Köszi a segítséget, de Debrecen nekem sajna túl messze van, én pécsi vagyok. Mint írtam oldal irányba nem mozog semmit a tárcsa, csak előre-hátra kb 1-2 mm-t.
Szia!
Ha a szegecsek vannak kilazulva azt lehet javítani. Nekem is javították 1éve Oláh Józsi Debrecenben (Topmotor Service). Nagyon jó szerelő és vannak nála alkatrészek is! Úgy látom, árul féktárcsákat is. http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Tudom. De nekem csak a "patron" katalizátor kellene belőle. Az összekötőcső az nem érdekel. A banditnak is 54 mm az összekötőcső mérete, szóval passzentos elméletileg a dolog.
akkor elvileg már az új 2 dobos kell hogy legyen az a leömlő felöli végen 52mm ha jól emléxem a dob felé meg ugye már "bármekkora" lehet az összekötő vége
nem annyit mozognia kell, ezt egy profinak kéne megnéznie pl PRFactrory-nak Abonyban vagy Pfarinak Szentendrén, ők újra is tudják szegecselni ha az a baja
JAA de elvileg kell faragni az idomot ha fordítottan van felrakva mert a blokkból kijön ugye a váltó tengely és arra rámegy az a cucc ami a rudazathoz csatlakozik na az elvileg beleér az idomba
Sziasztok!
Mi a véleményetek ezekről a tárcsákról?
Fékezésnél egy kicsit ráz, így cserélnem kéne, új az nagyon húzós, bontottat meg nem nagyon akarok mert lehet ugyan ott leszek vele. Ez elég jó árba van csak kérdés jó-e.
Faragni nem kellett csak valami idom tartó konzolt kéne felcsavarozni a lábtartóra! a képen is látszik hogy egy csavar nem fogja az idomot a lábtartó alatt de sok vizet nem zavar
Jól bevált gyárinál sokkal magasabban van a lábtartó de kismillió képen lehet állítani, a fék oldal felszerelése sem nehéz mert a munkahenger sem maradt a régi helyén, az elején még fordított volt de át lett fordítva a váltókar úgyhogy most megint a megszokott
Ha a szegecsek vannak kilazulva azt lehet javítani. Nekem is javították 1éve Oláh Józsi Debrecenben (Topmotor Service). Nagyon jó szerelő és vannak nála alkatrészek is! Úgy látom, árul féktárcsákat is. http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Valaki használt már különböző térképet a gyári CDI -jén és érdekelnének a tapasztalatok is.
Előre is köszönöm!
Az motoromba akarom rakni a katalizátort, azért kérdezem.
Megnéztem a tárcsákat, oldal irányba egyáltalán nem mozog, előre hátra viszont igen, olyan 1-2 mm-t. Az okozhatja a vibrálást fékezésnél?
Mi a véleményetek ezekről a tárcsákról?
Fékezésnél egy kicsit ráz, így cserélnem kéne, új az nagyon húzós, bontottat meg nem nagyon akarok mert lehet ugyan ott leszek vele. Ez elég jó árba van csak kérdés jó-e.
Gyarto oldalan olvasgatva a termek leirasat azt mondja, hogy a normalmfelhelyezes eseten faragni kell egy kicsit az idomot. Neked kellett faragni?
Koszi