Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi elektromos hiba a gyújtással?
Nekem lassan 5 éve van RSV-m.
Ami nekem mutatkozott az az indítórelé volt ami gyenge akksinál képes megadni magát .
A másik a hátsó fék levegősödése ,de ez olyan hogy vagy előjön vagy nem ismerek több tuono rsv tulajt de közülük csak 2 en -3 an tapasztaltuk.
Kuplung levegősödés jött elő 5 év után 2 ezer ft os dolog .
Sziasztok. Motorváltás előtt állok és 2006 körüli RSV-t szeretnék, de sajnos lehangoltak róla páran az állítólagos elektromos tipushibája miatt pl.gyújtáskábelek és egyéb hozzátartozó kábelek elégnek állítólag... Szóval kíváncsi vagyok igazak-e ezek és van-e más tipushibája?
Előre is köszi a válaszokat.
6 és 10 liter között evett nekem, értelemszerűen jogsibarát vagy nem annyira jogsibarát hangulattól függően .
Sziasztok!
A fogyasztás érdekelne. A kresz szabályait betartva, illetve tempósabb haladásnál mennyit eszik az Rsv?
köszi.
MAMI motoros felvonulás aug. 31.Jön valaki?Regisztrálni :felvonulas@mami.hu oldalon
Minden tisztelet, gondos gazda vagy, így van, mindenki azt csinál amit akar. De amit te kimostál, az nem megy át a szűrőn az tuti. Hovatovább, ha kéne, a gépkönyv is írná a tartályleszerelést. Továbbá van egy kettő ilyen blokk jóval 1OOezer felett tartálymosás nélkül. Megértelek, hasonló vagyok, bár a tartályt még nem szereltem le, de a multkor pl. a kormánystabit vettem le, körbepucolgatni, be wd4Oezni. Semmi értelme nem volt, de akkor az kattant be. De szerintem fölösleges pánikot sem kell kelteni, hogy mindenki aki nem szedi lea tartályt, potenciális motorgyilkos...anno ez volt az olajokkal is, aki nem Motult tölt, igénytelen gazda.
Ezt gondolom, de mégegyszer, respect az aprólékosságodért.
Koszi!
Na akkor részletezem:
tortént vala hogy leszereltem az olajtartalyt es kimostam kb egy liter 95os benzinnel. kb 0.2dlx5 adagokban. Az uvegben a benzin altal kioldott anyag lathato ami a benzint "elszinezte".
A maradvanyok az uveg aljan pedig tobbfele osszetevot tartalmaz:
van egy festekszeru anyag ami a tartaly belso falarol szarmazhat (nem biztos)
van benne femreszelek ami magnesehető és olyan ami nem, de tutti fémreszelék (nagyitó alatt látható)
a többiről fogalmam sincs, meg nem is lehet analizálni egy nagyítóval.
Ezek után mindenki azt csinál amihez kedve van
Tényleg "SÁR"? nem tudom az mennyire tapad a mágneshez, de ezek szerint nagyon
Tudod mit, eszem faszom megáll, senki ne pucolja az olajtartályt meg semmit se!
ftg csapágy nem zorog. Mi a fenét nem reklámoznál?
Komolyan mondom lassan úgy tűnsz, mint egy komoly pszihiatriai eset! Nagyon komoly szaki vagy és nincsenek beilleszkedési problémáid sem. Még szerencse!
Ez most mi? Ez az olaj dolga, hogy tisztítson. Ez a szűrőn tovább nem megy. Ha nem változik a színe az olajnak az a rossz, akkor nem végezte el a feladatát.

http://motoralkatresz.eu/oldalak/21/
Az első kép stílusos :Gondolta volna? Kérdése van? Összes oldott ásványi tartalom.Gratulálok a gyermekhez ,jó egészséget a családnak!
a 2.képen az már sár nem reszelék de ha ez a kátrány volt a gépedben ,ne is haragudj meg ha főtengő csapágyak zörögnek nem nézted meg hogy nem szalmasárga ? vagy netán világoszöld(motul) ? én a helyedbe nem reklámoznám
még annyit hozzáfűznék hogy a tisztitóanyag természetesen tiszta benzin volt
Csatolva a képek. mágnesen apró mágnesezhető fémreszelék látható.
Igyekszem-igyekszem, csak "Ormester" kitalalta a gyerekszoba festes meg mindenfel marhasagot ( nemsokara jona 2. Gyerek! ) igy aztan a garazsba se erek se hogy egy tetves kepet csinaljak... De rajta vagyok!
A huto nem lett kimosva, mert nem volt ra idom sajna. En is agyaltam rajta de majd a kovetkezo olajcserekor!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg nem lesz valamikor egy közös gurulás vagy esetleg egy bandázás a Kakucs ringen?
Ma voltam ott motorozni és találkoztam Styvel vele beszélgetünk és mesélte, hogy volt ott már közös motorozás. Esetleg valamikor lehetne megint , meg főzni egyet stb.
hát én még nem cseréltem, nincs annak semmi baja, porszáraz kívülről minden.
Mi volt az olajtartályban?Olaj hűtőt nem mostad ki?Festék boltban kapható zsírtalanító lötty,szerintem jobb. Levegővel átfújni a végén.Képet rakj föl .
olajszűrő fedél alatti gumigyűrűt cseréltem már! olajszűrőhöz nem adnak,gyáriba kb. 3000 forint. szimmering boltban 100ft
én kiváncsi lennék,hogy mi jött ki belőle...nekem az olajleeresztő csavarról le volt törve a mágnes de már beújítottam egy másikat. RX 125ről
Tiszteletem az uraknak!

köszi a tippeket,szerintem beújítok egy ilyen biciklis mindenttudó kéziszerszámot
Sziasztok!

Megvolt az olajtank mosas! Hat erdekes dolgok jottek ki onnan!
Kb 1 liter benzinnel tudtam kimosni kb 2 decinkent. Az otodiknel mondtam hogy ez igy mar elmegy!
Ha gondoljatok lefenykepezem a benyat, de higgyetek el marhasok ganye jott ki belole. A magnest belekuldom meg, kivancsi vagyok mennyi nagyobb femdarabb jott ki.
Apropo, az olajszuro fedel alatt levo gumigyurut szoktatok cserelni?
hát.... biztos kell az? www.bercsekft.hu%252Fmotorosbo..." target="_blank">Ilyened biztos van otthon, én ilyennel állítom, teljesen jó.
Szia!
Pl itt:
http://www.tolnaiszerszam.hu/a...

Lehet hogy egyel nagyobb atmerohoz kell, de biztos van nekik! Egyebkent barmelyik szerszamaruhazban lehet kapni ilyet.
Sziasztok!

Valaki nemtudja hol kapni rsvhez körmös kulcsot? rugófeszességállításhoz.