semmi konkrétat nem tudok.
gondolom programozható mikrokontroller van bennük.
Mivel az egyes típusok esetén még a működési mechanizmus is változik (van ahol az ECU bemenőjeleit csalja el, és van ahol az injektor felé kimenőjelet változtatja), így feltételezem hogy eléggé különböző lehet belül is.
Hát azt, hogy fog é esni nem tudjuk, de ha nem akkor Tihanyban...Imike tényleg fasza ez a gép, a duplatávcsővel! Ritkaság. Kérdezted mi ez a 29-e. Csak összegurulnánk Tihanyba aznap, egy kis személyes fórumra...már aki...basszus én jövök a legmesszebbről, de nem bánom, aznap legalább egésznap a mocin ülhetek...itt a topicban szinte mindenki dunántúli, Balaton környékéről érkezik, meg Jászberényből stb. Majd hazafelé engem elkísértek mondjuk Gyöngyösig...
Koko ha Miskolctól 23 km-re vagy gurulj le Levelekre, itthon vagyok. De hétvégére fosidőt mondtak...de hátha tévedtek...
Olajmennyiség meg 3,8pontosan imike...én sem tudtam, míg le nem cseréltem (ennél a mennyiségnél van maxon a csövecskében...), ha tudtad nem szóltam...
Mennyi lövésed van a PC-hez? Engem az érdekelne, hogy az egyes cikkszámokat csak az különbözteti-e meg, hogy milyen csatlakozók és milyen térképek vannak rajta, vagy hardware-ben is más.
igazad van, de az korrekt beállítással a motor teljes árának jelentős hányadát teszi ki. Nem biztos, hogy nekem ez megéri Sztem még így is vannak tartalékok. Pl amikor az ECU potikkal dúsítottam mindjárt jobb lett.
Hát azt bármikor megnézheted..Amugy az autosboltban nem volt használhato relé ami volt az meg 30as(régi50) nem hogy 100amit a JOE emlitett hogy kéne.
A Vadászat folytatodik! 7 végén meg megprobálkozom az olajcserével. szürö már megvan OIL-t meg holnapra igérik....
Tényleg patent a gép! Elfelejtettem a 7végi relévadászat közben megnézni, hova vannak a CO csavarjaid tekerve. Tetszik a te géped finomabb gázreakciója alacsony fordultról. Az enyém elég rángatós, és ebben látom a finomítás lehetőségét.
Lehetek gonosz? Remélem eső lesz 29-én! Okok:
1. április 1-ig kivonattam a forgalomból a motort, és március 29-én nem szeretnék ezzel megbukni
2. 29-én még Thaiföldön leszek, csak 1-én jövök haza.
Viszont ahogy olvastam, eső esetén egy hetet tolódik a program így az már nekem is jó!
1.2M Nekem is bejön és állapota is korrektnek tűnik! Na nem mintha értenék hozzá de Pubec is probálta már,és szerinte se volt totálkár Igaz?
Most vettem bele uj aksit agumik is ujak de azokat hozzá kaptam meg persze a bukogombát és motoremelö állványt is. Már csak 1 joképü öninditórelé kéne bele..............
Hogyne jönne, és egybe megcsodálja a sok szép TL-t meg VTR-t is amik eljönnek, és jóleső nosztalgiával gondol vissza TLR-jére, ami lehet hogy ott is lesz.
gondolom programozható mikrokontroller van bennük.
Mivel az egyes típusok esetén még a működési mechanizmus is változik (van ahol az ECU bemenőjeleit csalja el, és van ahol az injektor felé kimenőjelet változtatja), így feltételezem hogy eléggé különböző lehet belül is.
Koko ha Miskolctól 23 km-re vagy gurulj le Levelekre, itthon vagyok. De hétvégére fosidőt mondtak...de hátha tévedtek...
Olajmennyiség meg 3,8pontosan imike...én sem tudtam, míg le nem cseréltem (ennél a mennyiségnél van maxon a csövecskében...), ha tudtad nem szóltam...
Hi mindenkinek!
A Vadászat folytatodik! 7 végén meg megprobálkozom az olajcserével. szürö már megvan OIL-t meg holnapra igérik....
1. április 1-ig kivonattam a forgalomból a motort, és március 29-én nem szeretnék ezzel megbukni
2. 29-én még Thaiföldön leszek, csak 1-én jövök haza.
Viszont ahogy olvastam, eső esetén egy hetet tolódik a program így az már nekem is jó!
Most vettem bele uj aksit agumik is ujak de azokat hozzá kaptam meg persze a bukogombát és motoremelö állványt is. Már csak 1 joképü öninditórelé kéne bele..............
Az öcsémnek 850-es TRX-e van (sor 2) jöhet?
Az egyik haver +ST2-vel jönne!
Mennyiért vetted?
Nyílván az első lánckerékre gondoltam!