Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap +nézem. Remélem h csak erről van szó!

Köszi!
Ha valami nagyon elbaszott lánckerék van fent akkor okozhat ilyet. Amúgy annyira hegyes nem lehet, hogy emiatt ne forogja le az 5-et. Ha meg ott a 130 Le a többi nem számít.
Ez tiszta.
Lehet a lánckerék hatása az h már 5.-ben sem forog ki?

Holnap +nézem a lánckereket.

Mit gondolsz a többi ötletemről?
A nagyobb átmérőjű kerék hosszabb áttételt eredményez de nem ennyivel hosszabbat. Nézd meg azokat a lánckerekeket.
Amikor +vettem elvittem beméretni! 132LE és 108NM-t mértek! Ezek a gyári adatok is =- gondolom a kakaó bent van!
Tutira pályáztak a géppel és csúsztak is vele, de a gyári dob teljesen karc mentes! =- Nem ez volt rajt!
Az a tippem h sport dob sport légszűrő és esetleg egy ezekre beállított elektronika!
Még arra is gondolok h a kis fordulatszám tartományra van kihegyezve, mert ott figyelnem kell h lent maradjon az eleje 1-1 kigyorsításnál!
Még az áttételt sem tudom h milyen és a gumi is 190/60-as, vagyis nagy (a /60 egy 190-es guminál) ugye ezzel nagyobb a kerék átmérője és talán befolyásol vmit.
Ja 5.-ben már nem szabályoz le. :(((

Mi lehet a baj?
Segítség!
Amúgy 17/42 a lánckerék (asszem).
Szevasz ddt500!
Leírom h mire gondolok!
Hát 240-nél jóval többet kéne mennie. Ott valami nem oké.
Üdv mindenkinek!

Az lenne a kérdésem h mennyi a vége a Milléteknek? Az enyém 200-ig OKs, onnan Felkapaszkodik 240-re és KO! Ez a normális v nem fasza vmi? Nem a gyári adatok + a "haverom mesélte hogy..." érdekel, hanem h a tiétek mit megy? Arra is kíváncsi lennék, hogy mekkora a gyári lánckerék szett?

Segítségeteket előre is köszi!

Ja! Gyönyörű idő van uh húzzátok!4
Ma kurvultam: meglestem egy Honda VTR 1000-et, finsterrel, 2001-eset. Szép, és a hangja brutál.
Azért a dizájnhoz az olaszok értenek a leginkább...
ha csavarhúzóval indítod akkor nem fogja kinullázni az órát
Hát veszíteni valód nincs vele, legfeljebb megjavul.
Oks.Megpróbálom,köszi a segitséget!
Próbáld meg a következőt:
- kösd le a két vastag kábelt amit anyák rögzítenek
- csiszolópapírral dörzsöld meg a szemeket a vezetéken és az anyák homlokfelületén
- fújd be az egész hóbelebancot WD-40-nel
- szereld össze

Ez már sok Aprilián segített.
Csak kattog.Ha rövidre zárom elindul a vas.
Szerintem te az önindító relére gondolsz. Tuti tönkre ment
Sziasztok!Sürgős segítség kellene!Ma megadta magát a párhuzam szabályzó.Ez ott van az akksi és a Rotax feliratu fém doboz közt.3vezeték van benne,2akksiról,1pedig megy az önindítóhoz.Kérdésem nincs-e valakinek otthon 1 felesleges darab?
Sziasztok!
Nekem minden évben nulláz az km.orám,igy mindig nulkilométeresen kezdem az évet.
Aksikivétel elött rutinbol irom fel a kilométert,h követni tudjam olajcserék miatt.
Valoszinüleg nem csak az enyém küzd ezzel a problémával ,szinte az összes elado motor alig használt.
Nálam egy szezon 9-14ezer km,igy nekem kb. 40000km van a vasban közel négy évesen.
A motorvételnél szerintem sem a kilométer számit hanem,h mien gazdája volt a gépnek
Ismerek olyan tulajt aki két éves motorjában még nem is cserélt olajat és tizenegy-két ezer van benne.
Akkor az övé km szerint alig használt?
Amúgy inkább vennék 20 000km-es 4 éves motort mint 5000km-et. Ha valaki használja az költ is rá. Épeszű ember nem akarja, hogy felrobbanjon alatta a gép.
A rendes szervizelés sosem árt. Amúgy nem tartom kizártnak azt a kilómétert. Csak az a baj, hogy 5 motorból 4 ilyen.(Már mint évi 2000km-nek van hirdetve)
Hát egen, tavaly raktam a régibe 6000-et egy szezon alatt, és nagyon keveset mentem vele. Akkor az ember elővette minden júliusban egy kanyarra, és vigyorgott rajta egyet. Vagy ment vele, egyszer csak visszagurult a lejtőn, és hopp, mínuszba mért az óra?
Akkor nem a kilométer a lényeg, hanem hogy szervizelték-e rendesen?
A beletolásra tudok reagálni. GSX-R 750K4 2 év alatt 23000km.
Hi!

Itt lakom Nyíregytől egy köpésre, de annak ellenére hogy sok mocist ismerek ezt a gépet nem tudom hova tenni. Képen szerinten korrekten néz ki, a 9000km? hát ezt nem tudhatod, sosem hiteles a használt km. csak a szalon...olykor még az sem...Az ár szerintem ha minden fedi a valóságot, reális meg egy ötvenest ha ügyes vagy lealkudsz. Sok sikert....tudod mindjárt tavasz van....

Üdv. mindenkinek!
Érdekel valami: http://www.hasznaltauto.hu/173...
ez mennyire lehet valós? Négy éves motorba 9000-et csavartak bele?
A másik: ha pedig beletoltak 28.000 Km-t három év alatt, az mennyire gáz?