Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rám szóltál ...tényleg értesz a gépekhez...kitakarítottam, tiszta gány volt még ősszel a téli álom előtt...de nem számoltam meg hány fogas a kiskerekem... sokan ezt nem tudják, az összes láncápolót begyűjti az a műanyag burkolatocska...dehát ki kell takarítaki....brigéciol
Dobtam fel képeket! NEm aludtam és nem is teregetek
rájöttem nem tőlem kérdezted
Pedig nézd meg az elsőt is. Ha másért nem, mert 3 mázsa trutymó gyűlik ott össze. Legalább kitakarítod!
3-ban rákuplungal amit az rsv-nél el kell felejteni esetleg...de a villa totál kinyúlik, az leje lufton van...egy picit...de 2-ben bicska
Még gyárival, de találtam német ESJOT kereket elérhető áron, hátra jön a 46-os
pubec ezt tőlem kérdezted?
mik mennek itt......... asszem nekem is optimalizáltatnom vagy minimum méretnem kéne
MEg ugye a dob és a szürö lehet mindjart kéne 1 chip bele
akkor csak full az elektronikám, a légszűrőm pedig gyári...
Végre valaki aki nem akarja elhitetni, hogy 3.-ban is feljön a motor egykerékre. Milyen áttétellel mész?
hát az enyém elemelkedik...de tényleg pedig az első villám maxra süllyesztett állapotban van (felül a legalsó jelzésen van a villaszár) 2-be gázra totál, mint a rugósbicska...ja hátul 42fogasom van az elsőt még nem néztem meg...
5000Huf már nemannyira
Most ott van, hogy 3.-ban gázra jól elváltva felkönnyül az eleje, durván, tán 1-2 mm-t fel is jön.
hát az elég borsos...
Nem ! "Csak" 5000 Huf! És én majd +int viszem ha + lesz minden amit beterveztem.
Tapasztalatokat megosztani! Irgum-burgum!
az ok (96Kw) értem de ahol vettem ezt a mocit ott mondták hogy legmagasabbra van írva az elektronika csak azt nem mondták meg mennyi a Le (nem tudták)
Balatoboglár Fullgas sztem!
Szerintem csak egy lóerő mérésért nem érdemes pénzt áldozni. De tizenhuszon nagyságrendre készülj.
Melyikre nem válaszoltam?
Na ha alusztok én is ráborulok a billentyűre!
Ingyen megmondom neked hogy 131 paci
most komolyan! Hol mérnek Lóerőt faszául, hitelesen?
majd reggelre megszárad a gépben, csak győzd kiszedni...