Sziasztok!
Valaki tud segíteni a hátsó féknyergemre megy valami vezeték, de nem a fékcső az. Sz.tem valami elektromos vezeték de még nem volt időm foglalkozni vele hátha valaki tud valamit esetleg fékpofa kopás érzékelő?
Na, már jobbn a helyzet, 2 fojkkal melegebbet ígérnek de én szerintem kihagyom. Meg ahogy most áll úgy néz ki fehér karácsonyunk lesz, megint esik a hó.
jo napot mindenkinek .elado egy rsv mille 2006 ev 13000 km balleset mentes nem palyazot gep .az elmult 4 ev allat kb 700km ment ,Lombardos gep volt ki van telyesen fizetve .erdeklodni az eizoli68@freemail.hu lehet a 7ten teszek fel egy par kepet is
TL-t nem érdemes egy RSV-hez hasonlítani előbbi egy jó utcai "sport"-túra motor az rsv meg egy superbike-nak épített V2-es.. váz, futómű stb nem egy ligában játszanak keress belőle egy rendes példányt és soha nem fogsz akarni TL-t venni sztem de neked kell tudni
A régi rsv-t nem ismerem, de az újabb klasszisokkal jobb a TL-nél.
Nekem TL-S volt, ha kevésbé karbantartott példányt találsz belőle akkor az elég sokba fog kerülni.
Az RSV 4. éve van meg nekem , szervizeken kívül (amit mindegyikre kifizetsz) egyetlen egy plusz beruházásom volt: indítórelé 4000 forintért.
Igen megnéztem és hát felemás érzéseim vannak a gépiiránt!
2001 es 52e kmrel két gumi kuka,balra elvolt dulve ezért a bal első index törött és a kuplungkar elhajlott,balhátso fék nemfogott hiába taposgáltam rajta elsőlámpa repedt!Egyébként jo szép hangja van könnyedén indult,jo lánc stb!De 2 méter magas vagyok és kicsit kicsinek érzetem a gépet és persze az ára sem fogott meg igazán,megnézek mást is aztán mérlegelnem kell
Valaki tud segíteni a hátsó féknyergemre megy valami vezeték, de nem a fékcső az. Sz.tem valami elektromos vezeték de még nem volt időm foglalkozni vele hátha valaki tud valamit esetleg fékpofa kopás érzékelő?
tentyú.
az rsv viszont igen.
ettől függetlenül szeretni fogod, jó kis birkózós gép.
SZÉLES UTAT JOBB IDŐT
Innen a következő alternatíva meg a Dukkááátiiii
És az üléspozíció sem annyira túrás.
Nekem TL-S volt, ha kevésbé karbantartott példányt találsz belőle akkor az elég sokba fog kerülni.
Az RSV 4. éve van meg nekem , szervizeken kívül (amit mindegyikre kifizetsz) egyetlen egy plusz beruházásom volt: indítórelé 4000 forintért.
A hátsóféket le légteleníted aztán jó, 15perc. Sokaknak gondjuk van vele, nekem semmi.
2001 es 52e kmrel két gumi kuka,balra elvolt dulve ezért a bal első index törött és a kuplungkar elhajlott,balhátso fék nemfogott hiába taposgáltam rajta elsőlámpa repedt!Egyébként jo szép hangja van könnyedén indult,jo lánc stb!De 2 méter magas vagyok és kicsit kicsinek érzetem a gépet és persze az ára sem fogott meg igazán,megnézek mást is aztán mérlegelnem kell