Ma lecseréltem az első fékfoyadékot na meg a kuplungét is, de basszus a hátsóval nem boldogulok..
A légtelenítéssel nincs bajom mindenhol megoldottam. DE a hátsó fék az kész 20 percig légtelenítettem és néha köpködött csak olajat. HA jól tudom csak egy légtelenítő szelep vana hátsó féken.
Külföldi fórumokon olvasgattam hogy van aki 7órán át játszadozott vele mire jó lett.
Van vkinek vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban?
ma megzavartam a gépállatot
hááát ez vazzeg sokkal de sokkal durvábban megy mint a régi motorom!
nemtudom de amikkel a ringen mentem azok nem mentek ennyire mint ez!
szélvédelme nulla, viszont a kényelméhez kezdek hozzászokni, nem olyan vészes!
6 ezertől úgy megindul mint akit picsán rugtak könnyű is
olyan mint egy űrhajó, bejön nagyon, fasza, még szokni kell nagyon
Nem akarom elhinni de kész a motorom, és 9000 Ft összesen amit fizetnem kell, alkatrész+munkadíj. Hát tényleg le a kalappal sztem abszolut korrekt módon alakult a dolog, márkaszervízhez képest. Ja amúgy Budaörsre vittem a gépet.
Ja igen és beszerztem egy új csizmát Alpinestars Supertech, az első tapsztalat hogy rohadt kényelmes, de majd holnap kiderül milyen menet közben...
Jaj, most miért kell kirekeszteni őket?
Nekem nincsenek előítéleteim velük szemben - 15 éves voltam amikor a IX. kerületben egyik este vége lett a gyakorlatomnak. Kijöttem a suliból, az utcán elkapott egy nyikhajokból álló cigánybanda. Csak annyit kérdeztek: te vagy az az ember? Mire bármit is szólhattam volna, már jött a pofon. Előitéleteim nincsenek a cigányokkal, csak tapasztalatom. Ennyi!
Hú bazzeg ez kemény!
Romák kint a földeken DOLGOZNAK !Mindjárt beszarok! Állnak a segélyért, a k..va anyjukat ,azt tudják a szemetek! Éljen a Gárda! Csak legalább ők csinálnának már valamit ezekkel!
- hvg.hu: Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?
- Kolompár Orbán: Kevesebb, mint az országgyűlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebből a pénzből mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán. Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdődnek a tavaszi munkák.
Tonyó!
Nekem is 2002-es R-es Millém van és én Agip Racing Formula 10W 60 Full Synt-et használok és nem csúszik a kuplung! Azt azért megjegyezném, hogy eszegeti. Elég vékony olaj, meg hát az Akra rendszer is besegít... Viszont 10W 40-et nem raknék bele ha minimum 15W 50 van előírva! Nem is rakok...
A légtelenítéssel nincs bajom mindenhol megoldottam. DE a hátsó fék az kész 20 percig légtelenítettem és néha köpködött csak olajat. HA jól tudom csak egy légtelenítő szelep vana hátsó féken.
Külföldi fórumokon olvasgattam hogy van aki 7órán át játszadozott vele mire jó lett.
Van vkinek vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban?