RSV vásárlás előtt állok,lenne pár kérdésem a szakértőkhöz!
Facelift utáni változatot keresek,mik a típushibái? Mire kell odafigyelni vásárlásnál? Esetleg ha valaki tud ilyen pöpec "új" RSV-t eladót az ne tartsa magában! kb 1.3milliót szánnék rá.
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek Sport gépe mellé egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
Nekem inditás után sem megy 12,4 fölé töltött akksinál, ha így megyek vele, akkor meg csak még kevesebb lesz. Természetesen mikor kezdődött, nem nézegettem a feszültségmérőt, hanem arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban durrog motorféken, egy idő után már zavaró volt, majd egyszer csak nem indult be, mert lemerítette az akksit.
Mi a hibajelenséged amire azt mondták hogy fesz szab hiba. Nálam alapjáraton 13.8 V de ha fogyasztot kapcsolsz (fék,helyzetlámpa) akku feszültségre esik a töltés gázra sem emelkedik.
RSV vásárlás előtt állok,lenne pár kérdésem a szakértőkhöz!
Facelift utáni változatot keresek,mik a típushibái? Mire kell odafigyelni vásárlásnál? Esetleg ha valaki tud ilyen pöpec "új" RSV-t eladót az ne tartsa magában! kb 1.3milliót szánnék rá.