Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy kötelező, 2OO6ig az RSV-kre nem is raktak, mert nagyon jó a geometriája, nem fog szitálni ne aggódj.
Szintén... az apriliások szerintem a kuplungfolyadékot szezononként cserélik, kb 5perc. Mert befeketedik.
De az nem monoblokk, vagy az? Valahol olvastam, hogy ezek a sima gold sorozatok, mint a mienkek.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_rr-6767513

Urak!ilyen fényezéssel készült gyárilag RSV?
rendben,majd hívlak
Szerda du esetleg majd csorogj ram ott a szamom
szuper,mikor lenne jó neked?
Megoldhato ;)
Most nézem hogy te Gödi vagy?
Nincs kedved véletlenül összefutni a petrol sea benzinkúton? megnézném a gyönyörűséged
jah ez is valami
értettem,akkor tehát kötelező rá. sebaj,alkualapnak jó lesz
kell rá,mert nagyon elkönnyül az eleje,ha húzod neki,szar úton könnyen beszitál
ha nem akarsz akkor is kerekezni fog meg a szar utakon amik itt vannak nem árt ha fent van
egyátalán érezhető a hiánya normál használat mellett? gondolom inkább egykerekezésnél van jelentősége, amikor leteszed akkor ne szitáljon!?
vagy lehet már úgy vette hogy az előző gazdi eladta róla sok ilyet láttunk már neki nem volt soha nem is hiányzott nem vett másikat
akkor meg valami kurvaság van a dologban,mert ahhoz elég nagy ütést kellett,hogy kapjon az eleje,hogy szétmenjen a kormányteló is...
ha gondos gazda,akkor pótolta volna azt is,ha egy ilyen aránylag kis tételen spórolt,akkor tuti nem egyengettette ki a villahidat és a telókat,hanem vett gyári újat 950.000-ért
ez az okos gazda aki nem azon a 3000ft-on spórol de nem akar meghalni a megfáradt fékolaj miatt, amúgy sajnos tényleg nem sokan foglalkoznak ilyennel de még ha úgy is van nekem ez alap csere mikor megveszem az olajjal és minden egyéb folyadékkal együtt
bazzeg az szép ennek a motornak tuti nem ennyire suta a gazdája. eleve gondos tulajdonosra vall,hogy fékfolyadék és kuplungfolyadék volt cserélve benne. Nem sokan szoktak baszakodni ilyenekkel szerintem
akitől én vettem az apriliámat annyira hülye volt hozzá,hogy azt hitte a váltásjelző fényre,hogy injektor hiba és engedett a piaci ár alatti összegből még 100.000-et
az nem semmi!
jó de akinek apriliája van az nem szokott ilyen béna lenni... persze biztos van kivétel
ne mondd,hogy nem találkoztál ilyennek?
én vettem már úgy k4-es gixxert,hogy levontuk az árából,aztán ott volt rajta
hát ha az lenne én beszarnék rajta a röhögéstől
igen,nekem is tetszik az ára,elméletileg törve se volt.