Hali Zoner!
Érdekel a dolog, de jó volna látni egy képet rólla! Elég szokatlan helyre tervezted! Esetleg van valami fotó rólla a net-en? Én amit láttam a hűtő környékére volt szerelve. Más! Nem tudod az új rsv-k akráját fel lehet szerelni falcora?
Épp bukógombát csinálok a falcora. LSL, de a tartókonzolt CNC-vel maratom. Ott tartok, hogy QCAD-el megterveztem, hétvégén elviszem esztergályoshoz. Ha kellenek a rajzok, adj egy email címet és elküldöm. Vagy ha kell ugyanilyen, tudok két szettet is csináltatni, neked csak az LSL gombákat kell megvenni. Ezt meg postai utánvéttel küldöm. Gondolom, hogy valamivel olcsóbb lesz kettőt egyszerre csinálni, de nem biztos.
2 darabból áll a tartókonzol és a hátsó villa tengelye fölötti motortartó csavarok tartják. Úgy csinálom, hogy nagy bukásnál eltölrjön a konzol alsó gyengített része, ne a vázból szakítson ki egy darabot.
Sajnos gyári LSL szettet nem lehet kapni hozzá, ezért kellett ez.
Itt biztosan senki nem fog lebeszélni a típusról .
Természetesen én is azt javaslom, hogy járd körbe a témát rendesen, de ha az RSV megmérgezett, úgysem választasz más motort.
100 ezer körül kapsz rá 2db acrapovic dobot bárhol.
Megint le akart beszélni egy ismerősöm az Rsv-ről. Indok: nem jó befektetés, mert gyorsan zuhan az ára. De a többi motoré, sőt az autóké is hasonlóan viselkedik. Aki vesz, az belekalkulálja nem? Azért veszek nagyot, viszonylag fiatalt, jó állapotút, hogy ne kelljen fél év múlva eladni, mert kicsi a teljesítménye, vagy mittomén. Felbasznak az emberek komolyan. Konkrét hibát nem mondott rá ő sem, csak ennyi. Úgyis rsv-t veszek, mert feláll tőle . Több fajta motor csak tetszeget, de nem az igazi.
Ha veszek rsv-t, és nincs rajta sport kipuff, tudtok segíteni beszerezni? Mindenképpen kell rám juhtyúkon nézegettem videjókat aprikról sportdobbal, és elég komolyak voltak a hangok...
Esetleg megpróbálhatom, de csak valami telefonnal. Inkább azt javaslom, hogy várjunk vele 1 picit, hiszen nemsokára kigurolok vele. Csepelről a lakhelyed nem a világ vége.
De azért megpróbálok valamit, ha sikerül, jelentkezni fogok.
Csatlakoznék Lena-hoz.
Nekem is ilyen van rajta. Sokáig nem nyúltam hozzá, de végül mégis kivettem a végét. Szerintem nem halk, úgy fogalmaznám, hogy kültúráltan dübörgős.
Városban a sorok között előre haladva szoktam játszani 1-1 rövid fröcssentéssel, mely úgy jön ki hátulról, mint a légkalapács püfölése. A ltp-n meg nem dobáltak meg a hangja miatt.
Egyébként amióta kivettem a végét, nem rángat kis fordulaton. Motorféknél meg szintén jó.
Gondold át, mi kell Neked. Üdv
Így igaz!Hali mindenkinek!Tetszik nekem is ez a forgalom,jó lesz ez napról- napra komolyabb dolgokról esik szó.Holnap megyek 1et 10 fok köré jósoltak.Várom már
Érdekel a dolog, de jó volna látni egy képet rólla! Elég szokatlan helyre tervezted! Esetleg van valami fotó rólla a net-en? Én amit láttam a hűtő környékére volt szerelve. Más! Nem tudod az új rsv-k akráját fel lehet szerelni falcora?