Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az sincs képe akine akinek ilyen gépe van. Szerintem kereskedelmi megnevezés ahogy te is mondod van 1000R és van Factory. Viszont adattábán látható olyan is hogy 1000RR. SZERINTEM ezt azokra írták melyeken 2006-tól a síma változaton is Öhlins teló volt elöl. Viszont 2004-2005 között csak a Factory gépeken volt Öhlins.
beguglizod, hogy rsv modell history, évről évre hozza szépen a változásokat. A lényeg, hogy olyan, hogy rr, meg sima 1000 nincs. van 1000r, meg factory.
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
Köszi a válaszod!
Nézegetem őket, de nem találok benne logikát. Az egyiknél látszik a segédváz mindkét szára az ülés alatt, a másiknál a felsőt eltakarták egy műanyag burkolattal ami a faridomtól a tank aljáig ér. Évjárattól függetlenül.
azon a fekete faktorin valami régebbi idomzat van, lehet azért olyan vegyesek a villogóbúrák is
Ez már csak ilyen, mert a macskazabálók a gyártáskor is úgy kukázzák össze, éppen ami a kezük ügyében van, abból. De legalább annyi eszük volt, h motorblokkot a labancoktól vettek hozzá
Sziasztok!
Gondolkodom Rsv1000 vásárlásán, ebben kérném a segítségeteket! Nézegetem, és nem egyformák az idomok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_fact
ory_r-7150518
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_100
0_r_akciooo_auto-motor_cser-7867735
Az első 2004-es, a második 2008-as. Nem konkrétan ezeket akarom megvenni, csak mintának másoltam be! A faridom nem egyforma, és 2004-ben találtam olyat mint a 2008-as, és fordítva is. A 2008-as modellen piros a hátsólámpa, és sárgák az indexek a tükrön, de nem mindegyiken. Valamint mi a különbség az RSV1000, RSV1000R, RSV1000RR, RSV1000R Factory között? A Factory hol ezüst, fekete, arany vázas. Aki tudja hogy miként lehet megkülönböztetni, őket, és mi a különbség egy 2004-2008 modell közt, illetve miben más a Factory, az kérem segítsen!
van kormányvégem ! talán 1pár
Brembo hátsó felni, hátsó féktárcsa SL 1000 re való 1pár gyári kipuff ELADÓ !
Szabó!

Szia! Nekem 11 évig Hayabusám volt, most váltottam rsv re, azt kell mondjam, brutális az RSV is! összehasonlíthatatlan egy 4 hengeres egy 2 hengeressel, más az érzés! Azt mondták mikor még megvolt a Buzám hogy biciklinek fog tünni az rsv hez képest, legyintettem! Hát igazuk volt a futómü, fék klasszisokkal jobb mint a Buzáé! nyomaték nagyon jó! nem bántam meg! Csak ajánlani tudom! különben ha utánna olvasol a DUGATI 1098 hoz hasonlítják! és még valami a motoros alkatrész világ legjobb dolgai vannak az RSV be!
Széles utat gumifákat!
Hali. Az adatlapomon ott a telefonszám, konzol nem kell rá, legalábbis Tuonon így volt fenn.
Szevasz engem erdekelne Rsv re valo konzollal együtt !
Eladó egy kitűnő állapotú ÖHLINS állítható kormánygátló, 50 000 Ft.
Sziasztok!

Fájó szívvel, de eladóvá vált dédelgetett Falcom.

Privátban, emailben szívesen adok bővebb tájékoztatást.

További szép estét!
Szia!

Sajnos zárcsere. Vagy az egész motoron, vagy csak gyújtáskapcsoló. Előbbi nyilván drágább játék, utóbbi viszont nem oldja meg a tankolás és hátsó rész nyitását. :(

Nekem tavaly széthullott a gyújtáskapcsolóm, de "szerencsére" elég volt azt cserélni, így lett egy új slusszkulcsom, és a többihez (tank, hátsó ülés) maradt a gyári.

Esetleg az új kulcsodhoz hozzá lehet alakítani a többit csere nélkül (persze ki kell szedni őket valahogy). Bár ezt én is csak hallottam, végül nem jártam utána.
Üdv!
egy kis segítség kellene! voltam olyan balf......sz és elhagytam a motor kulcsát és persze nincs meg a pótkulcs!
Mi lehet csinálni? valaki járt már ilyen cipőben?
előre is köszönöm!
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
Az ár irànyár :)
Ilyen kell csak olcsóbban
szia !a lámpa már elkelt.
Annyit tudtunk meg hogy Kelebiai az illető. Vagyis mikor a rendőr kereste az okmányokat akkor ennyit mondott.. Így valaki? Fehér rsv.
Nem birtam telórol felraki, csak a helikoptert akartam.. Hogy hátha tud valaki szegényről valamit. Ez lenne a lényeg. Időm nem volt fotózni mert a metősökkel rögzitettük meg vágtuk le a ruháját. Nem is ide való... Csak infó kellene.
Látom csináltál egy balesetes galériát csak nincs benne kép, felrakod ide?
Hali srácok! Segítségeteket kérném.

Május 1-én Tiszaföldvárnál előttünk haladó RSV-S fiatalembet balesetet szenvedett. Mentőhelikoptert hívtunk és segítettünk ahogy tudtunk...
Szeretnénk felvenni a hozzátartozókkal a kapcsolatot hogy az állapotáról érdeklődjünk.
Csongrád megyei ennyit tudok sajnos róla.
Aki tud valamit rólla irjon.
Köszönöm.