mivel az m3 akkor jött ki.
nekem még nem volt pirellim, de a metzit se a teszt miatt kezdtem el venni.
egy jó barátom ezekkel a gumikkal foglalkozik. elhittem neki,hogy jó.és tényleg az.
előtte contiztam mert olcsó volt. nem szerettem,bizonytalannak éreztem.
"Összegzés: nagy zsúfoltság támadt a dobogón, hiszen összesen négy párosítás követelt helyet magának rajta. Hajszálnyival ugyan, de a Pirelli Diablo Rosso jobbnak bizonyult a Metzeler Sportec M3-nál, a Dunlop Qualifiernél és a Continental SportAttacknél. Az értékelés ezen részében nem sok babér termett a Michelin Pilot Power 2 CT-nek. "
Én is metzeler m3 sportecet használok, 2008-ban jött ki, azóta ezzel megyek.
Soha nem csúsztatta meg esőben és kigyorsításnál sem az RSV.
Előtte a TL-en Z6 volt amit sporttúra guminak hívott a metzeler, na az ha nem volt meleg akkor csúszott. De mindíg kontrollálhatóan.
Érdekes volt egy-egy körforgóból keresztbe kijönni főleg ha vizes volt az út.
Szóval csakis metzeler. Nekem. Bár M3 már nincs, itt az M5.
Slick vagy supersport mindegy de szerintem igen erezheto a kulonbseg tapadasban plusz en palyara is kiviszem
Volt sima sport gumim is az is ugyan ugy szorja melegen a kavicsot pl haver m3-asa
De akkor azt mondom legjobb erv hogy olcso
Ez a placebo. Valahogy eddig sosem tudtak meggyőző előnyt felmutatni a slickes haverok, mindig van valami, vagy visszalassítás autó miatt, vagy egy lámpa stb, plusz egyik sem rakja le a könyökét (te sem szerintem) így ezeket a kanyartempókat sima gumival lehet hozni, de azért kattantam rá a Z8-ra, mert egyik haverommal mentem akinek az volt és nagyon keményeket ment vele.
De azt megbeszéltük már, te miért szereted, parttalan vita, mint az olaj.
Viszont a slick arra tökéletes, hogy beleragadjanak a kis kavicsok és a mögötted lévőt jól megszórd, mintha sörétessel tüzelnél rá, tovább építve az autós vs. motoros kapcsolatot.
nekem még nem volt pirellim, de a metzit se a teszt miatt kezdtem el venni.
egy jó barátom ezekkel a gumikkal foglalkozik. elhittem neki,hogy jó.és tényleg az.
előtte contiztam mert olcsó volt. nem szerettem,bizonytalannak éreztem.