Megnezem, kitisztitom! Referalok hogy mit talaltam :-)
Koszi az otletet!
Meg egy kerdes kozben:
Szelephezagot milyen gyakran erdemes ellenorizni ennel a fajta blokknal? Nem a gepkonyvre vagyok kivancsi hanem hogy ennel a blokknal altalaban mikor kell hozzanyulni a lapkakhoz
nem kell azt adurva szűrőt, csak 20ezrenként tisztítani, de olyan durva, hogy úgy sem lesz benne semmi, hacsak le nem tört egy fél fogaskerék. én idén tisztítottam kíváncsiságból, sima aba bilincset nyomtam rá. kiváló, nem ereszt. a gépkönyv túl lihegi.
Keservesen indult be .Szétszerelés után jön a csodálkozás és egy elmondott ima "Holló mondja szemedre csecse bogyó " Egy lendkerék csere, és szabadonfutó rugó csere
sziasztok ki tudna segiteni 2004 es tuonomvan és elálitottam a müszerfalat azt irja ki hogy diag 1 eltünt a höfok kijelzés .hohy tudnám visszaállitai mindent.köszi
Kedves korrekt valasz! Csak garatulalni tudok!
Egyebkent szetszedtem es a felso es also "G" szem be volt allva. Kicsit kezdett berozsdasodni. De mostmar MOZOG! Nem LOTYOG!
Ha olvasol service manualt akkor Te is meglathatod a Clip R clamp hasznalatara vonatkozo egyertelmu utasitast. En is hulyesegnek tartom, de gondoltam hatha van benne valami es megkerdezem azokat akinek ugyanilyen rotax blokkal szerelt gepuk van. Ezek szerint hibaztam.
Elnezest ker: A lama.
Ha ilyen láma vagy inkább vegyél műanyag motort bilincs, tudod mire való? a nődet az ágyhoz kötni szerinted mi köze van hogy milyen szerszámmal erősíted fel nem fog leérni kanyarba első kérdést meg se kellett volna említened, ha a felső csapnál lötyög akkor azzal pályáztak-Cross pályán ha szereted ha lötyögős
Most vásároltam egy 2007es RSV1000factory-t !
Rögtön lenne két kérdésem:
-hátsó Öhlins teló alsó és felső szeme nem mozog. Lehetséges hogy ez eredetileg nem tűgörgős hanem valami gumiszilentes megoldás?
- motorolaj cserekor az olajtartályban lévő szűrőt is kell tisztítani (gépkönyv szerint) és erre megy egy olajcső amit Clip-es bilincs fog. Ugyancsak a gépkönyv szigorúan tiltja másfajta (csavaros) bilincs használatát. Ez tényleg komoly és csak az ilyenfajta bilincset lehet használni speckó fogóval?
06 70 389 6486
Koszi az otletet!
Meg egy kerdes kozben:
Szelephezagot milyen gyakran erdemes ellenorizni ennel a fajta blokknal? Nem a gepkonyvre vagyok kivancsi hanem hogy ennel a blokknal altalaban mikor kell hozzanyulni a lapkakhoz
Egyebkent szetszedtem es a felso es also "G" szem be volt allva. Kicsit kezdett berozsdasodni. De mostmar MOZOG! Nem LOTYOG!
Ha olvasol service manualt akkor Te is meglathatod a Clip R clamp hasznalatara vonatkozo egyertelmu utasitast. En is hulyesegnek tartom, de gondoltam hatha van benne valami es megkerdezem azokat akinek ugyanilyen rotax blokkal szerelt gepuk van. Ezek szerint hibaztam.
Elnezest ker: A lama.
Most vásároltam egy 2007es RSV1000factory-t !
Rögtön lenne két kérdésem:
-hátsó Öhlins teló alsó és felső szeme nem mozog. Lehetséges hogy ez eredetileg nem tűgörgős hanem valami gumiszilentes megoldás?
- motorolaj cserekor az olajtartályban lévő szűrőt is kell tisztítani (gépkönyv szerint) és erre megy egy olajcső amit Clip-es bilincs fog. Ugyancsak a gépkönyv szigorúan tiltja másfajta (csavaros) bilincs használatát. Ez tényleg komoly és csak az ilyenfajta bilincset lehet használni speckó fogóval?
köszi:Petya
Emmeg mit tud ennyicskéért?
eladó rsv
Motoros társunk.
Tavasszal el akarta adni. Nem új gép, de gondos, autószerelő gazdától rossz motort nem lehet venni.
Majd benéz ide és rádsózza.