Említettem régebben egy Hayát itt Jászberényben cirkálni, mondtam is csúnya, de attól szép. Azt a motort nem látom többé, a múlt hétvégén zakázott vele egy srác, fossá törte, ő meg törött kéz, láb, szétszakadt máj-jal stb. kezdi a szezont az intenzíven. Gyógyulást neki!
Hát akkor én is beszállok Hatvannál...csak javaslom az M3 nál való találkozást...ki fog az alakulni..."fel szedjük egymást"
Legrosszabb esetben tényleg a M7kivezetőn...
Üdv!
Ez a TL-es cimbora lehet én leszek...
Még van idő felkészülni, meg közbe is jöhet bármi, de nagy valószínűséggel a hatvani MOL kútnál fogom bevárni a Kelet felől érkezőket. Hatvanból indulás fél kilenckor! Így talán elérjük a budapesti találkozóhelyet 10-kor. Bár mindenki tudja, hogy én imádok késni...
Korábban beszéltük h kellene nekem egy másik eprom és egy sportlégszűrő.
Írtad h ha kell tudnál segíteni. Ezt -ha még aktuális- akkor szívesen venném.
A sportdob a fix, egy Yoshimura RS3-as.
Láttam h Szentendrei vagy. A főnököm is odavalósi Csúcs Gábor 33 éves. Nem ismered véletlenül?
Nem elhanyagolható szempont h +fertőztem, csinálja a jogsit és 2 hete hoztuk le a frissen vásárólt 650-es SV-jét Bp-ről.
Köszönöm a +tisztelő +hívást az összépi gurulásra. Ígyekszem ott lenni!
OK! Azt írta korábban pfvari h tud segíteni ebay (eprom és sportlégszűrő) ügyben. Felkeresem.
Úgy néz ki h holnap lesz időm vissza rakni a kereket (már az új gumival) előtte + húzom a csavarokat.
Csak a hátsót néztem, az 42 fogas.
Bizony ez az a bizonyos EPROM.
A lánkeréket tartó csavarokkal kapcsolatosan sztem nem egészséges ha mozognak. Kézzel persze nem tudod az anyákat letekerni, mert önzáróak. A könyv szerint 50 Nm-rel kell lehúzni őket, kizárt, hogy ezután meg tudd mozdítani a stifteket. Végülis hány fogat számoltál a lánckerekeken?
Kedves motoros barátaim!
Szeretettel meghívok mindenkit a TL-Klub 2008-as esztendő első nagy szezonnyitó közös gurulására! A Nagy Tavaszi Dübörgésre ezúttal szeretettel várunk minden V2 motorost, Aprilia RSV, Suzuki SV és TL, Honda VTR tulajdonosokat, menjünk és tegyük próbára együtt azt a bizonyos tihanyi visszhangot
A helyszín és időpont: Március 29, szombat, találkozó déli 12 órakor a tihanyi kompkikötőben; Budapest felől érkezőkkel találkozó 10:00 M1M7 bevezető, McDonald"s. Esős idő esetén automatikusan a következő hétvége az kitűzött időpont. Mindenkit szeretettel várunk, hozd el barátaidat is, terjeszd az infót és guruljunk közösen egyet a tavaszi jóidőben!
Motoros baráti üdvözlettel:
Fehérvári Péter 06702493460
Le húztam a lánckereket a felniről és a másik oldalán voltak azok a "nyúlványok" amik beékelődnek a felnibe és forgatják azt! Ezek is mozognak az anyákkal együtt, de kézzel nem lazíthatóak +! Ezt el is tudnám így fogadni ha az 5 csavar mindegyike ugyan így mozogna, de az egyik fix?!
Mit csin?
Na! Örülök a képeknek, megfogadtad a tanácsom, így már látjuk a gépedet. Az a Yoshimura biztos "állatul" szól a gépeden, meggyőződésem, hogy a Yoshimurát mindegy milyen gépre teszed a legszebb hangot produkálja. Főleg ha az a motor egy RSV1000. A Michlen Race gumi az egy jó választás, az enyémre is az került fel nemrég csak 190/55 méretben. Én nagyon csípem, egész jól melegszik és tapad a jelenlegi hűvöske aszfalton is. Hozzáteszem egész jól fog lekopni is, mert jó puha guma...de a tapadás a lényeg én előre is feldobok egy ilyet, mert már nemsok van az elsőgumimnak. A kereket én is magamnak szereltem ki a mociból, de nekem nem tűnt fel, hogy forogtak volna azok a csavarok, de ha legközelebb cserélek megfigyelem...hátha ehhez érdemben a többiek mondanak okosat...
Lehet h totál hülye kérdés, de ma kivettem a hátsó kereket és az összes lánckerék rögzítő csavar (v anya nem tudom) mozgott a lánckerékkel együtt?! Próbáltam kicsavarni őket , de elforogtak. Ez normális?
bökj ide
vagy
RSV ebay
példa 1
példa 2
itt nagyon jó árakon vannak!
Tud valaki plexit 2006-os rsv-re? Megköszönném.
imik74
Legrosszabb esetben tényleg a M7kivezetőn...
én megyek...
Ez a TL-es cimbora lehet én leszek...
Még van idő felkészülni, meg közbe is jöhet bármi, de nagy valószínűséggel a hatvani MOL kútnál fogom bevárni a Kelet felől érkezőket. Hatvanból indulás fél kilenckor! Így talán elérjük a budapesti találkozóhelyet 10-kor. Bár mindenki tudja, hogy én imádok késni...
A találkozóra szerintem elgurulok, mivel Nyíregyháza felől "tépek" én abban a bizonyos parkolóba veszem a célt!
Hi!
Korábban beszéltük h kellene nekem egy másik eprom és egy sportlégszűrő.
Írtad h ha kell tudnál segíteni. Ezt -ha még aktuális- akkor szívesen venném.
A sportdob a fix, egy Yoshimura RS3-as.
Láttam h Szentendrei vagy. A főnököm is odavalósi Csúcs Gábor 33 éves. Nem ismered véletlenül?
Nem elhanyagolható szempont h +fertőztem, csinálja a jogsit és 2 hete hoztuk le a frissen vásárólt 650-es SV-jét Bp-ről.
Köszönöm a +tisztelő +hívást az összépi gurulásra. Ígyekszem ott lenni!
Úgy néz ki h holnap lesz időm vissza rakni a kereket (már az új gumival) előtte + húzom a csavarokat.
Csak a hátsót néztem, az 42 fogas.
A lánkeréket tartó csavarokkal kapcsolatosan sztem nem egészséges ha mozognak. Kézzel persze nem tudod az anyákat letekerni, mert önzáróak. A könyv szerint 50 Nm-rel kell lehúzni őket, kizárt, hogy ezután meg tudd mozdítani a stifteket. Végülis hány fogat számoltál a lánckerekeken?
Szeretettel meghívok mindenkit a TL-Klub 2008-as esztendő első nagy szezonnyitó közös gurulására! A Nagy Tavaszi Dübörgésre ezúttal szeretettel várunk minden V2 motorost, Aprilia RSV, Suzuki SV és TL, Honda VTR tulajdonosokat, menjünk és tegyük próbára együtt azt a bizonyos tihanyi visszhangot
A helyszín és időpont: Március 29, szombat, találkozó déli 12 órakor a tihanyi kompkikötőben; Budapest felől érkezőkkel találkozó 10:00 M1M7 bevezető, McDonald"s. Esős idő esetén automatikusan a következő hétvége az kitűzött időpont. Mindenkit szeretettel várunk, hozd el barátaidat is, terjeszd az infót és guruljunk közösen egyet a tavaszi jóidőben!
Motoros baráti üdvözlettel:
Fehérvári Péter 06702493460
Mit csin?
Igen baba hangja van! Az eprom-os kérdésemre mit mondasz?
A tiédben van valami + v gyári?
Na! Örülök a képeknek, megfogadtad a tanácsom, így már látjuk a gépedet. Az a Yoshimura biztos "állatul" szól a gépeden, meggyőződésem, hogy a Yoshimurát mindegy milyen gépre teszed a legszebb hangot produkálja. Főleg ha az a motor egy RSV1000. A Michlen Race gumi az egy jó választás, az enyémre is az került fel nemrég csak 190/55 méretben. Én nagyon csípem, egész jól melegszik és tapad a jelenlegi hűvöske aszfalton is. Hozzáteszem egész jól fog lekopni is, mert jó puha guma...de a tapadás a lényeg én előre is feldobok egy ilyet, mert már nemsok van az elsőgumimnak. A kereket én is magamnak szereltem ki a mociból, de nekem nem tűnt fel, hogy forogtak volna azok a csavarok, de ha legközelebb cserélek megfigyelem...hátha ehhez érdemben a többiek mondanak okosat...
Üdv.:imik74
Igen piros. Dobtam fel néhányat, de még az enyém is matrica hiányos!