Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megéltem, jó volt, szerettem de kell egy funkcionálisabb motor. ez a vonal már nem vonz annyira,beöltözni, 200+ -al motorozni...már amikor van rá időm.
kell egy túrásabb jellegű amit a mindennapokban jobban tudok használni és boxerem még nem volt.
Hülye vagy...

De miért adod el?
Nem biztos, hogy lesz utód, egyelőre.
A vevőjelölt sem jött a héten, de majdcsak kell valakinek.
ha nem, akkor sem esek kétségbe.
Lehet,hogy hülye vagyok de vagy ez, vagy semmi:

Mi lesz helyette? 1098?
Most keresgélek valamit, lassan 2 éve, hogy nincs motorom. Idén ezen változtatok.
Ejjj akkor nem lesz a szomszéd faluban RSV.
Mi lesz helyette?
eladó lesz az enyém is. a hétre várok rá érdeklődőt....
bergabi emilcímre próbáltam e-mailt küldeni de visszajött
kezelési könyv ment volna.

ADJ MÁSIK CÍMET! Üdv.: tarka
Van egy nagyon jó kontaktom ha esetleg valakit érdekel matricázás gyári minőségben csinálják és nem egy átrajzolt hulladékot kapsz ami sose lesz tökéletes hanem a gyárival megegyezőt küldik.Nekem egy elég bonyolult gyári matricát csináltak az oldalidomra ami 45 GBP-ért azaz olyan 17e volt postával együtt nem volt vészes.
Hátha valakinek még segítenek rajtam kívül is :):
http://www.bike-stickers.com/h...
Megvan a különbség 10mm el magasabb a régebbi típusé :(...
Hi All!
Valaki nem tudja milyen K&N sportlészűrő kell egy 2003-as RSV hez.
Mivel a K&N oldalán 2001 ig két légszűrőt hoz fel a rendszer:
k&n al-1098 és k&n AL-1001 de 2002 től 2003ig meg már csak AL-1001 et dobja de így képre nem sok különbség van. Valaki esetleg ha tudja jól jönne egy kis infó róla. Mivel most az egyik áruházban csak 5000ft a k&n al-1098.
mivv wpeed edge-em van ravalo titan palast karbon veggel, e jeles, db killer is megvan
Szia!

Van egy leo dobom, ha érdekel ott az email címem az adatlapomon, ott megbeszéljük a részleteket.

üdv: Sifi
Sziasztok!
Aprilia RSV 1000 hez sportkipufogót keresek, esetleg ha valakinek lenne akra,leo vagy arrow jöhetne szóba illetve nem tudom mennyire érné meg a gyárit szétbontani és átalakítani valakinek valami vélemény? A motor 2002-es évjárat.
De szóba jöhet egy ilyen kisebb dob is mint ami a linkelt képen található! :)
Bocs nagybátyámnak.. nem az övének na ja amugy az a legjobb megoldás 2006osét bele vagy az utániakat.
Szia !
Elnézést ,hogy beleszólok . Bele kell rakni a 2006 utáni lengővillát ott már elhagyták azt a fúratott a menettel .Szerintem foltozgatni necces. Esetleg ,ha érdekel valakit nekem van egy elfekvőben.
Üdv
Szia Hayabusaárpi! itt a kép
Ma voltam Abonyba egy nagyon jó Aprilia szerelőnél ő mondta hogy nála nem sok ilyen volt, de pl nagybátyának 2 is elrepedt meg nekem is de kitudja ha nincs elrepedve akkor valószínű hogy már nem is fog ha eddig nem tette, az enyém már alapból javított volt és ott repedt el újra a hegesztés ami nem gyári .
igazad is van! Nekem a Buza 5, 5 körül de 160 ig 6 ból kényelmesen ki jött!
Nekem 7-8, a legkevesebb 6,2 volt, de az nagyon lightos nézegetős egésznapi túra volt. Akinek még viszket a segge, annak 8 főlé is megy bőven. 112kg vagyok, szerintem ez jó. Lehetne 6is, meg5, de olyan motor nem kell, ami gázra nem áll kerékre 6ezres fordulat alatt. :))))))
velem beszéltél telefonon! Köszi a tanácsokat!
Normál " NORMÁL" vezetés mellett, tehát kicsit sportos de nem száguldozós menet mellet mi a fogyasztás?
Hát mindegyi kicsit! Azt nem is várnám hogy 250 nél ödahózom és le akarok szakadni a motorról mert a Buza lazán tudta ezt, de szeretema DÖG hangot, nyomatékot, Turázást, Örült tempót is Kellemesen akarok motortzni egy nagyon jól motorozható géppel, ami stabil, jók a fékek, jó a fútómü, és elég robbanékon ha kell!
Hát ez vagyok én!
Eladom a KN sportszűrőmet, 2szer mostam ki csak, kb 10ezer km van benne. Tökéletes állapotban van.
Csak annyit mondhatok, hogy ugyan busával nem mentem, de a már áttételmódosított 2013as zzr1400al igen és ezt robbanékonyabbnak fogod érezni. Nyilván 2kiló fölött nem gyorsul akkorát, mint egy olyan dög, de hogy a.gázfelvétel agresszív, az tuti. Meg kell tanulni motorozni rajta, mert amit az egyenesben elbukik egy ilyen erőgéppel szemben, az féktávon duplán behozza a kis súlyának és a tuti satuknak köszönhetően. De kinek mire.kell, ha autópálya faló vagy, akkor busát vegyél, de ha kell az élvezeti faktor is, akkor ezt. Ha meg igazi huligán vagy, akkor tuonot.
Há tudod egy rossz döntés miatt és nagyon bánom, én se mondhatok többet mert nekem is az volt a csúcs! De KELL másik motor Buzát nem tudok venni és merő véletldn hogy az rsv be botlottam! És amit láttam hallottam tetszett, menni nem mentem vele! Mennyire robbanékkny? Menyire vagy megelégedve vele?