Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv urak!

RSV vásárlás előtt állok,lenne pár kérdésem a szakértőkhöz!
Facelift utáni változatot keresek,mik a típushibái? Mire kell odafigyelni vásárlásnál? Esetleg ha valaki tud ilyen pöpec "új" RSV-t eladót az ne tartsa magában! kb 1.3milliót szánnék rá.
igazabol jo az csak kar lenne ide fektenni az egy japo gepre jo egy kis tuningnak
sztem allo resz lesz
Hát akkor mindegy ebből már jól nem jövök ki
Hát még én....
kíváncsi leszek mi a bánata
De neg akkor is ott a kuplung munkahenger is feloldalas lenne
De, remélem, már foglalkoznak vele. Már szétszedték az első futóművet, mert olajat cseréltetek benne. Tuti töltés is a rossz szimeringtől nincs.
jó hát bocs de az is el romolhat! és ha nem talál rá gyárit itt a Nissin
Ott van rajta a brembo az laprontas lenne
hát miért ne?
és akkor idén már nem fogsz motorozni? már rég kész lehetne
nissint egy apriliára?
hello

hát azt nem igen tudod majd házilag megoldani mert 2 milla a gép + software...
oszt' mé'
Nincs töltés, mondtam.
és tudod már mi a baja?
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek Sport gépe mellé egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
A szevíz csatlakozó a vezető ülés alatt a jobb oldalon a kis idom mögött van. Két vezetéket kell összedugni.
és tudod már mi a baja?
Szia!
Hol van az a szerviz csati, mivel kell összedugni. Lehet nekem is szükségem lesz rá a későbbiekben.
Előre is köszi !
Szia,

Nekem inditás után sem megy 12,4 fölé töltött akksinál, ha így megyek vele, akkor meg csak még kevesebb lesz. Természetesen mikor kezdődött, nem nézegettem a feszültségmérőt, hanem arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban durrog motorféken, egy idő után már zavaró volt, majd egyszer csak nem indult be, mert lemerítette az akksit.
Mi a hibajelenséged amire azt mondták hogy fesz szab hiba. Nálam alapjáraton 13.8 V de ha fogyasztot kapcsolsz (fék,helyzetlámpa) akku feszültségre esik a töltés gázra sem emelkedik.
Na, ez már eredmény!