Azokra gondoltam elsősorban, akikkel itt napi szinten együtt gépeltem, és elkótyavetyélték a vasat maguk alól. Tudom h ti megvagytok. Én nem fészbukozok
Há-há! Itt is én voltam az egyik kakukktojás. Mindenki áll csak én ülök, a másik pfvari, aki meg a motormaketten racingol
Ha pont nem leszek külföldiában, majd arra rotyogok
Idén nagyon hamar kinyílt a csípánk, és kitaláltuk,hova és mikor akarunk menni először közösen.
Tehát kettőezer tizennégy negyedikhó tizenkettedikén (pontosan két hónap múlva,azaz 2014.04.12), Budapest - Tihany révkikötő szezonnyitó Apriliás bandázás.
Mi szóltunk időben!
Sziasztok! Valaki vette már le Mille-ről (meg úgy bármilyen motorról) a gyári tankpadot? Jön vele a fényezés vagy meglehet oldani, hogy szépen lejöjjön? Mi a módszer? Köszi
Amúgy a héten voltam dekorosnál és említettem ezt a matrica ügyet hogy mennyi volt a natixba és pont bent volt nála egy motor amit eredeti matricával csináltak meg pár hónapja és már válik le mindenhol amire csak annyit mondott hogy szerinte ezek az eredeti matricák amik nem voltak 5 éven belül felragasztva azok már nem olyan jól ragadnak és szerintem ha egy 130e es matrica darab elkezd leválni azért az elég gáz lenne inkább tízezreseket ragasztanék fel loctite-al ami tuti ott maradna :D és még olcsóbb is lenne...
Na, akkor Te voltál az! Erre gondoltam.
A Natixban nekem is ótvar drága lett volna, még egy debreceni cég is megnézte a motoromat, de ők is ökör árat kértek volna. A Te megoldásod a legjobb !
Csak átköltözött
Tudod fórum,meg FB .
Facebook
Ha pont nem leszek külföldiában, majd arra rotyogok
Tehát kettőezer tizennégy negyedikhó tizenkettedikén (pontosan két hónap múlva,azaz 2014.04.12), Budapest - Tihany révkikötő szezonnyitó Apriliás bandázás.
Mi szóltunk időben!
http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
hanem az a matrica, ami nem az oroszlanfej resze :)
Akkor megegyszer:
a tankon ami van MINDEN lakk alatti! (a soreny es a felirat is)
a fejidomon ami van MINDEN lakk alatti! (a V60 is)
lakk FELETT a hatsó ülés helyetti idom van, a hatsó idom, az also idom és az oldalidom (amin a levegobeomlo van).
A Natixban nekem is ótvar drága lett volna, még egy debreceni cég is megnézte a motoromat, de ők is ökör árat kértek volna. A Te megoldásod a legjobb !