meló közben látsz egy visitozó kikent-kifent azonositatlan repülő tárgyat, akkó nincs semmi gáz, csak kib@sztam az anyósomat , akit úgy imádok !
Hát erre majd a helyi erők válaszolnak. Én csak motorblokkban vagyok univerzális. Bármilyen sportmotornak(sport-túra, naked bike) megmondom a teljesítményét! (96' utáni) A tuning mértékétől függően is akár.
köszi. Még annyit,hogy gyárilag van rajta kormányteló? Mert szerintem kéne,hogy legyen,de az enyémen nincs.
üdv mindenkinek! errefele már tisztul az idő,már láttam a naplementét majd kiderül hogy holnap milyen idő lesz,jo lenne egyet gurulni !
Csőváz Zrider!
Úgy néz ki húsvétkor sem motorozunk !No nem baj,holnap holnap után melózok, legalább nem kell locsolkodni !Aztán még egy hét /Legalábbis addig szar időt jósolnak/ és talán lehet csapatni egy karikát !
Reális. Amúgy jobb mint a semmi. Az olyan 130Le főtengőn.
Sziasztok!
Tegnap voltam teljesítménymérésen. 113Le-t mértek keréken. Az jó?
Az új superbika-ban RSV 1000 teszt van, ha jól láttam!
az alpokban laktok vazze itt csak tropikális monszuneső van
Hát nekem se jött be a számitásom , esetleg, ha valakinek lenne kölcsönbe egy könnyübúvár rucija . Vagy kéne valami link hómobilokhoz , visszajött a jégkorszak!
Sajna löttek a tervemnek...Szakad a hó!A nyúl sítalpakon fog jönni ha ez így megy tovább
Inkább várd meg a vasárnapot.
Sziasztok!Holnap előveszem a pacit és egy lazát gurulok.Majd a hideg ellen veszek valamit a ruha alá.Csak mehessek végre!Az se baj ha nem lesz eszeveszett gyorsulás,majd hallgatom a morgást a kipufogó felől
Sziasztok!

Érdekes Rsv befecskendezés

http://www.youtube.com/watch?v...
Hali mindenki!
Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy hol van itt globális felmelegedés? Itt barátaim globális lefagyás van! A barack lekvárt az idén sem égeti le az asszony! /Ugyanis megint lefagyott a virága!/Ez még a kisseb baj lenne,de a motorom sem tudtam elővenni legalább egy hete! Akkor is egy fél órára! Szóval tiszta depresszió!Még szerencse, hogy a névnapom /József/ okot ad arra ,hogy a haverokkal ,családommal jókat tudjak sörözni!Húsvétkor meg televerem a pocim finom házi sonkával !Úgy hogy valahogy csak ki bírom ezt a kaki időt!
szia IMIK74! neked is ugyanezt kivánom! kegyetlen szar idő volt tegnap,nem lessz jobb hétvégén sem! nemakar beköszönteni a tavasz üdv mindenkinek!