Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó még egy hétig a Power Commander usb III-om RSV 2001-es mille-hez , ha nem megy el beszerelem
Kicsi a világ remélem jól szolgál a kupak, sajnos én azóta sem tudok a méretemben venni tavaly október óta van nállam az RSV de még csak most fogom forgalomba helyezni,így inkább azt mondanám RSV- leszek
Honlap. Bocs.
Sziasztok!

Hol van Pesten a hivatalos Aprilia kereskedés? A holnapjuk nem működik
Tőled vettem a sisakot! és látom te is RSV-s vagy
Üdv zöld!
Nekem van Power Commander-em ha érdekel csörögj rám 304100519.
Sajnos úgy tűnik elkerülhetetlen....
Velem is?
Úgy légyen
akkor lehet, hogy ismét találkozunk.
neki rengeteg alkatrésze van, ha jól tudom 4-5 rsv bontott el!
köszi.keresem.
üdv! nem találom a hirdetésedet! csak olyan van fent aki újat hirdet!
nemeth.a.gabor1977@gmail.com ra küld el légyszi a képet meg az árat!
köszi
Az enyém eladó, fent van a képesmotoron, 8000 kmes, frissen mosott, olajzott.
Ez mondjuk masszívan gazdafüggő. Ha időben tisztítva van, nincs hiba, valószínűleg az ember igényes lehetett. En 4000ként kimostam, eddig kétszer volt. Viszont annál kényelmesebb vagyok, rájöttem, ezért hirdettem meg.
Szerintem ne rakj bele sportlégszűrőt! láttam olyan blokkot széthúzva amin az volt és a szívó oldali szoknya tiszta karc volt.
üdv!
A racing bazáron hirdet egy srác valamilyen Norbi Mecseknádasdról vele próbáld meg felvenni a kapcsolatot ! Ő olcsóbban is szerzi meg hamarabb meg van mintha boltban rendeled!
üdv! szelephézaggal kapcsolatban valakinek van valami adata?
RSV factory 1000 04'
Sport légszűrőn gondolkozom még , de érdekelne érdemes belerakni?
esetleg valaki tud valami akciós darabot?
előre is kösz
Ne sírjál papa, inkább gyere bandázni, itten az itiner:
link
Sziasztok,
rsv mille sebesség szenzort keresek. sos
Akkor legalább fórmuzz
Egy személyesítőt,ülés púpot keresnék!Vennék! Emailben várom az ajánlatokat! Köszönöm!
Hali Z!
Az, hogy "elkótyavetyéltük" erős túlzás!Fogalmazzunk úgy ,hogy választani kellet a válság közepette,család vagy motorozás, illetve a motor sufniban tartása mert ugye évi 1000-1500 km-ért nem igen érdemes motort tartani!Én inkább a család biztonságát választottam és beruházatam másba a motor árát!/DE ezt te is jól tudod/ !Ki hogy döntött !Viszont remélem,hogy hamarosan fogunk még együtt csapatni !