Köszönöm! Nyíregyházán láttam hirdetnek egy falco-t is, szürke, kb 10 e km-rel, sportdobbal, 1,25-ért. Felhívom az emberkéd, megérdeklődöm milyen a gép!
Van nem messze tőlem itt Nyíregyháza mellett egy RSV, 2001-es fekete, olaszból hozták be 2007 nyarán. Ennyit tudok róla meg a tulaj telefonszámát, hátha megér egy misét.
Zoli a neve a tulajnak, hivatkozz Imrére! (20) 5291-691
Tegnap sikerült beszélgetnem 1 emberrel. Szintén tulaja 1 Millének. Nos, ha kétségeid vannak még az Apriliával, a következőket küldeném:
A nagy motorkerékpárgyártók saját gépeket terveznek és gyártanak.
Mások más utakon járnak. Itt jön pl. az Aprilia. Ők 1 fantasztikus húzással megtervezik a gépüket. Kiválogatják hozzájuk a piacon elérhető, kapható legjobb cuccokat, és azokat a saját terveikhez igazítva összeszerelik. Így készülnek ezek a már szinte egyedinek mondható gépek.
Talán sokan azt fogjátok gondolni, hogy túlságosan elfogult vagyok. Én azt mondanám, hogy nem, hiszen boldogan tulajdonolnék másik típusokat is.
Csak azért írtam le gondolataimat, hogy a vásárláson gondolkodóknak egy kis +-t adjak. Remélem, nem mínuszolok
Értem, persze... :)
A másik, hogy ha tönkremegy valami alkatrész, mindegy, milyen a gép (kivéve ha babetta, bár...) zsebbenyúlós a téma. Az alkatrészek beszerzése pedig mindenkinek a talpraesettségén múlik, ha böngészget véleményem szerint talál a neten bontottat, vagy bontót. A kisebb szereléseket fórumtagok segítségével is el lehet intézni (tudom, mert 21 éves csopim volt, és ott volt ám gond...), komolyabb dolgokhoz pedig úgyis lehet találni szerelőt, nekem több is elmondta, hogy semmi probléma ha baj van, belenyúl (bízom az emberekben). Szóval rendíthetetlen vagyok, veszek régebbi aprit, mint egy újabb más motort, ami nem tetszik, és nem érzem magam jól rajta. Ha vereted észnélkül, gyilkolod, egyik gép sem fogja megköszönni. Megint monologizáltam...bocs :)
Nyugi! Mikor én vettem az apriliámat akkor is szidták,de csak azok akiknek még nem volt ilyen gépjük! Az sv 1000 egy nagyon megbízható, hűséges gép csak az a baj ,hogy 12 egy tucat belőlle!Biztos érted mire gondolok!?
Nem, nem a gumiról van szó, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy bagatel dolgokat hoznak föl nem konkrét személyektől, csupán hallomásból. Nem ment át a mondanivaló, bocs, de hulla vagyok mára, fáradtság...lesett az IQ-m kb 20-at (akkor most vagyok nullán )
Na ma is lealázták előttem az apriliákat. De rájöttem valamire: csak olyan fikázza le, akinek soha nem volt (csak szeretne), és egy ismerősének az ismerőse hallota egy ismerősének az ismerősétől, hogy szarok, mert kilyukad a gumija, vagy ilyesmi. Ajánlottak ma egy sv1000-est, elég korrekt km-rel, 2005-ös 1,3 körül, de nem tetszik. Szépek az sv-k, de a delfinkéktől (a gép színe amivel össze akartak ma hozni)iszonyodom, és a nem szép túraplexi, vagy mi a picsa sem tetszik. Bocs, hogy zaklattalak benneteket monológommal, de az asszonyt ez egy cseppet sem érdekli, kocsmába meg ma nem megyek a haverokhoz.
Sziasztok,érdekelne hogy van-é elfekvőben valakinek egy mille faridom lámpabúrával( a tejfölös pohár kinézetű,de gyönyörű ) egyetemben,szín nem számít?
Előre is köszi
Az utóbbi két napban felnyomtak kettőt a használtautóra, az egyik Kecskeméti, első tulajos friss műszakis, 2000.08 havi, névre írva 1,13. A másik Szentendrei, van hozzá sok extra, új gumi, olajcsere 1,19-ért. A Kecskemétinek örültem, mert nincs messze tőlem, és szimpi, hogy első tulajos.
1,45 nekem még sajnos nem aktuális, és mondtátok, ne várjak sokáig, mert úsznak föl az árak.
Sziasztok.Talán tudok segíteni motor vásárlásban.Láttam Várpalotán egy ezüst RSV-t.2003-as külsőleg teljesen rendben van.Motorikusan nem tom.Irányár 1.45.ez szerintem képlékeny.Lehetne belőle faragni.Várom a márciust!
Köszönöm a virtuális felpofozást a hisztimből. Dehogy veszem rossz néven, abszolúte igazad van. Az esztétikai hoba nem érdekel annyira, inkább motorikusan legyen jó. Van egy piros dög Hajdúszobin, felveszem a kapcsolatot a sráccal (korrekt) és megnézem. Bár lehet nem is kell felvenni, mert olvassa a fórumot, így tudja, mit nyígtem össze. :)
Hát barátot találtam párat, nagyon korrekt emberekkel futottam itt össze, én már leugattam volna magam, hogy ennyit szerencsétlenkedem. Éjjel nappal dolgozom, de hamarosan beiktatok egy motornézegetést, le ne csússzak az olcsó árakról. A linkeket azért vágdosom be, hátha ismeri valaki a motort, elvégre nincs sok Aprilia az országban, ahogy értesültem dolgokról (szerencsére nem tömeggép).
Szerintem menj figyuszd meg és ha fasza vedd megfele, mert hamarosan drágulni fognak a motorok...(az első igazi tavaszi szellő, amire már nem kell sokat várni, felcseszi az árakat) ilyen áron én nem tökölnék...még akkor sem ha esztétikai hibát találnék rajta. A lényeg ne legyen szétgyötörve... ámen
Annyi Apriliás barátod van már itt, ahogy olvasom, fogd meg valamelyiknek a kezét, nézzétek meg, vedd meg! Ja, és sokan ilyen hiba -olyan hiba ennyi-meg az olcsób meg drágább...könyörgöm, használt motort keresel nem újat veszel, tehát úgysem tudod mi a motor előélete...csak mindenki okoskodik, következtet...ha megveszed a gépet, és mikor már beleraktál x kilómétert az lesz a hiteles, hogy jó gépet vettél vagy sem. Ne vedd a gondolataimat rossz néven, de én így látom...Na! Üdv.: mindenkinek!
Oszt március 29-ét pontosítjátok? Remélem....én legurulok Tihanyba...megrezegtetjük a balaton vizét a V2-es dögökkel!
Annyit tudnod kell, a névvel ellentétben nem R modell. Szerintem a fényezés alapján legjobb esetben 2001-es de lehet hogy 2000-es. Ha leveszed az üléspúpot annak az alján lévő műanyagot lepattintod így bele látsz a belsejébe. Ott benne lesz a gyártási ideje. Vagy a lengőkar oldalában is benne van (asszem bal oldalt) a nem polírozott részen a gyártási időpont. Vagy szinte bármelyik műanyag alkatrészben. Ott megbizonyosodhatsz az évjáratban. Ha nem stimmel a hirdetésben lévővel már is van egy alku képes alapod! A 12000 km kicsit sántít. Bár nem láttam személyesen a motort, de lehet akár jó vétel is.
W.
Van nem messze tőlem itt Nyíregyháza mellett egy RSV, 2001-es fekete, olaszból hozták be 2007 nyarán. Ennyit tudok róla meg a tulaj telefonszámát, hátha megér egy misét.
Zoli a neve a tulajnak, hivatkozz Imrére! (20) 5291-691
Nekem üléspúp kéne. nem tud valaki?
A nagy motorkerékpárgyártók saját gépeket terveznek és gyártanak.
Mások más utakon járnak. Itt jön pl. az Aprilia. Ők 1 fantasztikus húzással megtervezik a gépüket. Kiválogatják hozzájuk a piacon elérhető, kapható legjobb cuccokat, és azokat a saját terveikhez igazítva összeszerelik. Így készülnek ezek a már szinte egyedinek mondható gépek.
Talán sokan azt fogjátok gondolni, hogy túlságosan elfogult vagyok. Én azt mondanám, hogy nem, hiszen boldogan tulajdonolnék másik típusokat is.
Csak azért írtam le gondolataimat, hogy a vásárláson gondolkodóknak egy kis +-t adjak. Remélem, nem mínuszolok
A másik, hogy ha tönkremegy valami alkatrész, mindegy, milyen a gép (kivéve ha babetta, bár...) zsebbenyúlós a téma. Az alkatrészek beszerzése pedig mindenkinek a talpraesettségén múlik, ha böngészget véleményem szerint talál a neten bontottat, vagy bontót. A kisebb szereléseket fórumtagok segítségével is el lehet intézni (tudom, mert 21 éves csopim volt, és ott volt ám gond...), komolyabb dolgokhoz pedig úgyis lehet találni szerelőt, nekem több is elmondta, hogy semmi probléma ha baj van, belenyúl (bízom az emberekben). Szóval rendíthetetlen vagyok, veszek régebbi aprit, mint egy újabb más motort, ami nem tetszik, és nem érzem magam jól rajta. Ha vereted észnélkül, gyilkolod, egyik gép sem fogja megköszönni. Megint monologizáltam...bocs :)
Előre is köszi
A www.motor.hu-n 4 db RSV is van, nézd meg, hátha...
1,45 nekem még sajnos nem aktuális, és mondtátok, ne várjak sokáig, mert úsznak föl az árak.
Az előbb nem sikerült felrakni a linket talán most sikerül! Esetleg még nem láttad őket!http://www.topbike.hu/motorok/...
Hát barátot találtam párat, nagyon korrekt emberekkel futottam itt össze, én már leugattam volna magam, hogy ennyit szerencsétlenkedem. Éjjel nappal dolgozom, de hamarosan beiktatok egy motornézegetést, le ne csússzak az olcsó árakról. A linkeket azért vágdosom be, hátha ismeri valaki a motort, elvégre nincs sok Aprilia az országban, ahogy értesültem dolgokról (szerencsére nem tömeggép).
Akkor Március 29, 10:00 M1M7 közös bevezető, McDonalds parkoló (pest felől az első).
Annyi Apriliás barátod van már itt, ahogy olvasom, fogd meg valamelyiknek a kezét, nézzétek meg, vedd meg! Ja, és sokan ilyen hiba -olyan hiba ennyi-meg az olcsób meg drágább...könyörgöm, használt motort keresel nem újat veszel, tehát úgysem tudod mi a motor előélete...csak mindenki okoskodik, következtet...ha megveszed a gépet, és mikor már beleraktál x kilómétert az lesz a hiteles, hogy jó gépet vettél vagy sem. Ne vedd a gondolataimat rossz néven, de én így látom...Na! Üdv.: mindenkinek!
Oszt március 29-ét pontosítjátok? Remélem....én legurulok Tihanyba...megrezegtetjük a balaton vizét a V2-es dögökkel!
imik74
W.
http://www.hasznaltauto.hu/181...