Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel az m3 akkor jött ki.
nekem még nem volt pirellim, de a metzit se a teszt miatt kezdtem el venni.
egy jó barátom ezekkel a gumikkal foglalkozik. elhittem neki,hogy jó.és tényleg az.

előtte contiztam mert olcsó volt. nem szerettem,bizonytalannak éreztem.
contit sokan szidják érdekes, nekem még soha nem volt fent de pl Atya azt használja és neki nincs gondja vele ha jól emléxem street attack van neki
3 éves a teszt.Így a pirelli a nyerő.
Volt Z6-om. Ha meg tudod melegíteni tapad mint állat. Anno videót is tettem fel róla,köröshegyen felfelé...fogott rendesen.

Contit viszont soha!
Jó, de te 3.-ban indulsz mindig....
motorrad TESZT

Kis részlet:

"Összegzés: nagy zsúfoltság támadt a dobogón, hiszen összesen négy párosítás követelt helyet magának rajta. Hajszálnyival ugyan, de a Pirelli Diablo Rosso jobbnak bizonyult a Metzeler Sportec M3-nál, a Dunlop Qualifiernél és a Continental SportAttacknél. Az értékelés ezen részében nem sok babér termett a Michelin Pilot Power 2 CT-nek. "

Én is metzeler m3 sportecet használok, 2008-ban jött ki, azóta ezzel megyek.
Soha nem csúsztatta meg esőben és kigyorsításnál sem az RSV.
Előtte a TL-en Z6 volt amit sporttúra guminak hívott a metzeler, na az ha nem volt meleg akkor csúszott. De mindíg kontrollálhatóan.
Érdekes volt egy-egy körforgóból keresztbe kijönni főleg ha vizes volt az út.

Szóval csakis metzeler. Nekem. Bár M3 már nincs, itt az M5.
ja meg most nézegetnek a cimborák is szóval lesz majd kivel menni
Bakker...az király. Nekem is Ajkán a szülői ház mögött közvetlen erdő.
közvetlen egy erdő mellett lakom én nem pesti vagyok hanem gödi és van a környéken több homokbánya meg rengeteg erdő és pálya ahol lehet nyomulni vele
Van ott valami lehetőség neked Pesten kihasználni? Valami erdő, vagy homokbánya, ahol lehet röptetni?
én is nézegetek előbb utóbb lesz valami
én most azon agyalok éppen.
de amúgy az a következő egy enduro mindeképp kell :)
Palyazni meg egy kis ugyeskedesre hogy ne kellhen annyira felteni
De az minek? Miért nem vettél egy endurot, az a tuti.
Van egy regebbi fajta is de az csak tavaszra lesz kesz
Mert hány van?
Soha es valaszhattok melyik tuonoval menjek
Tudtam, hogy megfutamodsz....
Jo nyugi en sem egy road rashre gondolram
Jól van addig megvesszük a vattacukrot.

De mivel sosem versenyzek közúton így majd csak nézlek.
Ok szivesen de ez ott lesz mervado ha megyunk par kort hogy en is vagjam a kanyarokat mint hogy mi jon ugy mint ti de benne vagyok
Az jó érv .... de lejössz a vattacukor szezonban aztán a Tarkával megmutatjuk hogy kell menni, kapsz előnyt, amíg megmelegíted a gumit.
Slick vagy supersport mindegy de szerintem igen erezheto a kulonbseg tapadasban plusz en palyara is kiviszem
Volt sima sport gumim is az is ugyan ugy szorja melegen a kavicsot pl haver m3-asa
De akkor azt mondom legjobb erv hogy olcso
Ez a placebo. Valahogy eddig sosem tudtak meggyőző előnyt felmutatni a slickes haverok, mindig van valami, vagy visszalassítás autó miatt, vagy egy lámpa stb, plusz egyik sem rakja le a könyökét (te sem szerintem) így ezeket a kanyartempókat sima gumival lehet hozni, de azért kattantam rá a Z8-ra, mert egyik haverommal mentem akinek az volt és nagyon keményeket ment vele.
De azt megbeszéltük már, te miért szereted, parttalan vita, mint az olaj.
Viszont a slick arra tökéletes, hogy beleragadjanak a kis kavicsok és a mögötted lévőt jól megszórd, mintha sörétessel tüzelnél rá, tovább építve az autós vs. motoros kapcsolatot.