Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most egy netről leszedett térkép van feltöltve, akra nyitott rendszer + K&N-re optimalizált, a motoron meg leovince full rendszer van + K&N.
Próbálgatás alapján ez lett a legjobb rá. De tavasszal ráfékpadozunk valami ideálisat. Hozzáteszem így is félelmetes számomra amit tol, euroringen kigyorsításnál semmi nem tolt le.
mit jelent a zabál? 10 lityi
Vazze, ott van a mosógépben a ruhám kimosva. Annyit fórumoztam, hogy elfelejtettem kiteregetni!
namivan bealudtatok?
Ez qrva jól hangzik, az enyém zabál.
Arra gondoltam h esetleg a légszűrőnek lehet hozzá köze. Folytja a motort. Kevés levegőt kap!
E miatt várok néminemű változást a sportlégszűrőtől!

Ha jó lesz az idő akkor élnék a +hívásoddal!
megfogadtam, hogy senki biztonságát nem akarom megóvni ez legyen mindenkinek a saját felelősége, csak tényszerű akartam lenni...
mindenkinek tiszteletben kell tartani a véleményét ennyi...nem?
ÜDv KOKO
ÉN nem panaszkodtam egyszer letesztelem én is a minimumot
ÉN láttam ez ta piros gépet is amikor keresgéltem....... akkor látom ez is elkelt
na nem vetted rossz néven a reggelit koko? nem válaszoltál.
szeva koko!
azért csodálkozom akik sok üzemanyagfogyra panaszkodnak, de lehet hogy azok a gépek zabagépek...de én 1200as banditás barátommal, meg cbr1000RR, meg 600F-es srácokkal túrázom, de nem tankolok többet mint ők....de tényleg. Ha nem így lenne azt is megírnám...
Gyanítom h én vagyok a leg sújosebb egyéni segg 110kg!
Hát ez az! Kis pillangószelep állásnál lehet a CO csavarokkal variálni, de nagy nyitásnál már mással kell kísérletezni. A benzinnyomás szabályzó nyilván nem olyan profi mint a PC, de tized annyiba kerül. Egyébként ha minden a helyére kerül el akarok menni felvetetni lambda körbéket különböző terheléseknél.
Hali! + jöttem!
ÉN 81
82kg vagyok...
nekem 6,6-7 de nem több. mert nem ringezek
nálam laza 8 pedig nem vagyok 1 ghostrider
Meg mennyibe kerül egy pacimérés?
Jah, elmondanám hogy nekem mind a TL, mind az RSV 6-6,5 literrel eljár.
minimum 5,5 túrázásnál, max a 10 volt hringen de az végig üveg.
mondjuk Nyíregy, Debrecen, Békéscsaba?
esküszöm mostmár én is kiméretem a Bestiámat...hol tudnak teljesítményt mérni, mondjátok meg légyszi, de ahol valóban hitelesen, faszául megmérik!
ÉN megértelek a mai benzinárak mellett! És a JOE banditja csak 7 et eszik .......
nekem elég ha a gyári hátsólámpát hozza...
A probléma ugye ott van hogy ha elveszed a nyomást az sima lineáris eltolást eredményez a görbében.
Célszerűbb volna inkább a megfelelő görbét kifékpadozni :)