Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, én egy 4 évet állt motort vettem meg, igaz nullkilométerest, de a kezdet nagyon nehéz volt. Alig indult be, rángatva járt, lefulladt. Persze azonnal teljes szervízzel kezdtem, minden folyadékot lecseréltettem, az injektorokat kitisztíttattam, de ez önmagában nem volt elég. Kellett neki kb 1000 km, hogy átpucolódjon a befecskendező rendszer de úgy, hogy mindig adtam injektortisztító folyadékot is a benzinhez. A belerohadt benzin "csodákra" képes. Elfogyott vagy három flakon. Most már minden o.k. de sok türelem és hit kellett hozzá. Azt ajánlom óvatosan közlekedj vele az elején, mert nagyon hűbazmeg tud lenni amikor egy sarkon vagy méginkább egy kereszteződésben bekanyarodsz és kis gáznál, kanyar közben lefullad a motor és blokkol a hátsó kerék. Ja és igen az akksira figyelj oda, mert kinyírjatja az önindító relét. Hajrá!
Köszi a jótanácsokat,majd megírom hogy áll a project!
Köszi a jó tanácsokat ,majd írok hogyan áll a project, és ha megvan akkor basszoda a gáznak..
Ez csak a kis villáskulcsot tünteti el, ha 86os betűnagysággal kiírja, hogy service, azt nem.
Láttam a hirdetést, jó áron vetted te is
sziasztok!

keresek 2004 utáni RSV-hez tükröket,lehetőleg olyat amit be lehet hajtani,akinek van ilyen ne fogja vissza magát...jah egyébként RSV tulaj lettem
HElló Mindeki!
Sajnos van egy kis probléma a gépemmel. Az én bajom az alábbi lenne:
2004.08. havi, 15.000 km, RSV 1000 R, lényeg h a motorom egyre nehezebben indult , az önindító nehezen hajtott. Gondoltam akksi a hibás, vettem bele újat, de így sem jó. az önindító hajt, de nem eléggé, és elég erőlködősen hajt(ana)! volt h nem is indult, és amikor egy autóról megpróbáltuk bebikázni, akkor sem indult el, csak amikor az autó pörgette a motort, és így a töltés a motoromon felment 13,8-ra, akkor elindult. beszéltem pár szerelővel, van aki azt mondta, önindító, van aki azt h valami szabadonfutó. Budapesten vagyok, a nagy melegben használtam a városban, és sokat indítgattam, ment a hűtőventillátor, stb. Ez a probléma kb 2 hete jött elő, azóta áll a motorom.
Esetleg valami vélemény?
Köszi előre is!
Ha ennyi ideje áll, beindítás nélkül, egyből olajcserével kezdd! Az olaj ilyen sok idő után felsavasodik, akár a tömítések, szigetelések is sérülhettnek a savtól! Egyébként én a próbára egy jó állapotban levő vagy új, feltöltött akksit vinnék, ennyi idő alatt tuti halott a benne levő. Az enyém csak két évet állt a szalonban, bizományban, de ez idő alatt ki is lehelte a lelkét a régi akksija. Rossz akksival akár ki is nyírhatod a relét, ez sajna ennél a típusnál ilyen ...
Heló. Szabadonfutó, indító relé, állórész és fesszabályzó. Ne legyen benne xenon mert az kinyírja az utóbbi kettőt. Az aksit is töltsétek fel rendesen indítás előtt, de ha 5 éve áll akkor új aksi.
Sziasztok !Tavaszra meglesz a pénzem egy RSV 1000-re,lenne is egy csak kb 5 éve áll ez baj lehet?Amúgy mire érdemes odafigyelni?
Esetleg valakinek nincs egy speed szenzorja eladó 2004-től. Esetleg a korábbi évjálat is jó lehet hozzá ?
Köszönöm a gyors segítséget.
1. turn key on
2. switch button to mode
3.go to diagnosis in the menu
4.enter dealer code (13432)
5.drop down to "reset service" in the diagnosis menu.
Hello!
2006-os 1000-es tuonom van. Nem tudom, hogy lehet a hibakódot kitörölni. Gépre kell tenni vagy szervízkóddal lehet? Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.
Üdv urak!

Valakinek ismerős ez a paripa?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_fact
ory-7067293
a kimaradt karakterek. ő, é
Ezt most csak biztos viccb[l k;rdezted.
Helo az RSV idomjai kompatibilisek az RS 125el? http://img08.aprod.hu/images_a...
nem tlálok rá sehol sehol
Néddmá'...a Peti.
Korrekt skac.
Vagy Szentendrén a másik szaki.

http://www.sportmotor.hu/tagok...
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Nem Budapset, de nincs is túl messze (Abony). Megéri, ha Ő nem, akkor senki sem ért a Milléhez.
Helló!
Budapesten, vagy a közelben van-e valaki szaki aki TÉNYLEG ért RSV-hez?
Köszi!
nem tudom átment-e az utolsó levelem.
a feltételek rendben ,várom a képet
Köszönöm, írtam.