Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az aprilia ami fent van az oldalukon több oldalról is vérzik... 2000-esnek hirdetik, de "99-es idomokban pompázik, 2001-es féknyergekkel
pedig a kék gixxer600 tetszett, a K1es :) De nem volt annyira meggyőző
Jó kérdés! Én is ismerek valakit aki így hozogat meg árulgat azok mint kinti bontóbol "mentett" gépek.
Sz@rér-hügyér elhozzák őket aztán lehet szerelgetni( alkatrészt általában ugyanonnan lehet szerezni ) mert szinte mindegyik karambolos......... NA jó......1 szer volt egy Z1000 amin csak az EPROM-ban volt valami megszakadva....csere aztán ment mint a bivaly........... 100ból 1
miért ilyen olcsók ezek a gépek? azt látom h külföldről behozott, de akkoris!
AMATEUR!
hát fiúk én azt az intrót nem tudom átugrani... ezért nem látok semmit...
Jó reggel(i)t!
JA nem rossz de kicsit fura az uccsó kép az a sok kábel,meg fékcső a műszerfal előtt ............
Hali mindenki!
Esetleg ha valakit érdekel egy olcso Mille az nézzen szét a www.grandemoto.com listáján (699ezer)
ZRider!

Itt a barátunk motorja, újra:

http://motor.hu/motor_vpage.js...
Koko, ha teheted szombaton jer, mert az asszonyom mondta, hogy nekünk vendégeink lesznek vasárnap tehát vasárnap no motorozás , de ha szombaton aktuális egyeztetünk...Amúgy meg ha mégse jön össze, Tihanyban...randizunk.
Meghát a többiekkel is...
OK!
Mentem a számod, bár én vasárnapra gondoltam, de ezt majd +beszéljük!
Most mennem kell, de este még lehet hogy visszanézek!

Üdv.:KOKO
Non stop megy az msn je, meg a piálás!
Igazad volt.
Sikerült!
Köszi!
NM!
Koko a számom: 06209308413, ha jó idő van én is szeretnék szombaton motorozni, meglátjuk. Ha valóban jössz erre hívj.
Köszi szépen!
+ próbálom!
MSN en éred legelőbb utol!
MSN: fehervarip@hotmail.com
Hali!
Engem is érdekelne a spray.
A számom már leírtam és itt az emailem is:
koko84@citromail.hu

Adj vmi élet jelet h +tudjuk beszélni a részleteket!

Előre is köszönöm!
1 ismerös szinü Mille!
Sziasztok!
Csunderlikékat már Esztergomban találjátok meg. Tényleg jók!
Hali imik74 ha az idő engedi (és ha képes leszek rá) megyek! Számot kellene cserélni, mert nem tudom h péntek estétől lesz e lehetőségem netezni!

Az enyém: 06 30/85-46-370
Írd le a tiédet v csörgess + v amit akarsz!
Az nem lenne szar!
A Duki a templombajáró
Egymás mellett a 2 leendőbeli V2 m!
ígyvan!
onnan a háttérbűl...