Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ez megnöveli a lökettérfogatot nemde? akkor a henger is cserés nem? vagy marhaságot kérdezek?
AZt a kittet betehetné valaki idén a karácsonyfa alá!
Az állítható szabályzót mostanság installálom Igazából nem szétdúsítani akarok, hanem optimalizálni. Már most is az a bajom, hogy túl sokat kap a motor, így inkább elvenni akarok benzinnyomásból mint növelni.
Az volt, és úgy is hagytam volna ha igényesen van fel lett volna rakva az Edwards replica, de sok helyen sérült és pontatlan volt a matricázás...most az alatta lévő "diablo black" színben pompázik, így is vadállat! sztem . De köszi!
Mindemellett az amann is 150 lóerő maximumot tud előhúzni, aztis már 1100-as bigbore kittel
tuning dugattyú....majd jövő télen, mostmár tavasz lesz...motorozzunk!
EDvards replika? diszno....... Biztos nem tömegcikk........... fasza
csak előbb melegítsétek fel a régi olajat vagyis ébresszétek fel a szomszédságot...
Inkább csak szeretek kísérletezni
Agyalok majd a kérdésen, de sztem nem ez a felállás lesz a megfejtés.
Értelme se sok van, mert egy filléres állítható benzinnyomás szabályzóval gyakorlatilag korlátlan bengát be tudsz pumpálni, a beszívott levegővel nem foGod bírni.
Ha úgysem alszunk, mindjárt átmegyek hozzád aztán leengedjük az olajat!
Pubec? ilyen szinten bele tudsz nyúlni a Mociba? 4injektor
imike az enyém milyen? na! egy kritikát még elbírok...
KÖsz!
A hiányzo tételeket meg merészséggel pótolom:)
Na ezt eddig nem tudtam, hogy van olyan verzió is ami a bemenő jeleket változtatja. Csak a tisztánlátás végett - valamelyik elkövetkező holtszezonban tervezem 4 injektorosra alakítani a motort. A két gyári injektor maradna, de lenne két amolyan Amann féle pillangószelep fölé helyezett injektor is. Ehhez vmi 4 hengereshez való PC kellene nekem (ilyen PC-ből több használt van, úgyhogy az ára sem olyan húzós), olyan aminél injektoronként lehet állítani a befecskendezési időt. Csak azt kellene tudnom, hogy mely tipusokhoz való PC-t lehetne adaptálni
Az enyémen se gyári volt a matrica mikor megvettem, de lényegtelen is, mert a vétel után 3 héttel betettem a sóderágyba euringen
Amúgy minden idom makulátlan, javításmentes, szal csak karcolódhatott az előző tulajnál
Én szerintem nagyon disznó R nélkül is..
az a sérült még mindig meg van....de szerintem is elég a sima Mille...egy darabig
koko szerintem most hétvégén lesz a környékemen..az üzenete szerint...itt vagy koko?
pfvari szép a mocid én is néztem egy iylen ugyanigy sárgába! de estek vele aszem még mindig fennt van a használtauton de csak a gyári oldala a másikat meg láttam e -mailban a képen akkkor lett felejtös......
Pedig én is egy R -re pályáztam de nekem ez is böven megfelel! Még ehhez is fel kell nönöm:) Aztán jöhet a PC.3USB
Ha valakinek kell, van a blokkhoz gyári szerelési kézikönyvem, ha van érdeklődés, feltöltöm.
Én csak a gyári lámpákat irigylem a Millétekről...az enyém ledes...átmeneti design az előző tulajtól...valószínű az eredetit leejtették!
KÖszi az infot letöltöttem netröl a kézikönyvet az is akörül irja 3.8-3.9
Tán lesz egy társad miskolcról