Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejövős e?
Ha egy V2-es beindul,akár hol legyen mindenki felkapja a fejét!
Ha elhaladsz egy hosszú parkoló kocsisor mellett,tuti 10 ből 2 nek beindul a riasztója Persze nyitott dobbal.
Nekem igaz SV-m van,de volt szerencsém Tuonohoz is,és Milléhez is,vadasak az tuti.
Én biztos vagyok benne hogy nem fogod megbánni!
Nemsokára busát akarok,de valahogy nincs szivem,meg nem is nagyon kapkodtak a motoromért,nem is bánnám ha ez megmaradna,és mellé jönne a másik.De ha meg is veszik,az életembe,az emlékeibe,egy legenda,és kitörölhetetlen emlék lesz a V2
Én se tudok germánul, csak ángilusul. A vevő meg nem tudott se magyarul, se angolul. A helyzet ott vált menthetővé, hogy a felesége viszont magyar volt . Úgyhogy ne add fel, a hirdetésben add meg, hogy a beszélt nyelv magyar. Ha vásárolni akarnak, majd megoldják .
Az jó ár érte..Én már azon gondolkoztam,hogy pörgetem a kilómétert előrébb mert senki nem hiszi el,hogy 14000km van benne
Persze ez csak vicc volt,nem vagyok híve ennek a kilóméter biznisznek..
Köszönöm a tippet de ha hívnak valaki kintről nem is tudnék vele társalogni német nyelvtudás hiányában..Vissza a tuonohoz jeligére a kiadóba
48.000km van benne még nem hirdettem meg. Minden kopó alkatrészt tavaly kicseréltem, lánc, lánckerekek, kapott zsír új gumikat, EBC fékbetéteket 5.0 olajat hozzá, olajcsere, szűrő csere.
1 millát gondoltam érte, van még egy hátsó doboz hozzá.
Izé, Tuono-t .
Csak egy tipp: mobile.de. Én itt hirdettem meg a Millét, miután itthon még csak fel sem hívott senki hónapokig. A fricceknél meg két nap múlva csörgött a telefon. Egy próbát szerintem megér .
Hamár ilyen tiszteletreméltó gondolatok ébredtek Benned, hogy veszel egy RSV-t .
Mindenképpen az.Nekem volt kettő is igaz az sv kicsit puritánabb volt mint a tuono.Mennyiért adnád a fazert?km.mennyi van benne?Hirdeted valahol?
Lehet nagyon tetszik a formája, szerintem pazar cuccokkal van felszerelve. 1 dolog amit még nem próbáltam és nem tudom,hogy bejövős-e az az hogy V2.
Egy régebbi aprilia tuono és egy superlotyó ha úgy sikerülne eladnom.. .Sportmotorra már nem nagyon vágyom,és ezek a jófajta magyarországi utak sem nagyon támogatnák ezt a fajta motortípust.Neked mi lenne helyette?Rsv?
Na ja pang a piac.....

Mi lenne helyette ha szabad kérdeznem?
Nem lesz egyszerű menet..Én az enyémet árulom egy ideje de nemhogy vevő még érdeklődő sem nagyon akad.Sok sikert az eladáshoz
Én is
Tibi dobtam egy mailt!
biztos jól mutat rajta a doboz
ne ird le a nagyfazert
ezzel is lehet túrázni....csak gyorsabban.
Szia!

Nem hiszed el de az asszony külön motort akar, januárba kezdi a tanfolyamot. Úgyhogy opció lesz a Fézi eladása. Sportosra váltunk . Neki a Honda CBR tetszik nekem meg még nem tudom de az Aprilia 1-re szimpatikusabb. (de inkább írjunk a privát email címre mert szét offoljuk a topikot)
sőt ha eladod
talán rá tudnék beszélni valakit
eladod kár érte
Eladható...nézve a piacot,a túramotorok közt azért van mozgás...
biztos jó az Aprilia,ha nem akartok túrázni
üdv.
Annak az Öhlinsnek úgy kell működnie! ...az úgy teljesen rendben van...

imik74
Szia!

Köszi a de egyenlőre még csak tapogatózok. Ahhoz még a Fézert is el kéne adni és amennyire áll a piac nem sok esélyt látok rá.......
Helo ez az RSV 2006-óta a tulajdonomban van eredeti a fényezése Factory változat szerintem nem adom drágán és ez is irányár. Üdvhttp://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_factory_i
ranyaron-6157804
semmikepp nem factory arany vaz csak 2006 utan volt de a villa akkor sem volt arany, gixxer elso villa ahogy a sasszemek mar eszre vettek egyszoval nem
Ez szerintetek igaz lehet? Csábítóan olcsó ...
2005ben nem volt fehér rsv, de így képről igényesnek tűnik, bár ennyi pénzért volt már fent factory is :)