Üdv mindenkinek!
2002-es milléhez vettem champion olajszűrőt, de nincs a csomagban tömítés. Gondolom O gyűrű kell a fedél alá, valaki meg tudná mondani a méretét? Köszönöm.
Hát már elég sok Apriliás fordult hozzám, hogy csak a gyári van horror áron és hetekre... Ez persze biztos nem igaz minden típusra és mindenkire, csupán egy lehetőséget kínáltam. Sajnálom ha zavartalak vele.
A drágaszágomnak mintha kicsit fura hangja lenne,főleg meleg motornál fémes csattogás hallható,szerintetek normális ez a jelenség? főleg akkor erősödik fel ha lassan megyek vele,városban és picit jobban felmelegszik a víz. http://youtu.be/0-8bfZHRFX8 A videón 1:35nél hallható ciripelés nálam is,olyan mintha szelephézag probléma lenne a blokkban egyébként kb 1000km-es motul 7100 20w-50 olaj van. 2004es RSV,órájában 9000 km-el,ténylegesen olyan 30ezer lehet benne.
Megnézem az arcpárnát nem tudom ígérni elég sok minden elfogyott mióta hirdetem, viszont most nem vagyok otthon, csak jövő hétvégén érek haza, ha akkor nem késő még!
A CapoNordba kellett egy spriccelő egy varáé éppen passzolt, még volt itthon egy, és végre beindult a "kicsike"...
érd:spmito@freemail.hu tel:309549545
2002-es milléhez vettem champion olajszűrőt, de nincs a csomagban tömítés. Gondolom O gyűrű kell a fedél alá, valaki meg tudná mondani a méretét? Köszönöm.
spmito@freemail.hu
06308557633
Külön kosár is megvásárolható.
Engem a komplett blokk érdekelne.Választ privátba kérném.
spmito@freemail.hu
RSV első széria műszerfalat keresnék lehetőleg stekkerrel. Köszönöm ha van infótok!
Csak rácsodálkoztam, mert én eddig elég könnyen beszereztem.
A drágaszágomnak mintha kicsit fura hangja lenne,főleg meleg motornál fémes csattogás hallható,szerintetek normális ez a jelenség? főleg akkor erősödik fel ha lassan megyek vele,városban és picit jobban felmelegszik a víz. http://youtu.be/0-8bfZHRFX8 A videón 1:35nél hallható ciripelés nálam is,olyan mintha szelephézag probléma lenne a blokkban egyébként kb 1000km-es motul 7100 20w-50 olaj van. 2004es RSV,órájában 9000 km-el,ténylegesen olyan 30ezer lehet benne.
Mivel a legtöbb Apriliához nehéz légszűrőt beszerezni, pár típushoz tudunk adni raktárról, többek közt RSV-hez is.
Aprilia RSV 1000 levegőszűrő 4900Ft, rendelés itt.
06 70 389 6486
A CapoNordba kellett egy spriccelő egy varáé éppen passzolt, még volt itthon egy, és végre beindult a "kicsike"...
Az arai alkatrészeidből van még? Astro J-hez kellene arcpárna XL-es a sisak.