Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há tudod egy rossz döntés miatt és nagyon bánom, én se mondhatok többet mert nekem is az volt a csúcs! De KELL másik motor Buzát nem tudok venni és merő véletldn hogy az rsv be botlottam! És amit láttam hallottam tetszett, menni nem mentem vele! Mennyire robbanékkny? Menyire vagy megelégedve vele?
Hogy hogy eladtad a sólymot? Általában a busa tulajok azt vallják, ott a vég, annál jobb motor nincs. De te találtál egy jobbat. :-) Lépj fel az RSVforum.com-ra, ott ismerik majdnam mindegyik motort, sokat tudnak segíteni.
azért még nézz meg többet is még sztem. Mondanám, h megmutatom az enyémet, de az most vidéken van, bár nem tudom te hova való vagy...
Mit néztem? Új Michlen pilot gumik, új fékbetétek tipusát nem tudom, fém fékcsövek,új Did lánc szett, akrapovics dobok, km-t nemtudni mert állítólag fél év akku nélkül és nullázódik a km. Hideg indìtás pöc röf füst és szìnfelhő mentesen ugyan ez melegen és gázfröcsnél is, Brutál hang, a blokk mindenféle érdekes zaj mentes! Olaj folt sahol, első indexbúrák a csavarnál repedtek, vázból ami látszódik sérülésmentes, öklins hátsó és kormányteló, 3 tulaj, szerintem a tankn kívül feste volt. Hirtelen ennyi, 1 guriga, 6 hóig müszaki! Ha az írásommal baj van telóról írok. :-)
Hali, nem tudom megoldódott-e a gondod, de nekem a generátorom mikor meghalt, ugyanezek voltak a tünetek....azt kellene megnézni
Köszönöm :) na igen a 10 év az durva. Persze , gondoltam, h nem lehet gond egy Hayabusa után. Hát igen , Rossi és bandája egy másik liga

És mit tud az a masina amit néztél? Km, ár, kitől van?
Festésből van egy jó pár féle, nekem spec a fehér,a fekete, meg az enyém ami bejön , kb ebben a sorrendben
Hát szép a géped! én 10 évig hajtottam a Hayabusámat! úgyhogy a motorozás tudással nincs baj! persze én azt mondom a GP versenyzők tudnak motorozni! Én ezt néztem ma!
én imádom , és igazából azt sem tudom biztosan, h el akarom e adni
Ehhez a motorhoz nem árt ha tud az ember motorozni is , mert nem egy túl finom szerkezet, de cserébe olyan élményt ad, amit nem nagyon érzel más motoron szvsz
Mondjuk nekem előtte egy Hornetem volt, abba is beletekertem egy 25 ezret, és imádtam, de az ehhez képest egy bicikli ....
Árat nem is tudok most hirtelen
de képem van:
Köszi! Autót cserélnék rá! amúgy milyen a motorozhatóság, dinamiznus, robbanékonyság stb...?

Ára? Fotó? Kösz.
Hali,

sztem ne fehér indexet akarj venni, hanem 2005 utáni rsv-t
Azoknak fehér az indexe :) Nekem például pont van egy eladó, 2005-ös ha érdekel. Meghirdetve nincs, de nem nagyon használom és lehet, h eladósorba kerül.

De, hogy a tapasztalataimat leírjam:
én 6800-zal vettem, most van benne 33000

Tavaly tavasszal meghalt a generátorom, azt kellett cserélnem....
Ezenkívül soha semmi. Mindig hordtam szervízbe, mint ahogy az első tulaj is.

üdv
Sziasztok! Eladtam a hayabusám és éppen ma néztem egy RSV 1000R 2004 évjáratot!

Kérdésem hozzátok, hogy vagytok megelégedve a géppel, van e valami hiba forrás ami tipus hiba, vagy bármi jó tanácsot elfogadok!

Várom a válaszokat segítsetek! estleg hol lehet fehér indexeket venni Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Van valakinek olvasható kapcsolási rajza (elektromos hálózat). Fokozat visszajelzőt szeretném bekötni.
Előre is köszönöm !
Sziasztok nekem van egy aprilia rst futurám és az a problémám hogy előre fele forog az önindító mikor hátra fele kéne neki valaki esetleg tudna segíteni.
hívj fel.
tudnál mesélni róla, hogy mik a tapasztalataid vele? Nekem Gsxr-ereim votak eddig azok nagyon jó és megbízható motorok voltak az apriliánál bennem van a félelem az olasz mivolta miatt, de nagyon bejön minden szempontból és ezért szeretnék venni egyet.
Gyermekbetegségei stb... van valami ilyesmi vele?
és véletlenül nem árulod?
Márpedig a szerelem vak.
Nekem is el volt repedve,kicseréltem, 2006-ig repedősek....viszont ahogy nightvwolf is írta:ez a szerelem .
Elnézi az RSV-nek az ember azt a pár kisebb hibát...mert hát szép,meg -szerintem- jó....nem,nem jó....KIBASZOTT JÓ is.

Azon a villa repedésen kívül egy bajom volt még az 5 év alatt: indítórelé...oszt' ennyi!
Nekem van.
ÉRdeklődnék, hogy van e itt valakinek RSV4 Apriliája vagy ismer itt valaki olyat akinek van mert ilyen motort szeretnék venni!
szia! persze lehetséges. telefonszámom: 0630 474 8981
szia.ha nem tudok megfelelő alut szerezni akkor esetleg adnál a régi lengővillából egy darabot,vagy egy elérhetőséget ,hogy tudnánk beszélni személyesen.előre is köszi.
Jaja van baj vele, mindegyikkel van... de akkor is mosolygok ha csak ránézek... még ha megyek vele ha pedig baja van megjavíttatom vagy amit tudok megcsinálom ennyi bele kell törődni hogy egyik sem tökéletes ezt amúgy is megbeszéltük már
köszi a segitséget
Hát sajna én annyira nem értek ezekhez ,
de aki meghegesztené neked az valószínű tudja milyen alu kell oda elég kicsi darabról van szó nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne