Ez eredeti fényezése a motornak? Jött ki ilyen színben ez az évjárat?
Mennyire reális az ár?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000-6113746
lehet hiányzik alóla egy kis távtartó de nincs ezzel gond a lényeg hogy a végeknél ne ütközzön fel mikor a kormányt kitekered teljesen jobbra-balra amúgy ez a mozgás nem lesz gáz
Nekem láncspray folt egy kicsi ráfújva, az szedte össze a port. Nekem is mondta, hogy takarítsam le, kérdeztem biztos? Mondta biztos hát. Na mikor elkezdtem dörzsölni plexitisztító kendővel, az egész rendszám full fekete ragacs lett, ahogy szétkentem, szarabb lett mint amikor elkezdtem.
hát persze de pesten belül nincs sok octavia rs meg útzás sem azért nem csak egy irányba mehetsz..
nyilván ezt nem autópályára írtam
amúgy meg persze mindenre van szabály de azokat azért elég gyakran nem tartjuk be
Azért egy jó skoda octávia rs már csak-csak jó.. .
Sajnos a letakarásra,szennyeződött rendszámtáblára a Kresz 5.§ (5)szakasza rendelkezik.Menekülni meg lehet de felesleges kapsz egy útzárat és úgyis megállsz ha meg nem..
Én elmondtam a véleményemet. Ha gondolod cseréld fel a két csavart vagy üsd össze kalapáccsal, hogy ne mozogjon de az biztos, hogy a Kawasakim gyári kormánylengés csillapítója ennyit mozog mint a tied és nem zavar. Az ez előtti Kawasakimon is így mozgott. A Suzukim gyári kormánygátlója is így mozgott. Hogy kopog-e? Még sose tűnt fel. Majd tavasszal meghallgatod.
Innentől a tiéd a döntés.
Basszus ez tényleg mozog. De az enyém kicsit jobban. Lehet, hogy még megpróbálok rajta húzni egy kicsit, de szerintem nem fog változtatni a lényegen. Köszi szépen a segítséget!
Ezen agyaltam én is , hogy valójában nem lehet másképp felrakni mivel a csavarok alatt van alátét és nem is lehet jobban meghúzni. És a halszemcsapágyak szerepe pedig az, hogy tudjon mozogni. Azt néztem, hogy ha meg is tudnám valahogy szorítani akkor az tényleg túl merev lenne. De nem is lehet megszorítani. Mert azon is agyaltam, hogy két csavar fogja fel. Egy rövidebb és egy hosszabb. A hosszabbat a kormány alá a rövidebbet a szélső felfogatáshoz tettem. És lehet, hogy fordítva kellett volna? De akkor ez így a normális, mert nagyon furcsa? Meg mennyire fog ez nekem kopogni a szar utakon.
Azért ilyen, hogy ne tépje szét magát. Ha merev lenne kinyiffanna. Direkt egy gömbcsukló szerű valamiben el tud forogni.
Szereld ki a lengővilládat is mert leng.
Sziasztok. Vettem egy új Öhlins kormánytelót elvileg gyári rsv-re való. A problémám az, hogy nem biztos, hogy jól raktam fel. A segítségeteket szeretném kérni. Itt egy kis videó is, hogy mennyire mozog. Normális ez egyáltalán? Köszi
Ez eredeti fényezése a motornak? Jött ki ilyen színben ez az évjárat?
Mennyire reális az ár?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000-6113746
Köszi a segítséget.