Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Le fotóztam a Millém elektronikáját! Ez lenne az eprom?
+ van az "új" hátsóm is Michlein Power Race 180/55 ZR17!
Ja és azt a matricás linket valóban te raktad fel már jó régen.

hi
Hi!

Örülök, hogy tetszik, köszönöm. Igen nekem is sokkal jobban bejön ilyen arculattal. Megfiatalodott, elegánsabb, vadállatabb...stb. Sokáig gondolkodtam szedjem le vagy ne szedjem le a matricákat éspedig azért, mert nem lehetett tudni mit rejt a matrica. Szerencsére jó fényezés volt alatta, amit profin felpolíroztam és ez lett az eredmény. A hátulja sántít még, de azt is visszaállítom gyárira, jelenleg egy ledes lámpa van rajta ami nem az igazi, de szerzek rá egy bontott gyárit. Remélem...

Üdv. nektek! imik74
ilyen feketében nagyon király a géped!
asszem azt a cseh linket én raktam be még anno
Brutál, brutál....
És íme a V4-es Aprilia...
KOKO840205 még annyit...neked van a piros Milléd ugye? Miért nem pakolsz fel az adatlapodra néhány képet a mocidról? Szerintem dobj fel néhányat!

16 fok meleg van itt Nyíregyháza mellett áááááááááááááááá és dógozni kell, megyek is!
Hi!

Hát még egy sokkal korábbi oldalunkon volt egy ilyen link:http://www.rsv.wz.cz/loga.html!
Innen választok egyet-kettőt és a nyomdában legyártják, így nem lesz olyan drága mintha az aprilia szalonból rendelném. Egyébként a hasidom alsó részére teszem, meg a farokidomra, de csak szolidan...

Ha valaki már olvasta, hogy hátsólámpát keresek komplett az jelezze...köszi előre is...

üdv.:imik74
Szeva imik74!

Sztem így sokkal zsírabb a géped mint matricákkal!
Írtad h lesz rajt még vmi RSV matrica! Hova akkarod? Mekkorát? És honnan szerzed?

Üdv.:KOKO
Egy másik beállítás...
Hi!

De k...a jót túráztunk tegnap a haverokkal, nyomultunk közel 200km-t. Állat volt, de ha még tovább melegszik az idő akkor lesz igazán királyság. Egyébként meg tegnap mindenki motorozott. Szóval hemzsegtünk egyet...
Olvasom, hogy gyakran alkatrészt, pici apróságokat kértek egymástól, most én is szeretnék!
Nincs valakinek egy bontott hátsólápmája komplett vagy bontós elérhetőséget nem tud valaki, ahol olaszmocikat is bontanak. Ja meg egy jobbos hátsó lábtartó kellene...valahonnan...
A Millémről meg lenyúztam a Colin Edwards Replica arculatot...fiatalosabb lett a 2002-es Mille!
Mit gondoltok? De még az RSV1000 feliratot "fel kell rá intézni", Na üdv. mindenkinek!

imik74
sziasztok
jóárasitanék egy 04-es de 05-ös forgalomba helyezett factoryt, gyári állapotban van, 20.000 km-el, bukogombával.
mondjuk 1.9 a kezdő ára
06209285924
Igen van! Gondolom ezzel volt leblombázva, de már elvágták a matricát!
Én is levettem a fedelet! Igazság szerint nem vagyok egy elektronikai zseni, de látok itt egy 2*14 lábas IC-t. Ez lenne a cserélhető chip?
http://interwheel.hu/news_new....

Most találtam. Talán még páran nem olvastátok.
Gond egy szálse.
Én itthon gurigáztam egy kicsit, mert nincs műszakim. Nekem még ez volt a második alkalom az idén.
Cső! Majd beszélünk!
Nézdd el Nekem! A haverok nagyon siettek, mert némelyiknek dolga volt még este, de remélem hamarosan fogok tudni időt szánni CSAK a ladányi cimbikre is!
Igen az.Van rajta rotax felirat is,ugye?
Üdv Zrider!
Várhattalak én titeket akkor...
Majd azért ha erre jársz csörrents már meg legközelebb! Köszi!
Üdv!

Csak egy hülye kérdés! Kivettem ez ülés alól egy 13,5*17,5*3,5 cm nagyságú alumínium "dobozt" ez lenne az elektronika?
Akkor hajrá, mindent bele! Kezdődik a szezon, ne maradj le semmiről!
kb 50 pénz lesz a szervíz, majdnem mindent meg kell csinálni sajna
Mi a szösz?
Valami kiakadt vele? Mit csinálsz sok léért a szervízben?
heló!
nem vettem még, egyenlőre a szervízre fog elmenni hajjaj sok dellám
marad jövő tavaszra úgy érzem
És azt sem kell feltétlenül elhinni amit én írok, mert pl. az 1445-ös hozzászólásban marhaságot írtam , mivel a nagyobb átmérőjű kerék LEFELÉ csalja a sebességet.