Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem nyitottad ki a szemed
Futurát nem láttam még, vagy csak nem nyitottam ki a szemem? :)
régóta van berénybe egy futura, a tuonost is tudom ki
Reggel hétkor mentem melóba, már korán találkoztam egy Futurával. Szépen nézett ki, eddig csak képeken láttam, és ott nem tetszettek igazán. Élőben szép.
Délután maszekolok, és jön szembe velem egy Tuono. Satu..., fordulok a Scudoval, mennék utána hogy meglessem, de addigra elbújt valahol. Kár.
Jó volt Neked, én vagy holnap vagy szombaton tervezek egy hatalmas dübörgést...csak pianóban...hideg az út, bár löktem fel egy fasza gumit egész jól melegszik...de az aszfalt attól persze hideg marad...
Sziasztok!Most jöttem haza GURULTAM 1et!Már hiányzott nagyon,jó volt.Kicsit csúszott de azért lassan lehetett haladni.Majd 50km,poroszkálás,városban dübörgés,és persze durrogtatás a rendőrség elött,hogy ők is érezzék itt közeleg a tavasz!
Hi!

A sima Millének nem OZ kereke van, ezért messziről is fel lehet ismerni, hogy "R" vagy nem...kevesebb a küllője!

Üdv.:imik74
hát itt az idő hogy megkedveld
:)
egyszer... :) az nem jó, túl bizonytalan :)
csábító ajánlat ...és még csak nem is szeretem a sört
majd pótoljuk egyszer...
vagy vegyél fel msnre, dumálunk, én beleöntöm a cd drive ba a söröd, és átküldöm :D
najó, csongrád megyén belül elviszem a söröcskédet ahova szeretnéd :P
...még én menjek utána? hálátlan dög
gyere el az RS talira, és kapsz egy sört ha szereted :))) vagy amit kérsz.

Harpi!
egyébként a Tuono topicban leírtam majdnem mindent. Ha szerinted ez nem elég ahhoz hogy a rossz hírüket keltsem, akkor nagyon rossz helyre jársz motort szervizeltetni!
...mellesleg jössz nekem eggyel

(bocs, hogy itt, de csak itt találtalak meg... )
Kedves Harpi!

"Majd ha még nyomsz vagy 10-15 évet ebben a zsivány világban rájössz ,hogy mindenki a saját hasznára dolgozik"

tudom, ez a szakmám. Közgén belül kereskedelem marketinget tanulok.
Mellesleg én a hozzáállásukról beszéltem, nem arról hogy saját hasznukra dolgoznak.
Köszönöm a válaszokat! Valami hasonló gondolataim voltak...
Szóval akkor az olcsóbb nem is R?
Tulajdonképpen miről a legegyszerűbb felsimerni? (a felirat mondjuk ok, mag a futómű, de azon pl hol látni hogy öhlins?)

Ha valaki esetleg tud hasonló paraméterekkel rendelkező motort, az ne tartsa megában!
Mármint, hogy az Sv minden porcikájában gagyi lenne...
Summás, s egyben buta kijelentés!
Hali Tyt!
Szerintem abba kéne hagyni ezt a natix-fóbiát ! Én jártam ott is /és még 10 kereskedőnél!/ hidd el semmivel sem külömb mint a többi! Ők el akarnak adni, a te dolgod, hogy élsz-e vele vagy sem!Majd ha még nyomsz vagy 10-15 évet ebben a zsivány világban rájössz ,hogy mindenki a saját hasznára dolgozik !Bocs ha kioktatás szagú volt a dolog,de szerintem az öregebb motorosok eggyet értenek velem! Még annyit,hogy semmi nemü kapcsolatom nincs a natixal!
Hali!
Nem tudom,de lehet hogy félnek tőllem az eladók! Annak idején nekem ezt a Nyíregyházi Falcót sem mutatták meg pedig vagy kétszer elindultam megnézni !Az én érdeklődésem is felkeltette, jó a felszereltsége! Kérjél szervízkönyvet!És keményen alkudj !
natixékat kerüld el!
További gond, hogy Natixnál lévő 2002-es mille R-en a 2003-as felnii vannak... 2002-ben csak kék elox felnivel készült
Az egyik nem mille R, a másik meg nem olcsó ráadásul NATIX
Helló!

Aprilia RSV vásárlását tervezem a közeljövőben. Az előző motorom FZR1000 volt, de mindíg is vonzódtam az Apriliához (az RX-em óta...).
Szóval elsősorban Mille R érdekelne, és ha lehet akkor sárga.

Már régóta olvasgatom a fórumot, ebből tudom, hogy egy valószínűleg nagyon jó motorról (ha jól emlékszem Balusk8-é volt) lemaradtam, mert sajnos nem volt még meg rá a pénz, de hátha akad másik...

Szóval jelenleg csak két ilyen motor van a használtautón, ezekről valaki esetleg tud valami infót?

http://www.hasznaltauto.hu/145...

http://www.hasznalta
uto.hu/177...