110 kg már feltételezi, hogy kilógsz az idom mögül! Add oda a gépet vkinek akiben bízol, és kisebb a felülete mint neked. Kiváncsi lennék mennyit számít!
Megtisztelő , de én már szereztem KOKO-nak +10 km/h-t azzal, hogy elmagyaráztam, hogy a nagyobb átmérőjű hátsó gumi lefelé csalja a kijelzett sebességet Egyébként egyetértek azzal, hogy ez a 250 körüli végsebesség egy bemérten 130+ LE-s motornál kevés, de azzal is, hogy közútra ez bőven elég.
De ne bassza meg a moha! Ennyit óra szerint a Tuonom is ment gyári cuccokkal, olyan légellenállással mint egy tehervonat. Engem is frusztrálna ha a Millémnek itt vége lenne. Ez elvi kérdés!
KOKO írta korábban, hogy lambdát is mértek, és az is jó volt. Biztos van vmi turpisság a háttérben, de ahhoz nem elég fórumon irogatni, meg is kellene nézni azt a motort. Jól összehúztad magad az idom mögött amikor nyeleztél?
Ha engem kérdezel, akkor nem tudom. Csak úgy cél nélkül nézelődtem, de nem láttam ki a fejemből.
Tul képpen már mennék tentézni, de a gyerek nem enged. Így most itt ütöm el az időmet.
Elméletileg 18e km van benn! Pályáztak és csúsztak is vele, de sztem semmi komoly sérülést sem szenvedett! Bemérettem és 131,5LE van benn. Ez a gyári adat is. A kompresszió is + lehet benn mert egyszer be akartam tolni (már tudom h nem szabad) és 6.-ban is csúszott a hátsókerék úgy h rajt ültem. Úgy néztem h sértetlen a blokk is. Végül is minden adott h zsír legyen, de vmiért mégsem az.
Úgy döntöttem h még marad és költök rá egy kicsi. A 29.-ét is várom. Kíváncsi vagyok h mit mondatok miután láttátok is!
Holnap fogok rákérdezni a sportlégszűrőre és ha OKs akkor jövőhéten bele is kerül!
Utána lenne célszerű a légszűrőhöz és a dobhoz optimizálni az elektronikát! Erről mit tudsz? Hogy működik ennél az évjáratnál? És persze mennyi az annyi!
Én Balatonkeresztúron!
Jössz 29.-én?