Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Itt a számom megköszönném ha felhívnál:06705489805
Cimborám is árul egy RSV-t, 750.000 az ára, plusz forgalombahelyezés, ami sacc +150.000, de még így se drága szerintem. Képeket megpróbálok majd halászni neked.
Szeva!
Igen meg vannak még!
Heló Lena! Érdekelnének a dobok ha megvannak még!
Levette a hirdetést, valszeg akkor elvitték. (de azért rákérdezek)
Olaszból behozottakat hol kellene nézni, tudsz segíteni (internet?)? Találtam egyet-kettőt a használtautóhun, de elég sok volt bennük a kilométer.
Ha rájön a tag ,h szintén Te vagy az aki jött volna a hétvégén moccotnézni, valszeg hajlik rá,h finomitson az áron. Másrészröl igy szezonkezdetén minden eladó rádob a téli árra 10-20%-ot, h majd ugyis beleakad valaki! Sztem ne várj tul sokáig,mert még becsavarodsz!
De k...a jót túráztunk ma 5-en . Állat volt...Ma minden rendes mocis gurult....

Hi!
Szerintem hagyd a picsába azt a faszit! Éngem is szívatott vagy két hónapig! Hidd el lessz még jó motor eladó!Olaszból behozotton nem gondolkozol? Van vagy két kereskedő aki ezzel bizniszel,egész jó árban kilehet fogni!
Írtam neki, hogy tévedés történt, mondta hogy ma megézik 1,25-ért. 1,1-be rögtön viszem, de nem ment bele, végülis igaza van. Egyébként mennyire szokott szezonban felmenni az ára a gépeknek? (és mikortól, márc, ápr.) Sajnos nem vagyok alkudós...
Ma annyira szarul voltam, csessze meg, a kurva tél már kikészített teljesen. Miutén maszek után hazamásztam, és kikönyörögtem öcsémtől a GSX-F 750-jét egy körre. Megpörgettem a 19 éves sport-túrát, Jászberény elkerülőjén. Pezsgett a vérem, mint állat, ha ezt ma nem teszem meg, meghaltam volna holnapra :).
Alkudni mindig kell! Menj el hozzá. Ha nemet mond az általad gondolt árra, hagyd ott! Említsd meg neki, hogy te XXX összegért mindenképp elvinnéd. Hazaérsz lehet már akkor telefonál, hogy mégis eladja. Vagy rá egy két napra. HA TÉNYLEG EL AKARJA ADNI!
Téli áron tette fel, most meg szezonális áron akar megválni tölle! Alkudj vele! Mit veszthetsz?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=85168
Lexmark. Írj nyomtató típust! Van Lexmark 1, 10N0026-0027, 10N0016-17. Ezek a nyomtatópatron típusok. Kiválóan lehet tölteni a lexmarkot (olcsón), ellenére, hogy drága a patron bele. Sokat töltök hp-t, canon-t, lexet, ha nincs beszáradva, meg lehet durrantani fájintosul, és szaré-hugyé lehet tölteni. Ha gondolod, és nincs beszáradva a patron, küldök utántöltő szettet postán. Egyszerű a töltése!
A srác írt, és 1,25 m-t említ, én a neten pedig 1,1-et látok, ha meggebedek is. A téma egy darabig tolva, sajnos, a lent említett okok miatt. Bassza meg, pedig beleéltem magam .
Üzlet? ember?(üvegtigris?)juteszembe a nyomtatónk vmi sutyka kis lexmark, lehet hogy csak ilyen eldobhatós és egy patront se ér meg!
Hát 1.1 ért baráti lenne ,bár még nem mentem vele!
Holnap én is elmennék veled szob...-ra ha nem gond!Én iskiváncsi vagyok rá mit nem vettem meg! Remélem jó idő lessz! Jó volna egy kis motorozás!
Köszönöm. Attól függően mikor ír vissza a faszi, holnap vagy vasárnap megnézném, és mindenképpen szólok! Ha nem vagy alkesz, viszek ajándékba: tintapatront, fénymásolópapírt, ezekkel kereskedem... :). Na azért nem utasítanál vissza egy rekesz Amstelt, nem?
A motorhu-n 1,1-et ír a mókár. Ezt írtam neki levélben is, mivel ha több, egyelőre nem kell. Kell egy kis anyagi stabilitás mindig, bármikor bármi jöhet, és kell a mozgósítható tőke. Üzletember vagyok, basszus :). Komolyan, mindig előre gondolkozom, és sosem merítem ki a készleteimet (azonban nem szeretném a minőség rovására ezt tenni). Ha nem megy a dolog, várok egy hónapot, mire összeszedek még 200-250-et. De kurvára pezseg a vérem, és fél éve nem áll motor a garázsban (kivéve egy Babettát, meg egy Simsont, ami az udva végében várja a rozsda általi halált).
Szóval, nekem ennyi elég volt, hogy korrektül felvilágosítottál, és az adott hibák, amiket felhoztál véleményem szerint nem számottevőek, ha 1,1-be adja, mint amennyiért hirdeti, pattanok a Scudomba (vörös olasz kurvám), és hozom. Ha nem várok, és tovább zargatlak Benneteket a fórumon, míg márkatárs nem leszek!
Tetszik ez a hozzáállás!
Hát régóta gyüjtögetek, meg eléggé öreg is vok már de minden útviszonyra van egy motorom. Meg igy ha vmelyiket lezúzom még van mire nézni!
Vazze, minek neked még egy Tuono is? Annyiszor két kerék áll a garázsodban, hogy egy kamionra is elég lenne!
Ahogy nézem kiszúrtad volna 1ből ! Viszont ha a tulaj még engedne vagy 80-100 rózsát én megvenném még magamnak is, ha nem pont most vettem volna egy másikat.
Aha, akkor már értem miért a jobb oldaláról van a fénykép!
1,25 millát beszél a pók 03. 05 havi, sztem simán csak feldőlt a bal oldalára, mer semmi több kár vagy csúszásnyom nincs sehol.
Hiányzik a ventilátor.... Jesszuska! És mit kérnek ezért?