Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nagyon hajlok rá,hogy meg vegyem,,semmit nem találok jobbat..
07es 08 januárba vettem 0km-el még nem dobtam el 25ezer alatt, szokásos lánc-lánckerék, aksi , most pukkant el a két telószimering, más komolyabb nyűg nem volt, persze használva se nagyon van
másfélér sose adja el még ha nem karcos akkor se
Jajjaa láttam,.ez mikori?burult már?volt vele baj?
egy ilyen sima kis robogóm van
Jaa már látom,,ugyan ilyet néztem 1,5millért,,nem enged belöle a srác,,meg hát kár hogy feküdt a bal oldalán
Há miir mid van?
olyat, mint az enyém kapsz 1gurtniért, nem lesz szalonállapotu, de elmégy még vele annyit, míg meg nem unod
Az drága és kicsi ,,méretileg
vegyél rsv4-et, azok közt vannak jó karcmentesek még
Jaaaaa de nem találok,,tipp topp,rsv-t
Megjött a kedved a nagyobb dolgokhoz?
Sziasztok,sérülésmentes tip top rsv-t keresek 2008-tól,,ha valakinek van ilyen ne tartsa magába
6O kiló...beszarsz rajta, olyan jó lesz. 6O kiló...durva... győzd az elejét a földön tartani.
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, van itt bőven RSV-s motoros.
Tanácsra lenne szükségem. Idáig egy Triumph tt600-at hajtottam, de egy szerencsétlen baleset következtében odaveszett szegény gép.. Amint a biztosító fizet, azonnal szeretnék másik motort ami egy 07'-es rsv 1000 lenne. A kérdésem az, hogy meg éri e a pénzét, mennyivel durvább mint a tt600, kezelhetőségben és gyorsulásban egyaránt, mennyire szervízigényes (jobban mint egy japán?), és hogy az én 178centimhez és 60kilómhoz megfelel e a gép? Így első körben ennyi jut eszembe. :) Előre is köszi a válaszokat!
helo: melyik kellene? bal jobb? email:spmito@freemail.hu
Érdekelne a tükör. Hogy érlek el,
Vannak olyan kulcsmásolók akik csinálnak a zárhoz kulcsot, nem tudom hogy az Apriliahoz it tudnak-e, ez a te feladatod kideríteni.
helo: első lámpa nincs tükőr 5e/db
Első lámpa és/vagy visszapillantó tükör van/vannak?
még ez is ide.
érd:spmito@freemail.hu
aprilia rsv 1000 rengeteg alkatrész egyben eladó!
2db blokk és többi alkatrész...
minden amit a képen látsz egybe= 270e
érd:spmito@freemail.hu
APRILIA RSV : hátsó féktárcsa, hátsó Felni, Falco-kipuff 1pár.
Irányár: 50ezer ft
Külön is eladó!
ja, és eladó a gépem ha valakit éppen érdekelné:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000
_miller_r-8068481