Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zrider!

márc.29én Tihanyi találkozóra jösz?
Valaki jön még Kelet Magyarországról?
Mehetnénk együtt.

Üdv,
Lali
Hát ma mi is kokoval majdnem összehoztunk egy motoros találkát, de 11kor egyeztettünk telefonon, hogy Miskolc mellett is fosidő van, meg itt nálunk Nyíregyháza mellett is esik
Úgyhogy marad a négyfal...a brant egye meg!

Süssön már a nap!

imik74
Sziasztok!Ma elmarad a dübörgés Elég szar idő van felénk...Mikor lesz már sok napsütés?
nemtudja valaki hogy egy rxv 450 vagy 550 mennyibe jön ki anyagilag, ha már a garázsomban van?regadó meg üzembehelyezés stb........léci segítsetek
Jah 26 évig, de itt vok 10km-re . igy van Matyi jó spanom csak mindig lecsesz, hogy még mindig nem birom végigkerekezni rendesen Szoboszló főutcáját, de amelett sokat csavargunk együtt idehaza meg a környező országokban. Vótam az Aztecban, de bevótam nyomva mint a szeg oszt csak arra emlékszem , h vmi szöke cica 2 iszonyat cickóval tolta ide-oda, más nem is nagyon fogott meg , de majd ezentul jobban figyelek!
Szerintetek megvalósítható?
Szevasz!

Olvasgattam a fórumot.
Zrider te szoboszlói vagy?
A királyhágós képeken láttalak, meg ZX10 Matyit is.
Múltkor Aztek coffeeban esett le, egy fekete aprilia oroszlános polóba nyomultam...

Üdv,
Lali
Üdv Norb! Jah, hát ugy van vele, hogy igy tavasszal bepróbálkozik vele drágábban! Még azóta sem vettél motort? Mi lesz igy veled
Sziasztok!

Régóta olvasgatom a fórumot, hozzá még nem szóltam...
De ezt nem tudom magamban tartani.
Ma mentem 1 kört az RSV-mel, október óta nem mentem vele, mert ideiglenesen kivonattam a forgalomból és ma visszarakattam.
Jó volt csapni 1 kört vele.

Üdv,
Lali
NAgy ma a csend! Biztos "nehéz" volt az ebéd!
Szia Norb1!

Tavaly a barátommal áprilisban mi is megnéztük azt a gépet amit feltettél. Neki kellett volna én csak elkisértem. Az ára már tavaly is kevesebb volt ennél, és emlékezetem szerint voltak rendesen dolgok, amire költeni kellett volna még. Azóta meg ugye eltelt már egy év.
Én nem ismerem a reális árát, de tavaly 1.3-ért már oda adta volna. A komám szerint ez akkor elég jó ár volt, de utánakérdezett az alkatrészeknek és elég nehéz ügynek tünt beszerezni azokat. Így aztán Ő letett róla. Persze ezt Neked kell úgyis eldöntened! Nézd meg a gépet élőben, az a biztos! Üdv.
A mille kormánya erösen turásitva van ,gondolom nemfért el a tanktol a sörhasa.
Az ithoni millék 1200000-ért BIZTOSAN SOKKAL JOBBAK!( keveset futottak,és csak a garázsban nézegették egész nap)
Pájázgatni szerintem tökéletes igy ahogy van (papirnélkülü gsx-r is ennyibe kerül)
Alkatrészneksem utolso ,öten hatan megvenni ennek hátsolámpa másnak kerék v idom nekem a kipufogo alsorésze kellene.
Tényleg nemtud valaki 2 az egyben also randszert valami márkás darabot?
Ráfaragnám az enyémre szivesen.
De lehet valaki supermotot fabricskál belöle!
Azért ha belegondolunk a 700 nem is egészen 700 mert ott van még a regadó , meg amire forgalomba lesz helyezve........+ rá egy új kormány annyiért már faszábbat is lő az ember itthon a netröl !
Sztem.... ...
Még jó hogy kompatibilesek az alkatrészek
Nem írták félre az évjáratot, csak a váz 2000-es, az idomok 99-esek, a fék meg 2001-es
Na! Megnéztem a grandemoto-s mocikat...hát...az RSV tényleg sántít! De nekem kell egy olyan kormánycsutka ami aazon van! Öcsém azok a fékcsövek meg úgy állnak ott, hogy attól te a műszerfaladból semmit nem veszel észre ...Dehát ennyi pénzért tényleg mi várható? Sztem pont ez.
Az meg ha az évjáratot félreírják(direkt vagy nem)...hát az nem szép dolog
Én ha az enyém lenne crossmotort építenék belőle...

üdv.:imik74
hát ja a pénz nagy ur! amugy az SV jo lenne a városba Ghostriderkedni rendszámmentesen na meg persze a regado is minusz
Most az tény, hogy az az RSV nekem sem kéne. De mit vártok 700 000-ért?
Ezt mondom szánalom.com
Nekem több haverom is vett onnan mocit. Tény, hogy majd mindegyik törött de használható mind. Nem bontóba valók. Éppen az, hogy mondjuk egy 1 millás motort itt megkapsz 600 000-ért és még ráköltesz 200-at már van egy tuti géped. Amúgy mutasson már valaki nekem egy 6 éves sportmotort ami nem volt fektetve. Még csak annyit, hogy keressetek rá a használtauto.hu-n a 400-as gépekre (ZXR,CBR) mind ilyen 5-600 ezer Ft. A legfiatalabb is 10 éves! Szerinted hányszor voltak rommátörve.
Az a lényeg, hogy tudd mit is veszel. Az a 600-as ennyiért teljesen rendben van. A hangja is elég normális.
Lehet, hogy az idomok hegesztve vannak de annyi baj legyen.
Ezexerint te is eszrevetted.
És az a kormánycsutka milyen? Ilyet én is hegesztek otthon a sufniban.
Sztem a kormánynál sem stimmel valami erösen.......
1 árban van a RSV vel...