Jó kérdés! Én is ismerek valakit aki így hozogat meg árulgat azok mint kinti bontóbol "mentett" gépek.
Sz@rér-hügyér elhozzák őket aztán lehet szerelgetni( alkatrészt általában ugyanonnan lehet szerezni ) mert szinte mindegyik karambolos......... NA jó......1 szer volt egy Z1000 amin csak az EPROM-ban volt valami megszakadva....csere aztán ment mint a bivaly........... 100ból 1
Koko, ha teheted szombaton jer, mert az asszonyom mondta, hogy nekünk vendégeink lesznek vasárnap tehát vasárnap no motorozás , de ha szombaton aktuális egyeztetünk...Amúgy meg ha mégse jön össze, Tihanyban...randizunk.
Meghát a többiekkel is...
Sz@rér-hügyér elhozzák őket aztán lehet szerelgetni( alkatrészt általában ugyanonnan lehet szerezni ) mert szinte mindegyik karambolos......... NA jó......1 szer volt egy Z1000 amin csak az EPROM-ban volt valami megszakadva....csere aztán ment mint a bivaly........... 100ból 1
JA nem rossz de kicsit fura az uccsó kép az a sok kábel,meg fékcső a műszerfal előtt ............
Esetleg ha valakit érdekel egy olcso Mille az nézzen szét a www.grandemoto.com listáján (699ezer)
Itt a barátunk motorja, újra:
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Meghát a többiekkel is...
Mentem a számod, bár én vasárnapra gondoltam, de ezt majd +beszéljük!
Most mennem kell, de este még lehet hogy visszanézek!
Üdv.:KOKO
Sikerült!
Köszi!
+ próbálom!
MSN: fehervarip@hotmail.com
Engem is érdekelne a spray.
A számom már leírtam és itt az emailem is:
koko84@citromail.hu
Adj vmi élet jelet h +tudjuk beszélni a részleteket!
Előre is köszönöm!
Csunderlikékat már Esztergomban találjátok meg. Tényleg jók!
Az enyém: 06 30/85-46-370
Írd le a tiédet v csörgess + v amit akarsz!
A Duki a templombajáró