Kicsi a világ remélem jól szolgál a kupak, sajnos én azóta sem tudok a méretemben venni tavaly október óta van nállam az RSV de még csak most fogom forgalomba helyezni,így inkább azt mondanám RSV- leszek
Ez mondjuk masszívan gazdafüggő. Ha időben tisztítva van, nincs hiba, valószínűleg az ember igényes lehetett. En 4000ként kimostam, eddig kétszer volt. Viszont annál kényelmesebb vagyok, rájöttem, ezért hirdettem meg.
üdv!
A racing bazáron hirdet egy srác valamilyen Norbi Mecseknádasdról vele próbáld meg felvenni a kapcsolatot ! Ő olcsóbban is szerzi meg hamarabb meg van mintha boltban rendeled!
üdv! szelephézaggal kapcsolatban valakinek van valami adata?
RSV factory 1000 04'
Sport légszűrőn gondolkozom még , de érdekelne érdemes belerakni?
esetleg valaki tud valami akciós darabot?
előre is kösz
Hali Z!
Az, hogy "elkótyavetyéltük" erős túlzás!Fogalmazzunk úgy ,hogy választani kellet a válság közepette,család vagy motorozás, illetve a motor sufniban tartása mert ugye évi 1000-1500 km-ért nem igen érdemes motort tartani!Én inkább a család biztonságát választottam és beruházatam másba a motor árát!/DE ezt te is jól tudod/ !Ki hogy döntött !Viszont remélem,hogy hamarosan fogunk még együtt csapatni !
Hol van Pesten a hivatalos Aprilia kereskedés? A holnapjuk nem működik
Nekem van Power Commander-em ha érdekel csörögj rám 304100519.
http://www.kepesmotor.hu/olaj_...
nemeth.a.gabor1977@gmail.com ra küld el légyszi a képet meg az árat!
köszi
A racing bazáron hirdet egy srác valamilyen Norbi Mecseknádasdról vele próbáld meg felvenni a kapcsolatot ! Ő olcsóbban is szerzi meg hamarabb meg van mintha boltban rendeled!
RSV factory 1000 04'
Sport légszűrőn gondolkozom még , de érdekelne érdemes belerakni?
esetleg valaki tud valami akciós darabot?
előre is kösz
link
rsv mille sebesség szenzort keresek. sos
Az, hogy "elkótyavetyéltük" erős túlzás!Fogalmazzunk úgy ,hogy választani kellet a válság közepette,család vagy motorozás, illetve a motor sufniban tartása mert ugye évi 1000-1500 km-ért nem igen érdemes motort tartani!Én inkább a család biztonságát választottam és beruházatam másba a motor árát!/DE ezt te is jól tudod/ !Ki hogy döntött !Viszont remélem,hogy hamarosan fogunk még együtt csapatni !