07es 08 januárba vettem 0km-el még nem dobtam el 25ezer alatt, szokásos lánc-lánckerék, aksi , most pukkant el a két telószimering, más komolyabb nyűg nem volt, persze használva se nagyon van
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, van itt bőven RSV-s motoros.
Tanácsra lenne szükségem. Idáig egy Triumph tt600-at hajtottam, de egy szerencsétlen baleset következtében odaveszett szegény gép.. Amint a biztosító fizet, azonnal szeretnék másik motort ami egy 07'-es rsv 1000 lenne. A kérdésem az, hogy meg éri e a pénzét, mennyivel durvább mint a tt600, kezelhetőségben és gyorsulásban egyaránt, mennyire szervízigényes (jobban mint egy japán?), és hogy az én 178centimhez és 60kilómhoz megfelel e a gép? Így első körben ennyi jut eszembe. :) Előre is köszi a válaszokat!
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, van itt bőven RSV-s motoros.
Tanácsra lenne szükségem. Idáig egy Triumph tt600-at hajtottam, de egy szerencsétlen baleset következtében odaveszett szegény gép.. Amint a biztosító fizet, azonnal szeretnék másik motort ami egy 07'-es rsv 1000 lenne. A kérdésem az, hogy meg éri e a pénzét, mennyivel durvább mint a tt600, kezelhetőségben és gyorsulásban egyaránt, mennyire szervízigényes (jobban mint egy japán?), és hogy az én 178centimhez és 60kilómhoz megfelel e a gép? Így első körben ennyi jut eszembe. :) Előre is köszi a válaszokat!
érd:spmito@freemail.hu
2db blokk és többi alkatrész...
minden amit a képen látsz egybe= 270e
érd:spmito@freemail.hu
Irányár: 50ezer ft
Külön is eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000
_miller_r-8068481