Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megjöttek a drágaságaim hong kongból
Mármint az övüké, mert én nem állítottam ilyet.
legalább a viccet értsd már pff
Biztos a ti "NAGYON NYOMATÉKOS" Tuono-tok nyerte meg!
Sor 4 már lejárt lemez, 3 éve nem nyert a WSBK-ban.
Naggyon ismerősök. az arcok is!
Ilyet senki nem mondott de ne legyel mar ilyen Zsuzsi
Mint látom neked is a sor4 evő motorod van
Hat en ha jol emlexem reszben igazat adtam neked reszben meg vitaztunk ami nem baj szerintem de ha te ilyen kis sertodos vagy...
Ugyan úgy mint neked sem amit én írok! No pápá
hagyd a picsába,nem tudom mit okoskodik itt...már valami másik topicba is nyomta a faszságait a fiával együtt...
Persze kijottek a fim versenybirak a nyilt napra...
Ket koridomerovel lett merve de tok mindegy ahogy latom neked akarmit irok ugysem jo es hiteles
És a 2.11 regisztrálva van valahol, vagy egy haver mérte stopperal?
te félreértesz engem én nem azt mondom hogy jobb mindenben én nem vagyok elvakult sztem egyik irányban sem csak elírtam a saját élményeimet amit átéltem egyiken másikon
sztem utcán is elég érezhető különbség van a futóművek terén de mondom ez is az én véleményem csak
ringen eddig kétszer voltam életemben uh nem tudom hogy ez mennyire mérvadó de lényeg a lényeg 2:11 a legjobb köröm a tuonoval
plazer!
Az a baj hogy te meg nem arra válaszolsz amit kérdeznek!
Hát igen egy RSV kortól függetlenül csak is jobb lehet mindenben, mint egy új GSX-R 1000 L2, főleg futómű terén! De még most sem mondtad hogy mennyit mész a H.ringen?
masszív V2.
ős v2 bájkerek
ők kik?
Azé' ha összejön valami tali, Őket se hagyjuk ki.
Ott nem bütykössel vótunk
Akkor csaltatok, nincs mese. Biztos átvágtatok az erdőn.
Főleg ha rajta lesz valami rossz gumi, és elveszted a teljesítményed 7O százalékát.
majd szójjatok mikó indultok, me az én motorom kb 350LE-s és én akkó ráérek fél nappalkésöbb elindulni...
erről az egész teljesitményhajhászásról mindig eszembe jut, h 2008ba gyakran felvittem a cimbim huskiját meg a szutyok bergemet a Mátrába, a parádi parkolónál kivettük a furgonból, beöltöztünk és elvegyültünk a parkolóban lébecoló motorosok között, ment a vaker, kinek a vasa hány lovas, meg h szarrá piszkálta Végjana spedmotorját, meg mostmár aláz vele Megvártuk , h meginduljanak a tuningarcok fel a hegyre, mi meg utánuk és a szénnétuningolt vasak nemnagyon mentek ki a képből, de legalább a hegy tetejéig a legtöbb jól lemaradt