Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

123 km
Én Balatonkeresztúron!
Jössz 29.-én?
Szentgotthárd
Te merre laksz?
110 kg már feltételezi, hogy kilógsz az idom mögül! Add oda a gépet vkinek akiben bízol, és kisebb a felülete mint neked. Kiváncsi lennék mennyit számít!
Szevasztok dobbantok csobbanni!

Ja:
péntek, szombat és vasárnap Tiszalúcon Miskolctól 24 km-re leszünk (Mille+én)
vki nincs a környéken akivel összegurulhatnék?
Na az sem rossz! Naná, hogy azt is tekergettem már!
Amennyire a 110 kg-ommat sikerült!
Megtisztelő , de én már szereztem KOKO-nak +10 km/h-t azzal, hogy elmagyaráztam, hogy a nagyobb átmérőjű hátsó gumi lefelé csalja a kijelzett sebességet Egyébként egyetértek azzal, hogy ez a 250 körüli végsebesség egy bemérten 130+ LE-s motornál kevés, de azzal is, hogy közútra ez bőven elég.
De ne bassza meg a moha! Ennyit óra szerint a Tuonom is ment gyári cuccokkal, olyan légellenállással mint egy tehervonat. Engem is frusztrálna ha a Millémnek itt vége lenne. Ez elvi kérdés!
KOKO írta korábban, hogy lambdát is mértek, és az is jó volt. Biztos van vmi turpisság a háttérben, de ahhoz nem elég fórumon irogatni, meg is kellene nézni azt a motort. Jól összehúztad magad az idom mögött amikor nyeleztél?
Cumi!
Ha engem kérdezel, akkor nem tudom. Csak úgy cél nélkül nézelődtem, de nem láttam ki a fejemből.
Tul képpen már mennék tentézni, de a gyerek nem enged. Így most itt ütöm el az időmet.
Ezek ugye célzottan Arrow dobokhoz valók?
http://www.emotouk.com/aprilia...
Akár itt is nézelődhetsz.
péntek, szombat és vasérnap tiszalúcon miskolctól 24 kmre leszünk (mille+én)
vki nincs a környéken akivel összegurulhatnék?
nemsokára 29-e! Én megyek a legmesszebbről? Nyíregyháza mellől...?
Hátha van itt még V2 csak én nem tudok róla...
Mit mondanál az 1576-os és az 1585-ös hozzászólásaimra?
Pubec-et szólítsd meg. Úgy gondolom, otthonos e témában.
Legalább is többet tud mint én az elektronikáról.
Jó pap holtig tanul....
Köszi, de ezt nem hinném.
Igen 190/60-as volt még a fotó ideje alatt, de már 180/55 van fent!
Lehet hogy hülyeség,de ha csusztak vele akkor lehet hogy a jeladó vagy a müszerfal sérült.Egyebet nem tudok mondani....
Mekkora az a hátsó gumma? A fotó alapján 195/65-re tippelnék
Jól mondja ddt500, ezen már túl vagyok. Gumit cseréltem és a hátsó lánckerekem gyári. A hátsót ugyan nem tudom, de nem hinném h az a gond!

Köszi!
Ezt már úgy 10 oldallal ezelőtt előkerült.
A helyedben megnézném a hátsó gumi méretét és az lánckerék áttételt is, nagyon könnyen lehet azis a ludas.
Igen ilyeneket is várok!
Igazán köszönöm!

Elméletileg 18e km van benn! Pályáztak és csúsztak is vele, de sztem semmi komoly sérülést sem szenvedett! Bemérettem és 131,5LE van benn. Ez a gyári adat is. A kompresszió is + lehet benn mert egyszer be akartam tolni (már tudom h nem szabad) és 6.-ban is csúszott a hátsókerék úgy h rajt ültem. Úgy néztem h sértetlen a blokk is. Végül is minden adott h zsír legyen, de vmiért mégsem az.
Úgy döntöttem h még marad és költök rá egy kicsi. A 29.-ét is várom. Kíváncsi vagyok h mit mondatok miután láttátok is!
Holnap fogok rákérdezni a sportlégszűrőre és ha OKs akkor jövőhéten bele is kerül!
Utána lenne célszerű a légszűrőhöz és a dobhoz optimizálni az elektronikát! Erről mit tudsz? Hogy működik ennél az évjáratnál? És persze mennyi az annyi!