Lehet... :) Haverok le is szóltak, mit ócsárolod, majd hallgasd meg nyárom milyen lesz, most még csak bejáratós.
Egyébként a Hayák olyanok mint a fura kinézetű nők. Csúnya csúnya, de aláreccsintenék. Bocs, ha valakit megsértettem.
Mindenkinek ajánlanám figyelmébe a március 29-ét. Tihanyi találka. Reményeink szerint RSV; TL; VTR; SV klub tiszteletét teszi. És mindenki aki szeretne egy szezonnyitót túrázni.
Hali zoner!
Tegnap nem sikerült letisztázni az ár kérdést! Komolyan érdekel a dolog, csak jó volna tudni mibe kerül a szett!? Ja és kösz ,hogy gondolsz rám is!
Engem is érdekelne a bukógombás elképzelésed! Mindenképp szeretnék venni uh ha lehet akkor nekem is kellene!? Egy 2002-es Millém van uh ugyan az a felfogatási lehetőség nálam is!
Csa!
No ahogy számolom, gombával,csavarral,esztergályosal 20paripa! Amennyiben nem kerül többe vevő vagyok rá! Ja, és egy fagyit fizetek a közreműködésért az első közös gurulás alkalmával!
Csavart a fabory-ból szoktam. Rozsdamentes csavarokat szépen ki lehet polírozni. Az alsó rész leggyengébb része a süllyesztett csavar és a nagyobb rúd között van. Amúgy édesapám Triumph-ja pontosan ilyen, csak az gyári LSL, mert van hozzá.
Gombákat én a Frontosa kereskedésből vettem, mert partneri kapcsolat van velük, 14 000Ft a bolti ára. Az esztergályos szerintem 4-5ezer Ft-ot fog kérni, a rozsdamentes csavarok 1-2000 Ft körül lesznek. Csak most hirtelen nem találom a fabory katalógus CD-t
Az alu rész matt fekete lesz, a csavarok polírozottak, de nekem kb a blokk is ilyen, meg úgy tetszik is.
A blokk csavar mérete: jobb oldalon M10x140, bal oldal: M10x160 (a gyári kisebb 40mm-el). A bal oldalival vigyázz, mert a távtartó beeshet a láncdeklibe
Gomba a konzolra-csavar: M10x100. Az összes rozsdamentes imbuszos. fabory cikkszámot most nem tudok, mert még mindig nincs meg a CD
Hali!
Megnéztem, mostmár látom hova akarod tenni! Jó lessz az ! Amennyiben nem egy ökör árába kerül ,kellene nekem is egy pár! És ha van valami forrás koptatóra /gombára/ az is érdekelne!
Egyébként a Hayák olyanok mint a fura kinézetű nők. Csúnya csúnya, de aláreccsintenék. Bocs, ha valakit megsértettem.