Sziasztok!
Nemrég én is végigjártam ezt a matricás ügyet és végül ők csinálták meg: http://www.bike-stickers.com/h...
A kecskeméti Natixban 130e körül lett volna csak az oldalsó matrica,
de 17e ből megúsztam postával együtt igaz nekem csak annyi volt hogy az eredeti matricának a tetejét egy fél centi csíkba feloldotta a benzin .
Itthon is megrajzolják, de nem mindegy az anyag minősége és a matrica pontossága amiben ez a cég nagyon jó és ha véletlen mégsem egyezne valami akkor paypalon keresztül akármikor visszakérheted a pénzed.
.
Az az igazság hogy a matrica az új van rajta az oroszlán ami fel megy a tankra is csak az Aprilia felirat hiányzik a tank ról. az oroszlán sörénye is lakk alatti? mert ha igen nem értem!
Hát ja!
Amikor én kerestem matricát a Millére, george-ék nem tudtak hozzászólni, passzolták sajnos. Kecsón van egy Aprilia kereskedés, ott két matrica (gyári) került volna 126e jó magyar pezóba. Az is passz.
A vinyil-es téma viszont bejött itt az egyik fórumozónak, érdemes lehet kipróbálni, emlékeim szerint nem volt egy ökör ára .
A matricak amiket bekarikaztal, gyarilag lakk alatt vannak. Lakkreteg felett az ulespup, az oldalidom es az also idom matricai vannak. Ha a bekarikazott reszen nincs matrica, akkor az nagy valoszinuseggel azt jelenti, hogy az elemek serultek voltak vagy legalabbis ujra lettek fujva...
A tankon és a fejidomon lakk alatt vannak a matricák, nem tudnak leesni és nem lehet leszedni őket. Ha ezek hiányoznak, akkor itt valami nagy csitt-csatt-dirr-durr volt korábban. Szerintem ezt érdemes tisztázni mielőtt megveszed.
Nemrég én is végigjártam ezt a matricás ügyet és végül ők csinálták meg: http://www.bike-stickers.com/h...
A kecskeméti Natixban 130e körül lett volna csak az oldalsó matrica,
de 17e ből megúsztam postával együtt igaz nekem csak annyi volt hogy az eredeti matricának a tetejét egy fél centi csíkba feloldotta a benzin .
Itthon is megrajzolják, de nem mindegy az anyag minősége és a matrica pontossága amiben ez a cég nagyon jó és ha véletlen mégsem egyezne valami akkor paypalon keresztül akármikor visszakérheted a pénzed.
.