Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami a motorba van az az enyém ami kivan szedve az nagybátyámé neki már a második lengővilla van benne és már az is berepedt, de az nem ilyen vészes.. én meg már úgy vettem a motort hogy javított volt de nem kellett neki sok és szépen elrepedt megint. Amúgy nem csinálok vele semmit csak motorozok.
mi a rákot csináltál ezzel?
Azért még szeretlek
De most mi van, nyugdíjas lettél? Azoknak nincs idejük semmire.
nincs időm rá ...de nem tettem ám még le.
-1 elölre,+1 hátra...ekkor lesz egy normálisan kezelhető motorod
gyári áttétellel nem lehetett 150 alatt 6. kapcsolni,mert annyira leesett a fordulat,hogy rángatott
na miért?
mijazhogy', annyira ,hogy már el is tettem.
Te meg elővetted már a motort?
na jóvan' de te egy állat vagy, azt tedd hozzá!

fickósabb lesz egy kicsit, nem kell annyi kuplung aláfestés alacsony fordulaton városban. Cseréld, szinte mindenki lecseréli. Én hátra adtam neki még plussz 2-öt is.
Szia,
Gondolkodom az első fogaskerék eggyel kisebbre cserélésén - 16 - ról 15 - re. Szerinted érdemes? Mire számítsak ha lecserélem? Mik az előnyei, mik a hátrányai? Na és mennyibe kerül?
Köszi
Hi!

ahogy jól esik, köszi

Ha mailben szeretnéd, küldheted a szapa@azet.sk címre.
Szia! Nekem 2002-es évjárat van, szívesen írok véleményt. Ide, vagy adsz egy címet?
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a műszerfalról a "service" feliratot a hogyan lehet eltüntetni? 2007 - es modell és a "tartsa nyomva a - és a + gombokat 15 másodpercig módszer nem működik, pedig a könyv szerint igy kellene, igaz az a 2006-ig modellhez való. Mondjuk azt se értem, miért jelent meg, abszolút nincs ideje semmilyen szervíznek.
Üdv!

lenne egy kérésem / közvélemény kutatás

Szeretnék készíteni egy RSV teszt videót, melyben összefoglalnám a típus előnyeit és hátrányait is.

Várom mindenki véleményét, konkrétan 2000-es évjárat lesz, így főként 1998-2003ig lennének a legjobbak a tapasztalatok.

thx
900 alatt meg nem fogom oda adni mert hogy olaszból behozott tök széria 98-99 es évjáratúakat árulgatnak 7-800 ezerbe, az enyémen meg az extrák vannak annyiba kb egy nem-r es változathoz képest, plusz ugye még a többi! el kótyavetyélni nem fogom, akkor inkább megmarad! 900 al nagyon jól jár aki megveszi,és én is elégedett leszek!
Tényleg szép de sajna ezeknek a motoroknak nincs ára (nekem jól jött mert most vettem) de ha esetleg majd később eladni akarom akkor biztosan nem fog tetszeni az ára... Ja és még csak nem is viszik őket :/
2001-es rsv alkatrészeim eladok
érd:spmito@freemail.hu
nagyon szép motor
én is így éreztem,mint te:
nagyon szerettem az rsv-t,de motorozni valami túrásabb sokkal jobb
a busa jó választás(mondjuk én a vfr mellett döntöttem)
Ez a reális ár,amit kérsz érte,de készülj rá,hogy nehezen viszik el(nekem 4 hónap volt),mert valamiért félnek az itthoni társak az Apriliától...tehát,ha még idén szeretnél a sólyom szárnyán repülni,akkor 800 körül kell adnod
Kövezzetek meg....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_mi
lle_-_r-7070466
tisztítani meg egy ki szilikon
Cserélni kellett, vagy csak el volt mozdulva?
vedd ki a tömítést a tanksapkánál tedd rendbe és utána jó lesz nekem is volt ilyen de azóta hibátlan