te félreértesz engem én nem azt mondom hogy jobb mindenben én nem vagyok elvakult sztem egyik irányban sem csak elírtam a saját élményeimet amit átéltem egyiken másikon
sztem utcán is elég érezhető különbség van a futóművek terén de mondom ez is az én véleményem csak
ringen eddig kétszer voltam életemben uh nem tudom hogy ez mennyire mérvadó de lényeg a lényeg 2:11 a legjobb köröm a tuonoval
plazer!
Az a baj hogy te meg nem arra válaszolsz amit kérdeznek!
Hát igen egy RSV kortól függetlenül csak is jobb lehet mindenben, mint egy új GSX-R 1000 L2, főleg futómű terén! De még most sem mondtad hogy mennyit mész a H.ringen?
erről az egész teljesitményhajhászásról mindig eszembe jut, h 2008ba gyakran felvittem a cimbim huskiját meg a szutyok bergemet a Mátrába, a parádi parkolónál kivettük a furgonból, beöltöztünk és elvegyültünk a parkolóban lébecoló motorosok között, ment a vaker, kinek a vasa hány lovas, meg h szarrá piszkálta Végjana spedmotorját, meg mostmár aláz vele Megvártuk , h meginduljanak a tuningarcok fel a hegyre, mi meg utánuk és a szénnétuningolt vasak nemnagyon mentek ki a képből, de legalább a hegy tetejéig a legtöbb jól lemaradt
Ket koridomerovel lett merve de tok mindegy ahogy latom neked akarmit irok ugysem jo es hiteles
sztem utcán is elég érezhető különbség van a futóművek terén de mondom ez is az én véleményem csak
ringen eddig kétszer voltam életemben uh nem tudom hogy ez mennyire mérvadó de lényeg a lényeg 2:11 a legjobb köröm a tuonoval
Az a baj hogy te meg nem arra válaszolsz amit kérdeznek!
Hát igen egy RSV kortól függetlenül csak is jobb lehet mindenben, mint egy új GSX-R 1000 L2, főleg futómű terén! De még most sem mondtad hogy mennyit mész a H.ringen?