akkor meg valami kurvaság van a dologban,mert ahhoz elég nagy ütést kellett,hogy kapjon az eleje,hogy szétmenjen a kormányteló is...
ha gondos gazda,akkor pótolta volna azt is,ha egy ilyen aránylag kis tételen spórolt,akkor tuti nem egyengettette ki a villahidat és a telókat,hanem vett gyári újat 950.000-ért
ez az okos gazda aki nem azon a 3000ft-on spórol de nem akar meghalni a megfáradt fékolaj miatt, amúgy sajnos tényleg nem sokan foglalkoznak ilyennel de még ha úgy is van nekem ez alap csere mikor megveszem az olajjal és minden egyéb folyadékkal együtt
bazzeg az szép ennek a motornak tuti nem ennyire suta a gazdája. eleve gondos tulajdonosra vall,hogy fékfolyadék és kuplungfolyadék volt cserélve benne. Nem sokan szoktak baszakodni ilyenekkel szerintem
akitől én vettem az apriliámat annyira hülye volt hozzá,hogy azt hitte a váltásjelző fényre,hogy injektor hiba és engedett a piaci ár alatti összegből még 100.000-et
Urak!ilyen fényezéssel készült gyárilag RSV?
Nincs kedved véletlenül összefutni a petrol sea benzinkúton? megnézném a gyönyörűséged
ha gondos gazda,akkor pótolta volna azt is,ha egy ilyen aránylag kis tételen spórolt,akkor tuti nem egyengettette ki a villahidat és a telókat,hanem vett gyári újat 950.000-ért
én vettem már úgy k4-es gixxert,hogy levontuk az árából,aztán ott volt rajta