Bejövős e?
Ha egy V2-es beindul,akár hol legyen mindenki felkapja a fejét!
Ha elhaladsz egy hosszú parkoló kocsisor mellett,tuti 10 ből 2 nek beindul a riasztója Persze nyitott dobbal.
Nekem igaz SV-m van,de volt szerencsém Tuonohoz is,és Milléhez is,vadasak az tuti.
Én biztos vagyok benne hogy nem fogod megbánni!
Nemsokára busát akarok,de valahogy nincs szivem,meg nem is nagyon kapkodtak a motoromért,nem is bánnám ha ez megmaradna,és mellé jönne a másik.De ha meg is veszik,az életembe,az emlékeibe,egy legenda,és kitörölhetetlen emlék lesz a V2
Én se tudok germánul, csak ángilusul. A vevő meg nem tudott se magyarul, se angolul. A helyzet ott vált menthetővé, hogy a felesége viszont magyar volt . Úgyhogy ne add fel, a hirdetésben add meg, hogy a beszélt nyelv magyar. Ha vásárolni akarnak, majd megoldják .
Az jó ár érte..Én már azon gondolkoztam,hogy pörgetem a kilómétert előrébb mert senki nem hiszi el,hogy 14000km van benne
Persze ez csak vicc volt,nem vagyok híve ennek a kilóméter biznisznek..
48.000km van benne még nem hirdettem meg. Minden kopó alkatrészt tavaly kicseréltem, lánc, lánckerekek, kapott zsír új gumikat, EBC fékbetéteket 5.0 olajat hozzá, olajcsere, szűrő csere.
1 millát gondoltam érte, van még egy hátsó doboz hozzá.
Csak egy tipp: mobile.de. Én itt hirdettem meg a Millét, miután itthon még csak fel sem hívott senki hónapokig. A fricceknél meg két nap múlva csörgött a telefon. Egy próbát szerintem megér .
Hamár ilyen tiszteletreméltó gondolatok ébredtek Benned, hogy veszel egy RSV-t .
Egy régebbi aprilia tuono és egy superlotyó ha úgy sikerülne eladnom.. .Sportmotorra már nem nagyon vágyom,és ezek a jófajta magyarországi utak sem nagyon támogatnák ezt a fajta motortípust.Neked mi lenne helyette?Rsv?
Nem hiszed el de az asszony külön motort akar, januárba kezdi a tanfolyamot. Úgyhogy opció lesz a Fézi eladása. Sportosra váltunk . Neki a Honda CBR tetszik nekem meg még nem tudom de az Aprilia 1-re szimpatikusabb. (de inkább írjunk a privát email címre mert szét offoljuk a topikot)
Helo ez az RSV 2006-óta a tulajdonomban van eredeti a fényezése Factory változat szerintem nem adom drágán és ez is irányár. Üdvhttp://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_factory_i
ranyaron-6157804
semmikepp nem factory arany vaz csak 2006 utan volt de a villa akkor sem volt arany, gixxer elso villa ahogy a sasszemek mar eszre vettek egyszoval nem
Ha egy V2-es beindul,akár hol legyen mindenki felkapja a fejét!
Ha elhaladsz egy hosszú parkoló kocsisor mellett,tuti 10 ből 2 nek beindul a riasztója Persze nyitott dobbal.
Nekem igaz SV-m van,de volt szerencsém Tuonohoz is,és Milléhez is,vadasak az tuti.
Én biztos vagyok benne hogy nem fogod megbánni!
Nemsokára busát akarok,de valahogy nincs szivem,meg nem is nagyon kapkodtak a motoromért,nem is bánnám ha ez megmaradna,és mellé jönne a másik.De ha meg is veszik,az életembe,az emlékeibe,egy legenda,és kitörölhetetlen emlék lesz a V2