Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítségeteket!
Hali

Matrica szett itt:
vinyl works
Vagy itthon :
george desing

Kis idomoknak kerdezz utana Prfactory-nal.

Es igen szerintem nem art a gatlo mert szereti emelgetni az elejet es csak az allithato fajtat javaslom.
Szia!

Matrica hiányos a pacin! Szeretném pótolni őket!
Király kis gép, nekem is ilyen van, de a matricákkal mi a baj?
Persze gyárilag rajta is volt csak eladás előtt valaki jobbnak látta levenni... eddig nekem csak egykerék miatt szitált be, volt rá példa hogy már elég gyorsan mentem és nem tudtam már egyenesen lerakni a motort mert be ferdített a szél aztán akkor csak a szerencse volt velem még videón is megvan..
Hogy hogy nincs a tiéden pedíg Factory-d van! azon gyárilag ökhlins nek kell lenni nem?
már párszor segített volna.

ezt írtad mire gondolsz?
Sikerült beszerezni egy RSV-t?
Kormánygátló szerintem elhanyagolható ha nem egykerekezel, de azért jó az ha van, enyémen sajnos nincs pedig már párszor segített volna.
Na meg ami ezen a fejidomon be van karikázva!

nincs valakinek tallonba?
A bekarikázott matricák kellenének!
Sziasztok!

Kellene nekem szép állapotú rsv 1000r 2005 höz légterelő ami a fejidomon van két oldalt, a visszapillantó alatt!
matrica szettet hol lehet rendelni, vagy külüön külön matricákat?

Mi a véleményetek?
kell kormány csillapító az rsv re?
üdv
Csak azert nem vennek gs-t mert terepre tul puhany
Mondtak dolgokat akik szervízelik.

A KTM-el jobban jársz.
szerintem semmivel nem rosszabbak mint bármelyik másik... tudok japánból, olaszból akármiből is szarokat ha rendes gazdája van akkor rendben van az..
de úgy látom nekem úgyis ősellenséged a boxer így parttalan ez a beszélgetés
Végülis nem szar...............mert van lé javítani.
Nem véletlen van tele a fórumjai mindenféle szöghajtásokkal,fogaskerekekkel meg ilyesmikkel.
Ha tellik 4-5 millág bimmerre nem fog hanyattvágni egy kihajtáscsere Nairobiban 6 kilóért.
jók azok a boxerek nem véletlenül van azért annyi belőle, meg van minden tele GS-el a világ minden pontján mert szar
Ha boxerre vágysz ilyet vegyél ezt nem kell annyit szervízbe vinni mert lerohadt.
majd meglátod hogy fog hiányozni a v2.. boxer nem rossz de nem lesz az a feeling
amúgy majdnem hasonló cipőben járok - csak nem azért adom el mert már meguntam ezt a dolgot - hanem merthogy mi sem bizonyítja jobban mennyire király gépek ezek már 2 tuono-m is van, viszont hogy neked is igazat adjak az egyiket azért adom el mert nekem is kell egy túrásabb, pakolhatóbb motor nem is miatta hanem hogy tudjam a csajomat is vinni magammal illetve terv az hogy ne korlátozzon be az aszfaltos utak vége így az én választásom a tuono mellé a ktm 990 adventure lesz, csak nekem is el kel adnom előbb
Szia!

Menyiért adod?

Csere?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-5/saab_9-5_2.
3_arc-7518830

Bömbi? Most megleptél.
Ilyen időben ki az az elvetemült aki motort vesz? A tiéd jó bőrben van, nem lesz gond az eladással. Tavasszal tuti ráröppennek!
Na..... ne te döntsd már el, mi tetszik neked. :-)
nekem az nem tetszik.
ez meg de.
De ez csúnya. :-) Vegyél akkor egy Grisot.