Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azokra gondoltam elsősorban, akikkel itt napi szinten együtt gépeltem, és elkótyavetyélték a vasat maguk alól. Tudom h ti megvagytok. Én nem fészbukozok
Dehogy fogyott ;)
Csak átköltözött
Tudod fórum,meg FB .
Facebook
sziasztok! power commandert kersek 2001es falcohoz, elvileg jo hozzá az rsv, vagy a tuono-é is 2005ig. Tud valaki estleg?
köszi már keresem is.
nightwolf.köszönöm mégegyszer.megcsináltattam szuper lett.gabi
alap hogy megvan hawer, habár leginkább 1egyedül nyomulok, mint brendon líí a holló mára már elfogyott a csapat
megvan még a v60 zé? :)
Há-há! Itt is én voltam az egyik kakukktojás. Mindenki áll csak én ülök, a másik pfvari, aki meg a motormaketten racingol
Ha pont nem leszek külföldiában, majd arra rotyogok
Idén nagyon hamar kinyílt a csípánk, és kitaláltuk,hova és mikor akarunk menni először közösen.
Tehát kettőezer tizennégy negyedikhó tizenkettedikén (pontosan két hónap múlva,azaz 2014.04.12), Budapest - Tihany révkikötő szezonnyitó Apriliás bandázás.
Mi szóltunk időben!

http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
ebay-rol tudsz jo aron
Na azt nem egyszerű találni.. lengővilla jó lett?
sziasztok.fehér hátsó indexbúrákat keresnék 2004 utáni rsv-re.a kérdésem,hogy valaki tud e jó áron.előre is köszönöm.üdv gabi
Ne felejtsd el az újat is melegíteni felrakás előtt. Mind a matricát, mind a tankot egyaránt.
Rendben Közben találtam is a műveletről vidit link
addig melegítsd amíg finoman alá nem tudsz nyúlni körömmel, onnantól jön magától.
Köszönöm, lehet bepróbálom :) Brumi! Neked külön köszönöm a tesztet!
Én az elejét melegítettem, de a végére rájöttem, hogy tök felesleges, jött nélküle is.
Le lehet szedni de melegiteni kell es nagyon ovatosan
Én hajszárítóval megpuhítós módszerről hallottam, de konkrétan nem láttam ilyet. Teszt neked:
Sziasztok! Valaki vette már le Mille-ről (meg úgy bármilyen motorról) a gyári tankpadot? Jön vele a fényezés vagy meglehet oldani, hogy szépen lejöjjön? Mi a módszer? Köszi
Sot az oldalidomon az oroszlanfej nem is egy matrica,
hanem az a matrica, ami nem az oroszlanfej resze :)
Szia!

Akkor megegyszer:

a tankon ami van MINDEN lakk alatti! (a soreny es a felirat is)
a fejidomon ami van MINDEN lakk alatti! (a V60 is)

lakk FELETT a hatsó ülés helyetti idom van, a hatsó idom, az also idom és az oldalidom (amin a levegobeomlo van).
Amúgy a héten voltam dekorosnál és említettem ezt a matrica ügyet hogy mennyi volt a natixba és pont bent volt nála egy motor amit eredeti matricával csináltak meg pár hónapja és már válik le mindenhol amire csak annyit mondott hogy szerinte ezek az eredeti matricák amik nem voltak 5 éven belül felragasztva azok már nem olyan jól ragadnak és szerintem ha egy 130e es matrica darab elkezd leválni azért az elég gáz lenne inkább tízezreseket ragasztanék fel loctite-al ami tuti ott maradna :D és még olcsóbb is lenne...
Igen, az. Szerintem passzold, ha jót akarsz magadnak.
Na, akkor Te voltál az! Erre gondoltam.
A Natixban nekem is ótvar drága lett volna, még egy debreceni cég is megnézte a motoromat, de ők is ökör árat kértek volna. A Te megoldásod a legjobb !