Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt honnan szedted? Erősen csodálkoznék ha 60 000 alatt meghalna benne a dugattyú.
Azt a 60.000 Km-t erősen megkérdőjelezném... Állatkodással 10.000 Km alatt is ki lehet nyírni bármilyen motort, de normális használat mellett 100.000 Km alatt nemigen kell megbontani egy ilyen blokkot.
60 ezer az legalább 6 év... ott érdemes eladni:d mennyi hozzá 1 dugó meg 1 hajtókar ?
csak olajcsere meg ilyenek.. zsír és az összerakását vki tudja hasonlítani az rshez? (nekem mindíg kimarad 1 csavar...
Legkésőbb 60ezer környékén biztos ki kell dobni az emlitett dolgokat ,de ha nyelezik rendesen,valszeg még előbb!
4T.....
Nincs ilyen.
szal érted.... pl azon a szar rsen 10e km 1 dugó 20e km 1 hajtókar+szimering stb...
sziasztok... lenne egy egész kérdésem(nem írom le hogy miért mert hosszú lenne) de légyszi válaszoljatok: az rsv factory vagy millénél milyen időközönként kell forgó alkatrészt cserélni? 20000km/dugó vagy mittomén... thx
Köszi az infót! Köszi a segítséget és köszi a lábtartót!
Szia!
Köszi a gratulációkat mindkettőtöknek! Majd átadom az én komámnak, ha előkeveredik Soltvadkertről!
Zoli jó lenne Veletek találkozni, de mostanában én vagyok a bébicsősz, mert anyuci a vizsgáira tanul. Ma délután 4-re pl. Debrecenbe megyünk a lurkókkal Halász Judit koncertre. Nem jöttök?
Térded OK? Majd beszélünk!

Üdv.: Tibi
Üdv. Mindenkinek!

Bedobok ide egy linket! http://www.nyirtet.hu/orultek/... jó kis redezvény, gyertek!

Nyíregyháza környékén vagyunk! Aki jön az legalább mocizik egy jó "hosszút" kelet fele!

üdv.:imik74
Pompás napot Százezredes Ur! Szintén gratula Bandinak a hayabundzsihoz ! Remélem látjuk jó sokat vele az idén! Ha nem szakadna le az ég délutánra, átkoccannánk anyucival meg ni hogysmint vagytok! Találkozhatnánk a szokásos csehónál!
Szega! Jah, nemvoltam a fórumon ,mer melóztam ,mint az ökör, tegnap meg Máriapócson köröztem a motardommal !
Perszehogy megyünk a polákokhoz, Krakow-Mislenice-Wielickai sóbarlang-Oswiecim(Auswitz) utbaejtésével, mindez juni26-29-én. Az egész cirka 1000km oda-vissza , készülődj a szabit illetőlen!
Nemsoká mondom a zeteváraljai (Székelyföld) túra időpontját is, csak hogy ne érjen váratlanul!
Hali!
Bizony jó lett volna elmenni! Gratulálok Bandinak az új géphez !
Szeva Harpi!

Na, megléptük a távot közel 700 km. Nagyon jó útunk volt, príma időt fogtunk ki, és itt látható az eredménye. Jó lett volna, ha el tudsz jönni!

Üdv.: Tibi
Jó napot!
Na miz újság öreg rokkan cimbi !Mikor megyünk már csapatni valamerre?Lessz valami ebből a lengyel túrából?
Igen? Még jó hogy szóltál
Pfvari kollégám rendelné. A pénzt előre kellene utalni. Bizalom elve alapján menne a dolog.
Egy linket csapj be, hogy pontosan melyikről is lenne szó.
De inkább ezt privátba intézzük.
Elérhetőségemet megtalálod adataim között.
egy VTR hez való engem lehet hogy érdekelne.. hogy gondoltad az egész rendelés szállitást meg mindent.. ill menniy a postaköltség?
Nos akkor ezennel felveszem veled a kapcsolatot:
msn-em: nagymatel@freemail.hu
THM?
Akkor vedd fel a kapcsolatot velem és a részleteket megbeszéljük.

Üdv.
Megkaptam a levelet, válasz is ment.
Az EPROM cseréje a következő: Felnyitod az ECU (vezérőegység) ládikáját, ott látsz egy ragasztóval körbelocsolt soklábú IC-t, na az kell kivenni és a helyére betenni az újat, úgyelve a helyes orientációra, ebben a tokozáson lévő jelölés segít.