Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok motoros cimbik V2 es motor vásárlása előtt állok és holnap megyek megnézni egy 2001 es RSV 1000 est!Mire figyeljek oda vásárlás előtt,mik a hibái stbb!Megkérnék valait világositson fel egy két dologban igy vásárlás előtt sor 4 ülök át v2 re már alig vrom :D
Amúgy, ha mégis index relét akarnál cserélni ki lehet szedni a fejidom lebontása nélkül az index relét csak némi ügyesség kell hozzá meg egy vékony kéz.
Ja nem nem, csak egybe írtam. 8 Ohmos amit én mondok szintén. :)

Inkább a W érdekelne: 25W vs 30W, meg ha az enyémet nézem - oldalanként 2x10W kellene. Csak mennyit változtat ez a villogáson, vagy egyáltalán ez számít-e?
én nem vagyok nagy villanyos szaki,de a 80 Ohm szerintem sok..az enyémben 8 Ohm,30 w van
Nos 10W és 1.8 Ohm az ohmikus ellenállása. Gondolom minél nagyobb W, annál lassabb a villogás. Amit ajánlanak az eBayen a kiszemelt index mellé, az 25W 8Ohm. Jó lehet az nekem - ha gyári villogási sebességet szeretnék elérni.

Egyébként n2W-OSRAM 5008 ITALY 12V R 10W 37R (E1) 00211, amit le lehetett olvasni még.
egy relé van elöl,hátul nincs és nem is rakhatta át az előző tulaj
azt hiszem 8 ohm 30w ment bele,de fogd meg az indexedet és mérd ki:)
Ezt örömmel olvasom.
Másik kérdés, ez még nem derült ki számomra: 2 vagy 1 relé van? Mert hátul az utas ülés alatt durván kattog a cucc nekem, tehát vagy ott is van valahol, vagy lehetséges, hogy átrakta még az előző tulaj?
Értem, ez lett volna a következő kérdés, hogy végül mekkorát raktál be. Mennyire állt be azzal a villogás sebessége? Gyári közelit próbálok elérni majd nyilván.

Amit nétem indexet, ezt ajánlják hozzá: ellenállás, 25W 8Ohm. Ami tetszik, hogy előre van kábelezve.
nekem soha nem volt egyel sem bajom,pedig már 6-7 éve használom őket
nem melegszik,azt hiszem 8 ohm,30 w-os,és nem folyamatosan kapja a terhelést,mert ki-be kapcsolgat
Miért adta meg magát?
Szerintem hagyjad a LED-es indexeket....nem egy hosszú életű valami...legalábbis nálam nem volt,raktam vissza a gyárit. Jó nagy pénzkidobás volt. (Drágább fajta volt rajta )
Értem, köszi. És nem melegszik, mint az állat? Mindenhol azt írják, hogy amellett, hogy pont a LEDesítés egyik előnyét (akksikímélés) már el is vesztjük így, még sokszor annyira túlmelegszik, hogy olvad körülötte minden.
szar helyen van:
a műszerfal és a lámpa között...eléggé le kell bontani az elejét,hogy cseréld,ezért (is)
én nem cseréltem a relét,hanem mind a két oldalra előre tettem egy-egy 50 Ft-os ellenállást...elég csak előre,mert egy ellenállás egy oldalt szabályoz
Sziasztok!

Szeretném lecserélni a gyári indexeimet LED-es megoldásra, és ha már így, akkor nem szimpla ellenállásokkal oldanám meg a villódzást, hanem cserélném a relét / reléket.

Kérdésem, hogy egy Falcon hol találom ezeket? Pár helyen írták, hogy az első lámpa mögött. Az az első indexeké, vagy 1 van mind a négyhez?

Milyen relé kell nekem?

Köszönöm a segítséget!
Jaja tessek jonni rsvforumra
Április 6 Szentkirályszabadja
Sziasztok!

Egy kérdésem volna. Tervezitek az RSVs tavaszi gurulást? Ha igen pontosan mikor? :)

imik74
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
majd megkérdezem aztán leírom
jah értem hogy ki van vonva én ilyet nem szoktam
leírhatná megint, mert nem találtam...
Nálam a visszaállítás csak okmányirodai téma !