Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nemrég én is végigjártam ezt a matricás ügyet és végül ők csinálták meg: http://www.bike-stickers.com/h...
A kecskeméti Natixban 130e körül lett volna csak az oldalsó matrica,
de 17e ből megúsztam postával együtt igaz nekem csak annyi volt hogy az eredeti matricának a tetejét egy fél centi csíkba feloldotta a benzin .
Itthon is megrajzolják, de nem mindegy az anyag minősége és a matrica pontossága amiben ez a cég nagyon jó és ha véletlen mégsem egyezne valami akkor paypalon keresztül akármikor visszakérheted a pénzed.
.
link

Eladó RSV 1000 alkatrészek !
....ha erről van szó
Ez a motor 2007es
De azt sem kell levinni, csak Robi barátunkat megkérni, álljon modellt dzsordzsinak, ajkai mind a kettő.

Úgy értem, Roberto69 innen a fórumról, RSV-je van neki is.
Kinézetre ugyan ez a gép!
Rv60 is lakk alatti matrica?
dettó ez a matricázás és szín!
Az az igazság hogy a matrica az új van rajta az oroszlán ami fel megy a tankra is csak az Aprilia felirat hiányzik a tank ról. az oroszlán sörénye is lakk alatti? mert ha igen nem értem!
inkább azzal van a gáz hogy a gyári állapotot szeretnéd akkor még fényező és lakkozás
Mondjuk ebben igazad van !
de ha ott a a motor az alapjan george is csinal sablont es szep matricat
Hát ja!
Amikor én kerestem matricát a Millére, george-ék nem tudtak hozzászólni, passzolták sajnos. Kecsón van egy Aprilia kereskedés, ott két matrica (gyári) került volna 126e jó magyar pezóba. Az is passz.
A vinyil-es téma viszont bejött itt az egyik fórumozónak, érdemes lehet kipróbálni, emlékeim szerint nem volt egy ökör ára .
Igen
Szia!

A matricak amiket bekarikaztal, gyarilag lakk alatt vannak. Lakkreteg felett az ulespup, az oldalidom es az also idom matricai vannak. Ha a bekarikazott reszen nincs matrica, akkor az nagy valoszinuseggel azt jelenti, hogy az elemek serultek voltak vagy legalabbis ujra lettek fujva...
jó gyerek, korrekt, ügyes, segítőkész, precíz munkát végez
Mit csináltatok ott? Rakódik össze a jégkorszak?
Nem ismerem az RSV-ket annyira, de a Tuonoknak van olyan szériája, amelyiken nem a lakk alatt van a matrica.Hátha az RSV-nek is.
Tegnap voltunk nála, nehéz elszakadni onnan, király műhelye van
Beszéltem Prfactory-val nagyon korrekt és segítökész srác!

jó hogy legalább a motorosok összetartanak!
Fotót elküldtem!
Elküldtem az email címet.
adsz privát emil címet (diszkréten kezelem) és átküldöm a gépröl a fotót véleményezésre! erre küld ha gondolod! 20/4957069
Ezt gondoltam én is!
A tankon és a fejidomon lakk alatt vannak a matricák, nem tudnak leesni és nem lehet leszedni őket. Ha ezek hiányoznak, akkor itt valami nagy csitt-csatt-dirr-durr volt korábban. Szerintem ezt érdemes tisztázni mielőtt megveszed.