öööö passz ugy hozta a srác aki a régi motoromat is szerelte! felhivtam pénteken 6kor,épp kinnt volt este 10kor meg már itt volt a cumo. :) Csak az nincs rajta hány Amper
2004-es factory vásárlását fontolgatom. Minden tapasztalat, infó érdekelne. (mire kell figyelni, mire lehet számítani, szervíz igény, alkatrész árak, beszerezhetôség... stb.)
Ha már eddig eljutottál akkor minek a szervíz Azért a fényképezés tudományát még gyakorolni kellene Ha jól látom te a 15-ös számmal jelölt alkatrészre gondolsz aminek az Aprilia cikkszáma 8144069. Kérdezd meg egy kereskedésben, de sztem baromi drága. Én a helyedben vennék egy autósboltban bármilyen 6-os belső átmérőjű benzincsövet, két 10-16-os bilincset aztán viszlát! Mivel ez a nyomásszabályzó utáni visszatérő benzincső, gyakorlatilag nincs benne nagy nyomás ami miatt speciális csőre lenne szükség. Ha jól megnézed, a nyomócső fémbevonatos.
Meglestem ezt a a fránya csövet és tényleg meg van repedve a egyik cső gumi köpenye. A kérdésem már csak az hogy, mi ez a cső, kb mennyibe fáj a cseréje, illetve ajánlanátok Budapesten vagy környékén egy megbízható szervízt...
Előre is köszi!
Ma kimentem a garázsba és ismét egy szép nagy benzin tócsa állt a motor alatt, aminek marhára nem örülök mert így nem fogom beindítani. Arra már rájöttem ahogy nézegettem, hogy a tank aljába menő csövek környékén van a gond. Lehet hogy nem lett rendesen 4 év után cserélve a benzincső? Volt már valakinek ilyesmivel tapasztalata? Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen benzincső csere művelet.
Előre is köszi.
Heló Koko!Talán segít.Ma megnéztem az enyém 6-ban,6000-es fordulaton 160-al megy.hátul nekem 42-es fogaskerék van.Lehet kellene egy elektronika programozás,mert mióta az új dob rajta van azóta mintha lefojtaná a mocit.Most égett ki a tömő anyag nagy része és érezhetően jobban megy.Az esztergomiakat ki ajánlotta?Mennyiért írnák meg a programot?
Hy! Megvan a relé! 20Euro ausztria bonto ... ha jo áron nem találok másikat akkor bennt marad!-Tegnap volt is egy kis be-röff...... Délután meg megi9nt START!
Hali Mikuni!
Még a múlthéten úgy volt,hogy megyünk nyálcsorgatásra,de mivel ezt a hetem ágyban töltöttem annyi minden feltorlódott,hogy remeg a léc! Te mész?
Az óvisok minden nyavaját hazahordanak nekem. Egymás után kétszer kapott el a heptika, de mostmár talán megmaradok én is. Nektek is jobbulást kívánok!
Motorkiállítást tervezitek a jövő héten?
Hát még mikor elindultam jólnézett ki minden, meg húztam a fülét hogy majd hamar odaérek , visszafelé Füredtől meg hogy lehagyjam az esőt ,de benyaltam ,mer vhogy igy keresztbejött ! Mindegy megérte , lassan 2000 lesz benne, onnantól meg nyélgáz , csak még kéne vennem egy magasabb plekót ! Nem találkoztam ma Matyival ,de a Kawát még aznap éjjel hazahozták, asszem már kész is van! Gyógyulj meg gyorsan, aztán hétvégén toljuk vmerre!
Hali Zrider!
Öregem te sem vagy komplekt !Ilyen időben elindulni Mátrázni ! Én még gondolni sem tudtam a dologra! Egész héten az ágyat nyomtam a két influenzás gyerekemmel eggyütt. De jövő hétvégére jó időt vetít!Jó volna eggyet mátrázni! Matyival mi van? Haza hozta a vasat?
Qrvára gáz ez az örökös hétvégi esö! Ma reggel berongyoltam Debibe a Millerrel miujság a másik motardommal, mongya a szerelő ,semmi, nem volt rá ideje! Erre gondoltam türhető az idő, felugrom Mátrázni 1et, de Tiszafüredtől visszafordultam, mer addigra zuhogott az eső, ráadásul a derék szántó-vetők ugy összeb@szták sárral helyenként a 33-mast, h ugy néz ki a vasam mintha egy jó kis endurózásból jöttem volna meg!
Háj! Én nem tudom pontosan merre leszek 29-én. Elméletileg Tatabányán dolgozom akkoriban, onnan viszonylag könnyen leléphetnék, de nemtudom még addig mit dob a gép, uh ez egyelőre 2esélyes!
Semmi akadálya egyeztetünk egyet és karcolunk együtt...rajtam nem múlik. Még nem döntöttem el az útvonalat, hogy M3-as vagy régi 3-as, de mehetünk a 4-esen is, ezt meg kell dumáznunk. Én is örülnék, ha nem egyedül lennék innen Keletről... Amúgy jól néz ki a géped...fasza pirosban is az RSV...nem te hirdetted ezt a mocit elég gyakran, vagy te vagy az új tulaj?
2004-es factory vásárlását fontolgatom. Minden tapasztalat, infó érdekelne. (mire kell figyelni, mire lehet számítani, szervíz igény, alkatrész árak, beszerezhetôség... stb.)
Ellôre is köszi!
Meglestem ezt a a fránya csövet és tényleg meg van repedve a egyik cső gumi köpenye. A kérdésem már csak az hogy, mi ez a cső, kb mennyibe fáj a cseréje, illetve ajánlanátok Budapesten vagy környékén egy megbízható szervízt...
Előre is köszi!
A képeket linkelem...
A szervizkönyv szerint 3-4 évente cserélni kell az összes benzincsövet.
Nálam is eljött az ideje az összes cső repedezett már.
1, a benzinpumpa tömítésénél
2, a benzin nyomócső fittingjénél
3, a visszatérő cső esetleg lelazult?
Ma kimentem a garázsba és ismét egy szép nagy benzin tócsa állt a motor alatt, aminek marhára nem örülök mert így nem fogom beindítani. Arra már rájöttem ahogy nézegettem, hogy a tank aljába menő csövek környékén van a gond. Lehet hogy nem lett rendesen 4 év után cserélve a benzincső? Volt már valakinek ilyesmivel tapasztalata? Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen benzincső csere művelet.
Előre is köszi.
Még a múlthéten úgy volt,hogy megyünk nyálcsorgatásra,de mivel ezt a hetem ágyban töltöttem annyi minden feltorlódott,hogy remeg a léc! Te mész?
Az óvisok minden nyavaját hazahordanak nekem. Egymás után kétszer kapott el a heptika, de mostmár talán megmaradok én is. Nektek is jobbulást kívánok!
Motorkiállítást tervezitek a jövő héten?
Öregem te sem vagy komplekt !Ilyen időben elindulni Mátrázni ! Én még gondolni sem tudtam a dologra! Egész héten az ágyat nyomtam a két influenzás gyerekemmel eggyütt. De jövő hétvégére jó időt vetít!Jó volna eggyet mátrázni! Matyival mi van? Haza hozta a vasat?
Eladó a gép, mert eggyel újabb RSV-t szeretnék venni.
1,2 alatt viszont nem adom oda, mert egyben van, nem egy olaszból behozott lehajtott vas.
Tihany előtt egyeztetünk még.
Mehetnénk m3on aztán m7.
Itt esik, pedig gurulnék most egyet.
Üdv,
Lali
Semmi akadálya egyeztetünk egyet és karcolunk együtt...rajtam nem múlik. Még nem döntöttem el az útvonalat, hogy M3-as vagy régi 3-as, de mehetünk a 4-esen is, ezt meg kell dumáznunk. Én is örülnék, ha nem egyedül lennék innen Keletről... Amúgy jól néz ki a géped...fasza pirosban is az RSV...nem te hirdetted ezt a mocit elég gyakran, vagy te vagy az új tulaj?
üdv.imik74